Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 02:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 24.12.2010 13:44 
Eliit
Kasutaja avatar

Eiei. Passatiga ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 15:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Paar tundi audit välja kaevanud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 15:35 

Mis ulme kanal see jõulumeeleolu on, niipalju kui vaatanud seda siis hommikust saadik näitab kuidas ahjus puud põlevad, ja saatekava järgi käib see jama nädal aega veel :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 15:39 
Eliit
Kasutaja avatar

Add. kirjutas:
Mis ulme kanal see jõulumeeleolu on, niipalju kui vaatanud seda siis hommikust saadik näitab kuidas ahjus puud põlevad, ja saatekava järgi käib see jama nädal aega veel :kill

See on neile, kellel kodus kaminat ei ole. Siis nad saavad meeleolu tekitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 15:42 

Add. kirjutas:

Ei tea jah...kunagi lasti jõululaule ka ikka, aga nüüd näitab tuld ainult. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 15:43 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Add. kirjutas:

Huvitav, et eelnevatel aastatel on sealt ikka muusikat ka lastud, aga nüüüd ainult mingid puud põlevad.. :ouh

Edit: mehikemetsast jõudis ette :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 15:58 
Kasutaja avatar

rain0102 kirjutas:
Add. kirjutas:

Toidab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 19:26 

Saab lõpuks ühe õhtu ja öö olla üksinda rahus, ilma, et keegi helistaks või seletaks kõrval.
Rahulikud jõulud igasmõttes. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 20:42 
Kasutaja avatar

maeiteaasju kirjutas:
kimbo kirjutas:
Muudame teemat veits....Täna sai siis Eesti peal üks 250km tiir tehtud ja minu tähelepanek järgmine.Üle ühe vastu tulevatest autodest on esituledega midagi korrast ära...küll põleb üks park ja üks pool tuli...küll ei põleb all üks udukas ja üleval üks pool tuli...ja paljudel on üldse tuled reguleerimata vist...väääääga jube on kui sellised vastu tulevad.Minge ja vaadake oma auto tuled üle pliiiz. :)

Päikest ja lund!

Kusjuures see on tõesti imelik, et, okei, mitte päris iga teine, aga igal viiendal autol vast ikka, on tuledega mingeid probleeme. Saan aru, kui on äsja läbipõlenud ja pole kas märganud veel või pole jõudnud uut ostma minna, aga kui on näha, et ühel pool ei põle udutuli ning teisel pool lähituli, või on ühelt poolt mõlemad, nii lähi- kui parktuli läbi põlenud, siis on ju kohe näha, et inimene ei viitsigi üldse selle probleemiga tegelda. Siis, kui teine lähituli ka läbi põleb (tõenäoliselt sama poole parktuli juba ammu surnud), siis kavatsebki pimedas sõita, kuniks aeg uue auto ostuks tuleb või milles probleem on?
Vastutulevad juhid vastutulevateks juhtideks, mina imestan 5 sekundit ja lähen oma eluga edasi, aga kui pime aeg on, siis on ju endal kordades kehvem sõita.
Politsei vist kükloopidega eriti ei tegele, välja avatud nokkimistujus, kuid sellised, kelle pealt näha on, et ei plaanigi lähema aasta jooksul uusi pirne soetada, võiks ikka midagi ette võtta.

2 otsaga asi jälle. Mõnel uuel autol on esitule pirni vahetus nii keeruliseks tehtud, et ilma esistanget ja esitulesi küljest võtmata pirnile ligi ei pääse. Ajuvabad insenerid küll, kes nii teevad aga autot ostes ei tunne ju huvi ka, kuidas pirne vahetada saaks. teiseks on tänapäeva inimesed nii laisaks läinud, et lasevad selliseid asju teha esinduses. Streetrace foorumis on muidugi meistrimehed koos ja teevad ise asja ära, kuid kahjuks paljud seda pole.
Teiseks probleemiks, mida ise olen ka tähelepannud, on tulede kõrgusreguleerimis nupu olemasolust mitte teadmine. Esiti nüüd pühade ajal läheb terve pere sugulastele külla ja auto pannakse inimesi triiki täis. Tagaosa vajub alla ja tuled hakkavadki vastutulijatele näkku näitama. Ja midagi teha ka neile rumalatele ei saa. Kui kaugtuledega vilgutada neile, siis ega nad ei mõista mis nad valesti teevad. Samas ma ei mäleta autokoolist ka, et seal oleks selle tulede kõrgusreguleerimis nupust midagi räägitud (ja autokoolis erinevaid kategooriaid olen ikka mitu korda käind tegemas). Niiet selle kivi võiks juba koolituse kapsaaeda visata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 21:04 

