List_man kirjutas:
Täna Tallinnast välja liikudes hakkas Ülemiste ristmikust alates mu kõrval mingi uus Jetta tõmblema. Ülemistelt siis sõjamäesuunal, ei mahtunud pähe talle et alfa temast ette võib sõita ja kipitas vasakus reas. Lõpuks oli sedasi, et koht kus see paaris rada lõppeb ja parempoolne rida läheb vasakusse üle... seal olin tegelt ees pool ja vasak suund oli juba sees aga litsil oli vaja ikka ette suruda. Noo selge, sai siis minust ette. Hoog võis tal ehk 70 ja peale olla, püssisin raisale järele kui äkki nägin, et kuskilt põõsast jooksis kollase vestiga inimene teele.... Ees olev jobu surus selle peale eluga pidureid, mina ka muidugi. Põõsa taga oli milkude buss, Jetta suunati bussi juurde, mina samal ajal jetta taga juba seisin põhimõtteliselt.... mulle viibutati näpuga, et sedasi ei tohi teha....noogutasin arusaadavalt vastu ja sõitsin edasi.

Win!

Eile mõtlesin pulli pärast elektritaksoga veidi suruda, päris jõudsalt astus edasi
Kuna nägin, et ette temast niikuinii ei saa, siis lasin gaasi lahti ja hakkasin tema taha reastuma, kui märkasin, et vastu tuleb patrull, mis kohe ka tulesid vilgutas. Õnneks sellega ka asi piirdus