MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
Tuginen faktidel, nagu kaamerad euroopas töötavad, kas sinu jaoks on siin tehniliselt midagi arusaamatut ?
Tüüpiline pa*k ja mõttetu lehekülgede kaupa teemast mööda möla ajamine jälle nagu kogu su foorumi jutt. Sinu "faktid" põhinevad kuskilt ajakirjast loetul ja telekast nähtul, ei muud.
Eesti kiiruskaamerate praegused kastid ei võimalda teha pilti autodest mõlemalt poolt ega hakkagi kunagi võimaldama, sest sinna füüsiliselt ei mahu 2 kaamerat ja teiseks peavad need olema paigaldatud mõõdetava sõiduraja suhtes teatud täpse nurga all (tootja ettekirjutus). Ma juhuslikult olen neid kappe peale paigaldust nii seest kui väljast uurinud, kuna töö on osaliselt seotud igasugu tehniliste vidinatega, mida eesti teedel kasutatakse.
See ei tähenda, et tulevikus ostetavad kiiruskaamerad ei või eestis olla sellised, mis kahelt poolt pildistavad.
Tõnu
Anna andeks taaskord hr Holmes
Kas eestis kasutatavad kaamerad on tõesti 90-datest ? 1x1m suured, et ei mahu sinna kappi ?
Kui suur see kaamera siis on, kui sa nendega kokku puutunud juba oled ?
Minu loogika, just pool eestis oleva kapimõõtu, seda ette ei kujuta, kuna Canon 7D mahub ka juba" pihku" ära

Edasi on kõigest kaabeldus ja muud blokid, mis tänapäeval ka just gaz 53 furgooni mõõtu enam pole ...
Tüüpiline pask ... ? Anna taaskord andeks, euroopas asi toimib, aga sinusugusele lkõiketeadjale on see taaskord VÖIMATU
Krt ma ei jõuaks seda nalja siin enam ära lugeda, kui tullaksegi samade kappide juurde tagasi ja lisa kaamera installitakse neile