MarkoC kirjutas:
oskaja kirjutas:
ja kui lõusta pole tagant tehtud pildil näha, kellele siis arve saadetakse? tagatuledele ve?
Ikka omanik ja omanik peab pidama blogi, juhuks kui tema ei sõitnud, on juhi kohustus tõestada, kes sõitis.
Anult tagant ei tehtagi pilti, muidugi juhul kui sa hetkel 110ga tagurpidi kaamerasse ei sõida

Niipalju kui mina olen aru saanud siis eestis peab jääma juhi lõust pildile. Ja pilti tehakse eest.
Eelmine kodanik rääkis sellest, et tehniliselt suudaks need kaamerad ka kaugenevast autost pildi teha - ehk siis tagantpoolt.
Tagantpool tehtud pildile ei jää juhi lõusta mis aga on (vist) Eestis vajalik et jääks.
See kuidas teil seal Iirimaal tuhapilve all pilti tehakse ei puutu üldse asjasse.
Meil on siin kõik kaamerad üksikult erinevates kohtades ning samaaegselt ei ole need võimelised eest ja tagant pilti tegema(a'la 1 teeb pärisuunas pildi esiotsast ja samaaegselt teeb teine kaamera teisest teeservast tagantotsast pildi).
Kaamera kastidel on tagumine sein ja küljed kinnised... seega võtab ainult ühes suunas.
Mai saa aru mida sul üldse siin vaielda on hetkel?

Blogi võid sa ise pidada, meil nimetatakse seda sõidupäevikuks ning erakasutuses olevatele autodele see veel hetkel ei ole kohustuslikuks tehtud minu teada.