corbe kirjutas:
HendrikR kirjutas:
Rainer_K kirjutas:
Mingiaeg mainisid, et mingit saadet tehakse teist ja auto taastamisest. Tahad lähemalt rääkida?
Tehakse Lasnamäest,inimestest ja nende tegevustest.Meil joppas ja saime olla filmis.Võibolla 2-3 minutit oleme seal.Filmitegijad täna ei filminud,kuna nad olid välismaal ja tulevad tagasi 2 nädala pärast.Saime nende tel. nr. ka
Muuseas,leidsin 10 senti auto juurest

Pärapõrgust igapäev 10 senti ei leia.
Mitte et ma noriksin ega midagi, kuid hakkas üks asi huvitama pilti vaadates. Seal paistab üks üpriski poisikese mõõtu kaasosaline kapuutsiga ja maas seljakott ning muu mant. Kas sa oled ise samamoodi poisike või on see mingi niisama huviline? Ning kas autot taastate ise nullist kuni street legalini välja vôi mis oli selle auto pesemise põhjus hetkel?
Iseenesest loodan, et taastate ühe vana nukralt seisva sõiduki ja oled täitsa täismõõdus mees, muidu on see jutt mis eelnevalt rääkisid kuidagi veider.
Aga ma käisin rabas, oleks teadnud et seal selline ujumise vôimalus oleks ujukad võtnud kaasa. Omajagu inimesi ujus seal juba, väidetavalt soe vesi

Ta mu autohuvilisest sõber.Mehe mõõdu annan juba välja jah(1.85 olen).Seljakott minu oma.Pidime kuidagi kõik puhastusvahendid,tööriistad ja švammi tooma.Me kindluse mõttes uurime,kas omanikuta
.Muidu üks mees ütles,kes võib omaniku teada.Autost hakkas kahju ning ideaalne toorik.Ca 80-90 % originaal.Kui pole Eestis arvel olnud,siis veame endale,kuna keegi pole teda puutunud viimased 10 aastat.Meil langes nagu kivi südametunnistuselt,kui pesime ära.Nagu öeldakse:armastus esimesest pilgust.Loodame kunagi saada tänavalegaalseks.Panime autosse lõhnakuuse ja ätsime akna veidi lahti,et kopitanud hais välja ajada.Nii kaua seisnud,et rehvid lössi vajunud.