Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 17:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 866 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 58  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor vol. 2 (loe 1. postitust)
PostitusPostitatud: 12.08.2016 20:36 
Kasutaja avatar

c0balt0 kirjutas:
Janeric kirjutas:
c0balt0 kirjutas:
Kuidas kutsutakse mustanahalist venelast ?

Nigor

Sa juba rääkisid chatis sellest :D
http://www.nigor.eu/

No nüüd jääb see foorumi sügavustesse alles ka, chatist logi pole ju :(

Seda jah :( :waah
Ooh 100 postitust täis

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2016 19:01 
Kasutaja avatar

One Mile Challenge-l käimine A6 vs S2:

Tsiteeri:
Audi A6 3.0 diisel, tsipitud.

Ootad stardis oma järjekorda, jube mõnus, kliima töötab ja elu on ilus. Jõuad stardikoridori, kuuled kommentaatorite juttu stiilis "jube kümnes kolmene diisel täna stardis, ei tea kas tuleb 220 ära". Start, kõmm parem jalg sirgeks, ise mõtled, et krt miks tehnilises see pussnuga küll ära kästi panna, jube hea oleks küünealuseid nokkida praegu, oo mingi tuulemüra hakkab tekkima ja paneelivahed hakkavad järjest kiiremini vahetuma, ei tea kas shaslõki järjekord ka lühemaks on läinud, oi krt mõlemad käed tuleb roolile panna, go-pro ju filmib, näe brake sign - vajutan tugevalt nagu soovitati, kiirus kaob, vajutan uuesti gaasi, et pidurdusmaa lõppu ikka jõuda. tuleb SMS 214kmh, nice, peaks järgmise sõidu proovima käsitsi käike vahetada.

Audi coupe quattro, 20vt 169kw stock.

Ootad stardis oma järjekorda, tühikäik sotaga lonkab, auto seest täiega palav. Jõuad stardikoridori, kuuled kommentaatorite juttu stiilis "ai see coupe on maasikas, hoiame sellele vanakesele nüüd pöialt" Ise mõtled samal ajal, et ei tea kas teha clutch drop start või mitte, krt tahaks ikka ühe sõidu lõpuni jõuda. Start, kõmm meelitad paremaga gaasi veidi ja libistad sellise poolkõva stardi, tahhokas käib boosti tekkimisel plaks punasesse, kiire käiguvahetus, teine käik veidi rahulikum aga endiselt rebib täiega. Oi rsk see R5 mootor ikka nurrub, kolmas sisse, krt kardaani tugilaager teeb häält ja auto hakkab vaikselt rajal ujuma, mõlemad käed kindlalt roolil, neljas sisse - pead juba täitsa aktiivselt tuulele vastu roolima ja kiirus koguaeg kasvab. Huh, lõpuks brake silt, astume pidurile, pirudamise ajal veel veidi vaja roolida, et auto sirgelt hoiaks. Keerad rajalt maha, kiiver peast, aken lahti, kerge adrenaliini joovastus, tuleb SMS 200kmh. Täna rohkem ei taha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2016 22:58 
Kasutaja avatar

sellepräast ongi vanemad autod huvitavamad .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2016 23:09 
C4V6
Kasutaja avatar

Eks see on umbes selline asi, et ma ka räägin, et S-90 on tore aga reaalsuses saab täna analoog hinnaga palju kaunimalt mängivaid dünaamikuid. Igal asjal on omad küljed

Mulle ei meeldi näiteks kui full karsklane räägib, et joomine on sitt -kuigi ta pole ise kunagi purjus olnud.
Kanepivastane räägib, et kanep on halb -kuigi ta pole kunagi ise tossu teinudki
Rokimees ütleb, et träna on sitt ja vastupidi
Selline inimene kellel pole ühtegi normaalset uut autot olnud ütleb, et ainult vanad kõlbavad

Need on enamjaolt äärmused mille vahele mahub palju ning ideaalis saab kõikuda sellisel piiril, et naudid kõike ees pool nimetatud.

Mitte kunagi ei ole mitte millegi vastu mõtet tulihingseliselt mässata, sest inimesed on erinevad.

