Tsiteeri:
Minupoolne väike kokkuvõte asjast. Kuna kodanik kutsikas nii lahkesti oli valmis mulle peksa andma, siis arvasin, et pakun võimalust oma sõnade eest vastutada ja otsisin mingist kuulutusest olevuse numbri ja helistasin. Et kus oled. Haapsalus. Okei, tulen sinna. Siis mingi aja pärast saan sõnumi:
Sul on t2na 6nnep2ev,ei peagi ise siia s6itma,liigun ise hiljem tallinna.helistan kui kohal olen!
Kuna veeren Haapsalu poole, siis helistan. Toru ei tõsteta. Helistan veel mitu korda, toru ikka ei tõsteta. Siis saan järgmise sõnumi:
Hetkel ühe jama p2rast mendis,ei saa vastata k6nele!Kell 22 hiljemalt tallinnas,siis helistan!
Helistan jälle, ei miskit. Ja siis veelkord ja veelkord. Ikka ei miskit. Otsustasin siis, et sõidan haapsalu politseimaja juurde. Mida ei saa, on uksest sisse. Uksel silt, et tegutsetakse vaid kuni 16.30. Selguse huvides tuleb ära märkida, et kõnede ja sõnumite ajal oli kell juba ammu 16.30 läbi. Helistan 110, selgub, et ei saa kohe kuidagi seal Politseis kõnealust olendit olla. Sõidan tükk aega mööda linna, ise helistades. Paraku tulutult.
Otsustan ettevõtmise lõppenuks lugeda ja Tallinnasse tagasi sõita. Kommentaarid on vast liigsed.
Nice...
Sorry, et sinu idiootset kivipea mõistust alahindasin, et kui ütlesin, et olen mendis ja ei saa vastu võtta kõnet, siis hoolimata sellest sa lakkamatult helistasid.noh vanasõnagi ütleb, loll, aga järjekindel...
Mine igaks juhuks küsi haapsalu haiglast kas ma ikka 100% olin seal jne...
A no muidugi, kõvamees oled enivei, kui kujutad ette, et kui mina mendis mingi krdi pähemääritud narkopasa pärast seletust annan, siis sulle sellekohast teavet ka antakse...
kujuta edasi ette omale...
Sorry aga tõesti usun, et igale sinusugusele sitapeale kes helistab 110 ja küsib kas minunimeline seal kuskil on vms.., vaevalt, et õeldakse, jah ta on siin ja on ülekuulamisel...
Kui ma oleksin sinusugune urood, siis ma lausa läheks ja küsiks endale sellekohase tõenduspaberi, ja siis sinumoodi skänniks selle arvutisse ja lisaks siia ka, et näe polegi kusik, pigem hoopis väidetav ....... vms....
Aga noh, jäägu sulle sinu arvamus,kuna sa oled lihtsalt NII TEGIJA!!!
Ma võin sulle lubada, et kui mul see jama läbi, siis ma saan sinuga kokku ja klaarin selle asja ka ära...
Ära muretse!
Sellise ps-i saatsin ka härrale just...
Sorry, aga just kell täna 8 lasti kodu tagasi...
härra kujutab lihtsalt ette et temasugusele sodoomile antaksegi nii infot nagu ta küsib,kuna tema on ju hr devil deville...
Njah...

P.S! Kujutan muidugi endale ette, aga usun, et see härra on enda ajupuuet siin juba piisavalt tõestanud kõigile...