iisak kirjutas:
Ma tahtsin just kirjutada,et kas ma olen tõesti siin ainuke, kes aru saab mida OOPC öelda püüab.
Mind hakkas täitsa huvitama kui vanad ja mis hariduse ning töökohaga on siinsed "oobiku" "soodaks" sõimajad ja muidu ilkujad?
Ma võin kihla vedada,et vähemalt pooled on alla 25 ja "kõike" ehk siis "eimidagitegijad"

Kui ta on 10 aastat tööd pannud ja heal järjel jms, siis peaks ta ka oskama asju analüüsida, näha asju teisest vaatenurgast, ja kurat võtaks, elementaarne õigekiri. Kui on inimesel mingid haigused vms et ei suuda õigesti kirjutada, siis tasuks teistel lasta aidata seda teha, või mainida seda kuskil, või üldse mitte kirjutada. Paraku on tegu inimesega kes lahmib, mis sülg suhu toob, ja lahmib selle võimalikult kiiresti enne kui mõttelend katkeb. Tal on oma arvamus, aga ta ei suuda seda põhjendada. Sellepärast see arvamus ei maksa midagi. Sellega on ta pigem sattunud foorumi klouni staatusesse. Üldjoontes postituste kellaaegadest saab aru, mis kellapaiku ta postitab, loogiliselt võttes kui ta päevad läbi netis istub, siis mingit töökohta tal väga ei ole (kui ta just mingi statoili suuromanik vms ei ole) loogiline on, et kui inimene ei suuda ennast väljendada, siis ei ole ta ka mingil töökohal kus ta peaks arvutit või interneti kasutada saama (veelenam töökoha arvutit, ja sellega netis spämmima) Ja kui ta mingit füüsilist paneb, siis pole tal aega siin iba ajada.