Tihti kiputakse olema ühes äärmuses ja mis veel kõige jaburam, et olude sunnil.
Näiteks rokimees on kasvanud karvastega ja vana auto haipijal ei ole raha, et uuemat osta (neid on siin foorumis küll ja veel nähtud kes kiidavad calibra, vectrat või E34 TDSi taevani aga esimeste ametlike abitöölise palkade eest võetakse mingi uuem ihalus liiparisse).

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 13:02 

Mulle näiteks ei meeldi peded, kuigi ma ei ole ise seda värki kunagi proovinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 13:04 

ghozt kirjutas:

Samas äkki proovid ära, anna teada kuidas oli

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 14:19 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Minujaoks on sitaauk jäle pederastia ja mõte sellest, et ma enda noku kellelegi kaka auku lükkan ei ole kunagi tundunud eriti positiivseid emotsioone pakkuv. Ega ei saa välistada, et kunagi ei proovi kuid pigem ei.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 14:27 
C4V6
Kasutaja avatar

Fester kirjutas:
ghozt kirjutas:

Samas äkki proovid ära, anna teada kuidas oli

No see on psühholoogiline teema pigem. Seda ei saa päris nii võrrelda ma arvan. Inimene on arenenud ju nii, et peamised instinktid on nälg, hirm ja sugutung. Sugutung aga tuleneb sellest, et sugu jätkata. Paraku dick to dick see asi ei toimi hästi või mis ?

Ilmselt asjakohasem võrdlus oleks blond vs. brünett, suur vs. väiksem perse jms.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 14:36 

Tanel kirjutas:
Sugutung aga tuleneb sellest, et sugu jätkata. Paraku dick to dick see asi ei toimi hästi või mis ?

pihkupanemine ka sugu jätkamisele kaasa ei aita aga näe ikka tehakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 14:44 
C4V6
Kasutaja avatar

varikasutaja kirjutas:
Tanel kirjutas:
Sugutung aga tuleneb sellest, et sugu jätkata. Paraku dick to dick see asi ei toimi hästi või mis ?

pihkupanemine ka sugu jätkamisele kaasa ei aita aga näe ikka tehakse.

Sugutung ei saa ju väljenduda milleski ebameeldivas, ilmselt sellepärast vastavates kohtades vastavad "mõnu kohad" ju ongi. Enesega tegelemine on alternatiiv selle tungi rahuldamiseks.

Sooles ei tohiks minu andmetel ühtegi füüsiliselt mõnu tekitavat närviretseptorit vms. olla. Pigem on see psüühiline vajadus või häire. Naiste puhul soole seinad ja tupp puutuvad omavahel ka mingil määral kokku ja sealt kaudu saab siis vastavaid kohti stimuleerida.

Aga asi on ammu huumorist kaugel juba

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 14:52 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Sugutung ei saa ju väljenduda milleski ebameeldivas, ilmselt sellepärast vastavates kohtades vastavad "mõnu kohad" ju ongi. Enesega tegelemine on alternatiiv selle tungi rahuldamiseks.

Sooles ei tohiks minu andmetel ühtegi füüsiliselt mõnu tekitavat närviretseptorit vms. olla. Pigem on see psüühiline vajadus või häire. Naiste puhul soole seinad ja tupp puutuvad omavahel ka mingil määral kokku ja sealt kaudu saab siis vastavaid kohti stimuleerida.

Pilt

Wiki artikkel ka: https://en.wikipedia.org/wiki/Prostate_massage

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 19:52 

vb nendel meestel kellel on g punnkt perses, on sisult naised ja ainult väliselt mehed?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 20:04 

Ma tean ühte sellist, kui soovi võin kontakte jagada. Saate oma mehelikuse ja mustad fantaasiad ära proovida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 21:31 
Kasutaja avatar

Random Hero kirjutas:
Tanel kirjutas:

[ig]http://s2.quickmeme.com/img/ba/ba2ce178c0e1843c7fa3ca9cfe3a29b5e1d33c409fa0cbf15ec320f0d18d43f6.jpg[/img]

Wiki artikkel ka: https://en.wikipedia.org/wiki/Prostate_massage

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2016 21:38 
Kasutaja avatar

acx kirjutas:
[ig]https://i.imgflip.com/192w8d.jpg[/img]

Kuidas muidu selle ennustusega läheb?
acx kirjutas:
Aga ma võin kasti õlle vahele panna, et 20.06.2017 su finants seis mulle kasti õllet osta ei võimalda, kui mul õigus on. : D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 866 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 58  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis