Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 05:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 09.05.2011 22:12 
Kasutaja avatar

krdi diblad.. üks oli enda lapsevankrile selle püksikummi sidunud ja teine laste elektriautole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 22:15 
Kasutaja avatar

selle diblade pealindi ( georgi lint ) ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 22:19 
Moderator
Kasutaja avatar

Laske nüüd neil see üks päev oma kunagise hiilguse mälestamise päeva pidada. See oli ju ammu ette teada, et Filtri tee on täna umbes - vähemalt ei olnud Tõnismägi Ummikus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 22:21 
Eliit
Kasutaja avatar

Sattusin täna Lasnamäe Prismasse ja nägin, kuidas üks vene härrasmees oli oma 3-aastasele pojale Kalashnikovi ostnud 9. Mai puhul :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 22:38 

andres393 kirjutas:
siag kirjutas:
andres393 kirjutas:
Kuna amet nõuab siin maal ka tervisekontrolli, siis sai ka käidud seda Vantaa arstikeskuses tegemas. Kestis see ei rohkem ega vähem kui 2 tundi. Esmalt mõõdeti vererõhku, kontrolliti kuulmist. Siis käisin röntgenis kopsu pilte tegemas. Peale mida üks vanurist soome arstiproua tahtis verest tühjaks imeda. ( Mitu mollitäit veenist seda verd igastahes võeti. ) Peale seda tegin ka mingit hingamisvärki ( a´la kopsudüno laadne tegevus ) torusse kus jebisin tükkaega et õiged rõhud vist välja puhuksin. Ju mul siis föön sellest suitsetamisest nii läbi, et loodetud rõhud jäid kahe esimese tõmbe järel tulemata. Lõpuks sai ikkagist saavutatud tulemus tehtud.

Igastahes jutu point on selline, Et soomes seda kontrolli tehakse ikka tunduvalt põhjalikumalt kui Eestis. Seega kontrolli minnes varuge aega ja kannatust :)

Homme kella 8st ka minek työterveyslääkärille. Mingid laboritestid ja intervjuud. vist 2 tundi ka kokku. Kusjuures kõige pullim on see, et meil 4 inimese firma ja see läheb meile 4 peale kokku maksma 2900euri. Ehk siis 4x2h arstiaega pluss mõned testid., :rokib

Firma muidugi maksab. Ja iga 3 aasta tagant peab seda kontrolli tegema.

Ma peaksin 2013 uuesti minema, maksumuseks oli 114 euri / inim. ( ka firma maksis ) Võibolla tuleneb see lühikeaeg sellest, et tegelen päevast päeva mürgiga tänu millele pean käima paari aasta tagant kopse kontrollimas.

Huvitav, et nii odavalt saite. Meil jah, 4 inimese 2h konsultatsioon ja kontroll pluss mõned laboritestid 2900 euri kokku. Ja iga 3 aasta tagant. Lvi-mees olen. Vist selletõttu, et aeg-ajalt paigaldame külmaainega seadeid ja ka ventilatsioonis pidavat igasugu prahti olema. Aga mitte ainult kopse ei kontrollita, mingeid süste jne. Üleüldine kontroll siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 22:59 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Filtris toimunu ja sealsed toimetajad on PIIKSUS värk suures osas usutavasti.Vaadake pilte http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... 7&l=fplead
Rüvetavad EESTI maad prügiga .loobivad seda maha ja vehivad mingite jube koledate kaltsudega.
See .et need PIIKSUD viskasid meie maa peale prahti .selle eest võiks selle huinjaa seal täis lasta.Metallist tolgu
Midagi neist kuulda siis kohe lähevad käed veidraks.
Kui kusagil poes mingi dibla ei oska vastata või ei saa aru eesti jutust siis kutsun politsei.
Ma ei saa aru milleks nad nende kaltsudega vehivad .et kuidas need kaltsud siia puutuvad.Mingu viigu lilli aga nad vehivad nende kaltsudega veel hiljem ka igal pool.
Joovad.laaberdavad käed taskus haudadel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 23:50 
Kasutaja avatar

Käisin Räägus söömas ja tõdesin, et hind tublisti tõstetud :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 23:52 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ühe toppelt räägu ära süüa siis ei ole veel väga tuntav hinna vahe kui aga mitu siis annab juba tunda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 23:55 
Kasutaja avatar

.Markus. kirjutas:
Käisin Räägus söömas ja tõdesin, et hind tublisti tõstetud :uhoh

Käisin isegi täna üle pika aja räägus ja kui eeki hindasi ka tagant vaadata,on see marginaalne juurdehindlus ju nohu.
Sqad-i poolt ka söögiteemas adekvaatne põhjendus.
Minupoolt aint kiidusõnad, täna oli burx eriti suur ja värske. :rokib
Vaatake parem mis mäci ja hessi hindadega toimub ja mis junne sealt suht tihti saab ,see on masendav. Imo pole enam kummaski alla 5 euri midagi teha :err