Politsei ikka kontrollib küll neid asju. Kunagi suvel eelmine päev läks ees pooltule pirn läbi, järgmine päev oli siis otepääle minna vaja ja siis sai ühtlasi ka pirni ostma mindud. Sissesõites oli politsei teeääres ja sõitis siis järgi ning kui uus pirn käes poest välja tulin tervitas mind politsei ja öeldi, et auto pole tehniliselt korras. Ütlesin lihtsalt, et ega ma maantee pealt pirne ei korja ja sellega asi oli ka korras. Suuline hoiatus anti niiöelda vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 23:17 
Kasutaja avatar

Krdi tropikari ikka sõidab meie teedel,liiklusõnnetust nähes,kas jäädakse uimerdama või ei võeta hoogugi maha.Seisime kahe puksiiriga Pärnu-Tallinna maanteel Nurme kandis ja lohistasime BMW-d ja Lexus parketimaasturit autodele peale kordamööda reguleerisime liiklust,tuleb siis mõni ja jääb kohe keset teed seisma ja vahib,mis värk on,samas kui seljataga ja vastassuunas on pea poole kilomeetri jagu autosid edasisõitu ootamas ja siis jälle mõni ei tee märguannetest väljagi ja vaat,et sõidab sust üle.Saime ühe auto selga ja autode rodu sai liikuma ja tee oli veidi aega tühi ja siis järsku lendas mingi debiil ikka mingi paraja madallennuga sealt avariipaigast läbi riivates mind veitsa,tra mul pidi süda seisma jääma.Loodan,et see madallendur paneb ikka korralikult kuskile hunnikusse ja kui teda äravedama lähen,siis arve saab tublisti kõrgem olema :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2010 23:39 

LauriJ kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:
kimbo kirjutas:
Muudame teemat veits....Täna sai siis Eesti peal üks 250km tiir tehtud ja minu tähelepanek järgmine.Üle ühe vastu tulevatest autodest on esituledega midagi korrast ära...küll põleb üks park ja üks pool tuli...küll ei põleb all üks udukas ja üleval üks pool tuli...ja paljudel on üldse tuled reguleerimata vist...väääääga jube on kui sellised vastu tulevad.Minge ja vaadake oma auto tuled üle pliiiz. :)

Päikest ja lund!

Kusjuures see on tõesti imelik, et, okei, mitte päris iga teine, aga igal viiendal autol vast ikka, on tuledega mingeid probleeme. Saan aru, kui on äsja läbipõlenud ja pole kas märganud veel või pole jõudnud uut ostma minna, aga kui on näha, et ühel pool ei põle udutuli ning teisel pool lähituli, või on ühelt poolt mõlemad, nii lähi- kui parktuli läbi põlenud, siis on ju kohe näha, et inimene ei viitsigi üldse selle probleemiga tegelda. Siis, kui teine lähituli ka läbi põleb (tõenäoliselt sama poole parktuli juba ammu surnud), siis kavatsebki pimedas sõita, kuniks aeg uue auto ostuks tuleb või milles probleem on?
Vastutulevad juhid vastutulevateks juhtideks, mina imestan 5 sekundit ja lähen oma eluga edasi, aga kui pime aeg on, siis on ju endal kordades kehvem sõita.
Politsei vist kükloopidega eriti ei tegele, välja avatud nokkimistujus, kuid sellised, kelle pealt näha on, et ei plaanigi lähema aasta jooksul uusi pirne soetada, võiks ikka midagi ette võtta.

2 otsaga asi jälle. Mõnel uuel autol on esitule pirni vahetus nii keeruliseks tehtud, et ilma esistanget ja esitulesi küljest võtmata pirnile ligi ei pääse. Ajuvabad insenerid küll, kes nii teevad aga autot ostes ei tunne ju huvi ka, kuidas pirne vahetada saaks. teiseks on tänapäeva inimesed nii laisaks läinud, et lasevad selliseid asju teha esinduses. Streetrace foorumis on muidugi meistrimehed koos ja teevad ise asja ära, kuid kahjuks paljud seda pole.
Teiseks probleemiks, mida ise olen ka tähelepannud, on tulede kõrgusreguleerimis nupu olemasolust mitte teadmine. Esiti nüüd pühade ajal läheb terve pere sugulastele külla ja auto pannakse inimesi triiki täis. Tagaosa vajub alla ja tuled hakkavadki vastutulijatele näkku näitama. Ja midagi teha ka neile rumalatele ei saa. Kui kaugtuledega vilgutada neile, siis ega nad ei mõista mis nad valesti teevad. Samas ma ei mäleta autokoolist ka, et seal oleks selle tulede kõrgusreguleerimis nupust midagi räägitud (ja autokoolis erinevaid kategooriaid olen ikka mitu korda käind tegemas). Niiet selle kivi võiks juba koolituse kapsaaeda visata.

Meile anti küll ülevaade antud funktsiooni kasutusvõimalusest. Kas oli nii, et tavaliselt on neli asendit. Esimene kui üksi autos, teine kui üks inimene taga, kolmas kui kaks inimest taga ja neljas kui kolm inimest taga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2010 13:53 

mkb kirjutas:
Wertus kirjutas:
Ärkasin üles - sünnipäev. Tüdruksõber soovis õnne ja ütles, et jõulud ning vana-aasta õhtu pean üksi veetma. :D Nii ilus kingitus.
Ei teagi nüüd, mis selle päevaga peale hakata.

See sama kes vahepeal jeebet tegi? :D

Seesamune jah :D
Hahaha. Vähemalt on ilusad lihtsad jõulud. Seda seepärast, et on odavam. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2010 15:33 
Kasutaja avatar

Tegime sõbraga kassile jõuludeks ronimispuu
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.12.2010 16:03 
Eliit

LauriJ kirjutas:
Kui kaugtuledega vilgutada neile, siis ega nad ei mõista mis nad valesti teevad. Samas ma ei mäleta autokoolist ka, et seal oleks selle tulede kõrgusreguleerimis nupust midagi räägitud (ja autokoolis erinevaid kategooriaid olen ikka mitu korda käind tegemas). Niiet selle kivi võiks juba koolituse kapsaaeda visata.

Sattusin hiljuti ühele koolitusele kus oli koos enamjaolt 30-60 aastased mehed, räägiti pikalt ja laialt uuest liiklusseadusest ja muust mis puudutab autojuhtimist..

Ja ma üllatusin ikka väga kui avastasin, et 98% nendest eluaegsetest autojuhtidest ei tea peale paremakäe reegli, telliskivi ja stopmärgi, annateed märgi jm lihtsate asjade mitte midagi.

Isegi selline asi ala, et "kas tõesti ei tohi kohe peale avariid autosi teeäärde parkida vaid peab nad jätma nii nagu nad on :o "

Võibolla olen mina maa-all elanud aga ma pole kuulnud, et kuskil korraldatakse liiklusalaseid loenguid nö edasijõudnutele.. Paraku autokoolist üksi on vähe ning minu nägemus asjast oleks see, et autokoolid koostöös maantee-ametiga võiksid korraldada nö täiend või meeldetuletus koolitusi, kus inimene ei peaks maksma end vigaseks aga saaks samas end koguaeg uuendada.

Enamus inimesi teevad omale B kati ära ja siis sõidavad 25 aastat vanade reeglite järgi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis