krss kirjutas:
Mudel on jah tavaline, huvitava lisana vaid panoraamkatus. Eriliseks teeb see, et tegemist on veel legendaarse Hamamatsu tehase toodanguga, millel on Euroopas erinevalt Ungari Esztergomi tehase omadele ka mingi kollektsioneerimisväärtus - vahe on kvaliteedis ja saadavuses, kuna neid otsitakse. Samuti on otsitud sel vanemal kerel põhinev neliveoline Subaru Justy. Kui kere on ok ja kui veel ka tingida lubatakse, siis võiks lugeda küll madala tasuvusega ent mitte just kõige hullemaks investeeringuks, kuna on uuemast mudelist veel odavam pidada ja selle auto alt peaks ka raha vajadusel suht kiiresti kätte saama (vaevalt samas Eesti turul). Ning jäärajal on see tilluke esiveoline lihtsalt ülikõva tänu oma kaalujaotusele ja äärmiselt etteaimatavale juhitavusele

. Kel tõsisem huvi, siis netist leiab veel mõndagi huvitavat, mul endal lihtsalt veidi lähem side vanade Suzukidega.
Kui kere on korras, siis võibolla tõesti on väärt. Olen ise ka kahte swifti omanud (sedaankerega, sellest uuemat) ja mõnusad väiksed punnid on nad küll linnavahel ja lumel rallimiseks. Ühe GTi olen ma unistustes juba miljoneid kordi koju toonud, reaalsuses veel ei ole, aga äkki kunagi.

Eestis neid ikka väga vähe ka, 2tk mida ma tean on turbokateks tehtud, üks 4wd ja üks esivedu. Ühe musta (vanem, vanat tüüpi armatuuriga) saatus on teadmata ja üks punane mis vahepeal käis omanikult omanikule (käis ka siit foorumist läbi) oli viimase info järgi päris korralik raibe. ARK andmetel neid väga palju rohkem ei tohikski olla eestimaa pinnal.