Viimati muutis 123, 09.05.2011 23:57, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2011 23:56 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Ühe toppelt räägu ära süüa siis ei ole veel väga tuntav hinna vahe kui aga mitu siis annab juba tunda

no ilmselgelt oled pärast teist topelt rääguburxi jällegi rahast lage. aga tegelt on see ju hea koht kus saab taskutäiest sentidest lahti. pole euroajastul veel kordagi seal paberiga maksnud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 00:04 
Kasutaja avatar

Juhtus selline asi ,et sai osaletud avariis.Peterburi teel pakendikeskuse juures tegi üks Honda CRV äkkpidurduse kuna tema ees pidurdas mingi RUS numbriga Golf.Tuli siis ka mul pedaal põhja suruda ja suurte silmadega vaadata kuidas kärukonks läheneb.Napilt-napilt sain siiski seisma ja siis hakkas mingi madin pihta.Kiirelt pilku peeglitesse peeglisse visates nägin veel kuidas ei tea kust rammis mu auto külge üks roller.Mul küljes paar korda ära käinud maandus roller ka CRV tagatiivas.
Õnneks suht õnnelik õnnetus -rollerimehel suuuur ehmatus ja katkine tagumine suunatuli,mul kerge ehmatus, murdunud antenn ja tagurpidi peegel,Hondarahval kah miskine ehmatus ja vingelt kraabitud stangenurk ja tagumine uks.
Pärast edasi sõites tundsin alles kuidas oli põlve võdisema võtnud kui pedaale ei jõudnud tallata :)
(Aga kuradi ägedalt mul ikka kummid vilisevad pidurdades) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 00:08 

Kuigi olen igati eestimeelne, siis minu poolest las venelased tähistavad oma den pobedat. Praegu nad ju ilusti oma surnuaial ka suht lokaliseeritult. Ei saa ju tervele suurele rahvusele ühte tähtsamat tähtpäeva ära keelata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 00:21 

Need kes siin .pole rahvus nad pole ei venelased ega eestlased.Venemaal on oma elu .koos pühade ja värkidega .eestis aga oma elu.Nemad aga ajavad siin kõrvalisi asju ning tähelepanu äratades.Kui keegi kodus vehiks kaltsudega ja sellest midagi ei tea siis poleks lugu ehk aga kui nad avalikuses juba pulli teevad siis asi ei ole hästi ehk.
Ei tohiks olla raske aru saada .et eestis on eesti värk . kõige selle juurde kuuluvaga.
Mul pole ka õigete venelaste vastu nagu midagi nad on oma maailm nagu paljud teisedki rahvused ja riigid.Aga kui võõrad. võõras riigis teevad pulli siis see pole ilus.Eks ka eestlased korralda tsirkust üle maailma kuid vaos hoitumalt ehk ning rohkem ....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 00:41 

oopc kirjutas:
Need kes siin .pole rahvus nad pole ei venelased ega eestlased.Venemaal on oma elu .koos pühade ja värkidega .eestis aga oma elu.Nemad aga ajavad siin kõrvalisi asju ning tähelepanu äratades.Kui keegi kodus vehiks kaltsudega ja sellest midagi ei tea siis poleks lugu ehk aga kui nad avalikuses juba pulli teevad siis asi ei ole hästi ehk.
Ei tohiks olla raske aru saada .et eestis on eesti värk . kõige selle juurde kuuluvaga.
Mul pole ka õigete venelaste vastu nagu midagi nad on oma maailm nagu paljud teisedki rahvused ja riigid.Aga kui võõrad. võõras riigis teevad pulli siis see pole ilus.Eks ka eestlased korralda tsirkust üle maailma kuid vaos hoitumalt ehk ning rohkem ....

Üldiselt sa ette ei jää oma jutuga, aga püüa nüüd natuke olla. Madalalaubalisust välja näidata pole eeldatavasti sinu eesmärk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2011 06:10 

oopc kirjutas:

Miks ajad sa igas teemas sellist sousti suust välja? Just selle eestlaspatriootliku poolsegase möla eest võidakse sind ükspäev tänaval nokki lüüa. Mulle ka ei meeldi sibulad. Aga sibulal ja venelasel on vahe. Sibul on see, kes tuleb sulle tänaval vastu "Suitsu on,peksa saab" stiilis. Mulle ei meeldi ka sigakoomas peaga laevalt maha tulevad eestlased. Ei meeldinud ka need eestlased, kes paar nädalat tagasi kodu juures juua täis peaga mulle sõbraga "Ahvid" karjusid, arvates, et me soomlased oleme. Kõrist kinni võttes said nad aru, et pole tegemist ei ahvide, ega soomlastega.. Nii, et hoia oma patriootlus vähe vaka all. Mulle, kui n.ö. väliseestlasele käib see näiteks suht pinda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 353, 354, 355, 356, 357, 358, 359 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis