Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 29.05.2013 20:35 
Kasutaja avatar

Mul nii vedanud. Polnud küll aston aga ikkagi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2013 21:20 

Tõdesin, et tuleb rattal tagarehv ära vahetada. Märja asfaltiga foori alt kohalt minnes rahulikult tõmbas täiesti risti ära. Aga sellise "mustriga" rehvilt vist paremat oodata poleks olnudki.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2013 21:37 

shift kirjutas:
ei mõtle maksuametit, vaid lihtsalt seda, et kui on vaja midagi haruldast ja kallist, siis saab euroopast ,,sebida''.. :D enamvähem, et vaja astonmartini vasakut valget ust, ,,otsimisaeg'' 2 päeva, tarneaeg 1 päev :D

Täpselt nii ongi, oled õigesti aru saanud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2013 21:38 

Jyrgenpii käis läbi ning mahutasime jõumasina kuidagimoodi talle combosse. Uksed kinni ei läinud, kuid väikese koormarihmaga tõmbas uksed kinni ja minema :D
Nüüd hakkab vist musklit punni pumpama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2013 21:44 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Juhtus see,et 4,5 kuud ehitatud projekti võib 99% ulatuses valminuks lugeda.
Õhtul linna peale laiama :rokib :rokib :rokib

mis projekt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2013 22:20 
Kasutaja avatar

Ma loodan e31 peale :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2013 22:50 
Kasutaja avatar

ETV2 käib hetkel streetraceritest film :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2013 22:57 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
ETV2 käib hetkel streetraceritest film :D

Mustvalged striitreisserid :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 00:36 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
Ma loodan e31 peale :)

sedaon ta ehitanud pigem 4,5 aastat. Kuid ka mina loodaks heameelega e31 peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 08:21 

Sõitsin hommikul tööle, pöörasin Tallinn-Väikses tondi ristis (favora juures) kesklinna poolt tulles paremale, seal on kohe enne ülekäigurada ka foor, oli roheline ning peale seda trammipeatus. Tramm just peatus ja nagu ikka jäin enne trammi seisma et inimesed kõnniteele saaks. Siis vasakult tuli mingi kuradi hõbedane passatimees, kes tuli tondi ülesõidu poolt ja tahtis üle trammitee favorasse keerata, aga mina olin tal ees. Kuradi nusserdas seal ja tõukles, ma laiutasin käsi, et pole kuhugi minna, rahvas tõmbles ees trammist maha. Sellel silmad punnis peas, juba avas auto ust ja tõmbas kohe pärast kinni, räige provokatsioon käis (kusjuures ta tundus olevat siuke paks ülesöönd rullike, näost nägi välja nagu Arne Valmis :kill ). Kurat ma mõtlesin juba, et mida suurem/raskem oled, seda valusam kukkuda, hommik vihmane ja libe ka ju, aga enne pani tramm uksed kinni ja sain minema.

No kurat, miks inimesed hommikul nii närvihaiged on? Järgmine kord seda passatit näen riputan peldikupaberirulli antenni või kärukonksu otsa :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 09:21 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Sõitsin hommikul tööle, pöörasin Tallinn-Väikses tondi ristis (favora juures) kesklinna poolt tulles paremale, seal on kohe enne ülekäigurada ka foor, oli roheline ning peale seda trammipeatus. Tramm just peatus ja nagu ikka jäin enne trammi seisma et inimesed kõnniteele saaks. Siis vasakult tuli mingi kuradi hõbedane passatimees, kes tuli tondi ülesõidu poolt ja tahtis üle trammitee favorasse keerata, aga mina olin tal ees. Kuradi nusserdas seal ja tõukles, ma laiutasin käsi, et pole kuhugi minna, rahvas tõmbles ees trammist maha. Sellel silmad punnis peas, juba avas auto ust ja tõmbas kohe pärast kinni, räige provokatsioon käis (kusjuures ta tundus olevat siuke paks ülesöönd rullike, näost nägi välja nagu Arne Valmis :kill ). Kurat ma mõtlesin juba, et mida suurem/raskem oled, seda valusam kukkuda, hommik vihmane ja libe ka ju, aga enne pani tramm uksed kinni ja sain minema.

No kurat, miks inimesed hommikul nii närvihaiged on? Järgmine kord seda passatit näen riputan peldikupaberirulli antenni või kärukonksu otsa :)

Ise rikud LS-i ja siis veel õigust jääb üle ka. Tankla sisse ja väljasõidud pead alati vabaks jätma, sõltumata olukorrast. Aga üldiselt võiks üldse igasugu sisse/väljasõite vabaks jätta. Mul on ka Toompuiesteel üks sissepööre, mida tavaliselt on äge kinni sõita. Ta näeb, et ma ootan suund sees vasakpööret, aga ikka on vaja ette ära sõita ja siis avastada, et oih ma vist olen ees.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 09:28 
Kasutaja avatar

Rehvi parandus nööriga niiet rehv alt ei käinud ja augu näitasin ka ette - 30€. Palka võib saada nagu skandinaavlane aga siinsetesse hindadesse suhtud ikka nagu ida-eurooplane :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 10:26 

dellu kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Ise rikud LS-i ja siis veel õigust jääb üle ka. Tankla sisse ja väljasõidud pead alati vabaks jätma, sõltumata olukorrast. Aga üldiselt võiks üldse igasugu sisse/väljasõite vabaks jätta. Mul on ka Toompuiesteel üks sissepööre, mida tavaliselt on äge kinni sõita. Ta näeb, et ma ootan suund sees vasakpööret, aga ikka on vaja ette ära sõita ja siis avastada, et oih ma vist olen ees.

ja okei okei, ma tunnistan et hetkel olin ma natuke vales kohas, aga no kas tasub närvitseda ja räusata ja tegema sellist nägu, et kohe tuleb ja lööb mul akna sisse? Inimesed on nii närvilised liikluses, sellepärast igasugu jama juhtubki. Pealegi selle koha peal on see täiesti tavaline, et autod sinna ette jäävad ja olen ka ise olnud situatsioonis, kus pean sinna sisse keerama aga no chill, nad sõidavad ju kohe eest ära... :)

EDIT, aga jah need kes üldse ei vaata ja ristmikke kinni sõidavad on ikka puhtoinad, tipptunnil on pidevalt sellist jura aga no selle vastu ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 10:36 
Kasutaja avatar

Vennal oli vb kõht lahti ja tahtis si##le minna. Vb oli naine tagaistmel sünnitamas.Äkki hoopis keegi suremas. Vb kiirustas laevale- lennukile. Aga mingi vend laiutab keset teed ees :D:D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.05.2013 12:12 

killer666 kirjutas:
Vennal oli vb kõht lahti ja tahtis si##le minna. Vb oli naine tagaistmel sünnitamas.Äkki hoopis keegi suremas. Vb kiirustas laevale- lennukile. Aga mingi vend laiutab keset teed ees :D:D.

see oli ka mingi paar sekundit kuna tegelt rahvas oli juba maha astnud ja kohekohe teelt minemas. Ega jah, kui nahkistmed pole siis väga autosse ei taha kakida, mõistan ta muret.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis