Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kui raske Eestis olla...
PostitusPostitatud: 06.04.2013 23:34 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Nii karmide meeste ees jääb üle ainult väriseda. Loodetavasti saab see idiootne teema ükskord ka oma teenitud taba :)

Nii kui sulle teema ei meeldi, peaks see teema taba saama ?
Ohh sind õrnakest küll :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 01:23 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Põhimõtteliselt on see teema minu jaoks ennast ammendanud, kuna eesmärk võimaldada lollidel endale vett peale tõmmata, on 100 protsendiliselt täidetud. Argumenteerimisvõime puuduses jõudsid kolm debiilikut (see kolmas oli muidugi puhas boonus) oodatult selleni, et kukkusid lahkesti kallaletungilubadusi jagama. Mida enamat siit veel tahta osata :)

Seega, sinu missioon on täidetud, ära enam seda teemat ava ja elu on justkui LILL eestis ! ? :D
Sa ei oska siiani vastata, mis mõnu sa saad inimesi siin teemas solvates, kes sinuga ühel meelel ei ole ...
Ja sa teed seda jätkuvalt, st et norid ju muhku ... ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 01:31 

Kui mu mälu mind ei peta, siis hr.Rookie oli/on ise väiksem kui mõni suuremat sorti muhk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 01:44 
Kasutaja avatar

Jaanus kirjutas:
Kui mu mälu mind ei peta, siis hr.Rookie oli/on ise väiksem kui mõni suuremat sorti muhk.

Täpselt nii väike ja julge kui sel pildil keskel :D

Pilt

On siin keegi suurtemate pallidega nalja tegemas, kui see Villi moodi virtuaalne ILA ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 04:55 
Kasutaja avatar

Päris mõnus lugemine. Naera pooleks ikka kuidas enda energia suunatakse mingi pasa üle vaidlemiseks, selle asemel et arvuti tagant tõusta ning minna paar töökohta luua kui nii kanged mehed koos on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 10:43 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Minupoolne väike kokkuvõte asjast. Kuna kodanik kutsikas nii lahkesti oli valmis mulle peksa andma, siis arvasin, et pakun võimalust oma sõnade eest vastutada ja otsisin mingist kuulutusest olevuse numbri ja helistasin. Et kus oled. Haapsalus. Okei, tulen sinna. Siis mingi aja pärast saan sõnumi:

Sul on t2na 6nnep2ev,ei peagi ise siia s6itma,liigun ise hiljem tallinna.helistan kui kohal olen!

Kuna veeren Haapsalu poole, siis helistan. Toru ei tõsteta. Helistan veel mitu korda, toru ikka ei tõsteta. Siis saan järgmise sõnumi:

Hetkel ühe jama p2rast mendis,ei saa vastata k6nele!Kell 22 hiljemalt tallinnas,siis helistan!

Helistan jälle, ei miskit. Ja siis veelkord ja veelkord. Ikka ei miskit. Otsustasin siis, et sõidan haapsalu politseimaja juurde. Mida ei saa, on uksest sisse. Uksel silt, et tegutsetakse vaid kuni 16.30. Selguse huvides tuleb ära märkida, et kõnede ja sõnumite ajal oli kell juba ammu 16.30 läbi. Helistan 110, selgub, et ei saa kohe kuidagi seal Politseis kõnealust olendit olla. Sõidan tükk aega mööda linna, ise helistades. Paraku tulutult.

Otsustan ettevõtmise lõppenuks lugeda ja Tallinnasse tagasi sõita. Kommentaarid on vast liigsed.

Nice...

Sorry, et sinu idiootset kivipea mõistust alahindasin, et kui ütlesin, et olen mendis ja ei saa vastu võtta kõnet, siis hoolimata sellest sa lakkamatult helistasid.noh vanasõnagi ütleb, loll, aga järjekindel...
Mine igaks juhuks küsi haapsalu haiglast kas ma ikka 100% olin seal jne...
A no muidugi, kõvamees oled enivei, kui kujutad ette, et kui mina mendis mingi krdi pähemääritud narkopasa pärast seletust annan, siis sulle sellekohast teavet ka antakse...
kujuta edasi ette omale...
Sorry aga tõesti usun, et igale sinusugusele sitapeale kes helistab 110 ja küsib kas minunimeline seal kuskil on vms.., vaevalt, et õeldakse, jah ta on siin ja on ülekuulamisel...
Kui ma oleksin sinusugune urood, siis ma lausa läheks ja küsiks endale sellekohase tõenduspaberi, ja siis sinumoodi skänniks selle arvutisse ja lisaks siia ka, et näe polegi kusik, pigem hoopis väidetav ....... vms....
Aga noh, jäägu sulle sinu arvamus,kuna sa oled lihtsalt NII TEGIJA!!!
Ma võin sulle lubada, et kui mul see jama läbi, siis ma saan sinuga kokku ja klaarin selle asja ka ära...
Ära muretse!
Sellise ps-i saatsin ka härrale just...
Sorry, aga just kell täna 8 lasti kodu tagasi...
härra kujutab lihtsalt ette et temasugusele sodoomile antaksegi nii infot nagu ta küsib,kuna tema on ju hr devil deville...
Njah... :kill

P.S! Kujutan muidugi endale ette, aga usun, et see härra on enda ajupuuet siin juba piisavalt tõestanud kõigile...

Viimati muutis kutsikas, 07.04.2013 12:57, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 10:47 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
ei tea kas avakal kohtume selle kutsikaga? Devil,Im on your side Igaksjuhuks peab madalat profiili hoidma vist,kutsikad peksavad ninad sisse muidu....

And...?????
Mis sind hetkel häirib???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 10:51 

mkb kirjutas:
Eideriiete selga ajamine on vist ruukie elu tähtsündmus.

Varasem äriplaan on saanud isegi ajakirjanduses kõlapinda http://majandus.delfi.ee/archive/mees-l ... id=9198158

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 11:17 

kutsikas kirjutas:
Tsiteeri:
ei tea kas avakal kohtume selle kutsikaga? Devil,Im on your side Igaksjuhuks peab madalat profiili hoidma vist,kutsikad peksavad ninad sisse muidu....

And...?????
Mis sind hetkel häirib???

Ei tundu jah just kõige teravam pliiats olevat. Ja miks, ehk harid end ja loed mõne aastapärast uuesti.

Teie, kes te siin üksteisele lubate sisse sõita siis tegutsege mitte ärge kirjutage oma 5lk ähvardusjama, ei näita te ükski siit heas valguses end.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 11:28 

Nii ajaloo ja tausta huvides küsin üle, et kas Kutsikas oli see, kelle nimi jooksis läbi mõnede autodega seoses, mille omandi suhted olid mitte just päris selged? Mul on nagu meeles mingi juppideks läinud bemm ja vist lause kaks Ameeriklast?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 11:29 

rio kirjutas:
Nii ajaloo ja tausta huvides küsin üle, et kas Kutsikas oli see, kelle nimi jooksis läbi mõnede autodega seoses, mille omandi suhted olid mitte just päris selged? Mul on nagu meeles mingi juppideks läinud bemm ja vist lause kaks Ameeriklast?

Oli mingi djeela siin foorumis jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 12:51 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Kutsikas,sa pea üldse past kinni Mismoodi sa kõigist jagu saad kui kepsud antsust/kommist värisevad all ? palkad A-teami?

Ei peagi kõigist jagu saama....
A no mis ma ikka vaidlen või seletan....
Hui staboi....
Ole õnnes oma teadmistega ja arvamustega....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:06 
Kasutaja avatar

Mis on selles loos valesti öeldud ? :D

https://www.youtube.com/watch?v=nOR906kzWlw

trykmann kirjutas:
mkb kirjutas:
Eideriiete selga ajamine on vist ruukie elu tähtsündmus.

Varasem äriplaan on saanud isegi ajakirjanduses kõlapinda http://majandus.delfi.ee/archive/mees-l ... id=9198158

Muideks briti saartel on selline "ärimudel" täiesti seaduslik.
Kommuuni siseselt võib sellist "loteriid" korraldada ilma et ühtki penni ka riigile maksma peaks !
Valesti läks selle audiga ainult see, et Friiza nugadega vehkima hakkas ja selle debiiliga rohkem kokku elatud ei saand, küll see lugu ka varsti avalikuks tuleb. Inimestele kanti rahad tagasi, mida sa ulud ?

Küll aga on streetrace avalaks ärimudel nagu OK ?
2005a kui Sallu asja maksustas, 6000+ inimest käis läbi, kes ja palju maksuvaba raha oma tasku sellega kühveldas, see on nagu OK ärimudel eestis ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:19 
Kasutaja avatar

Siim kirjutas:
Sa ei olnud siis britis vms....
Paljud mäletavad jah,minagi aga mul on savi,räägi parem mis friiza tegi et eestis elu väljakannatamatuks muutus?

Küll saabub see päev kus see lugu avalikuks tuleb ...
1 koll andis Friizale La Kukaraatsa ees kurikaga vastu pead, krt see ka teda targemaks ei teinud, sest nugadega vehkis too tots juba enne seda kui mina teda prõmmisin :D

Viimati muutis RookieMekanic, 07.04.2013 14:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:23 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Seda "väljatulemise" juttu on avalikult foorumis jahutud juba aastaid.

Koguaeg see ainult lubamiseks jääbki.

Üldiselt pange see teema lukku, kuna see on ammu juba väljunud alkuperasest kontekstist

Kannatust üldse nagu inimestel pole ? :D
Ja miks peab alati parimad treemad lukku panema ?
Kui ei meeldi, ära loe seda teemat, imelihtne ju ?

Vaata 9 aasta pärast on eesti Ansipi poolt lubatuna 5 rikkama riigi seass EU-s
6 aastat on lubadusest möödas, ikka viimase 5 seas, kohe tuleb räige spurt :D
Aga kuidas, see ongi see koht, millest mina isiklikult aru ei saa ...

Viimati muutis RookieMekanic, 07.04.2013 14:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis