Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 12:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 27.05.2009 20:13 

Kurat, kooli õppesõidu auto ei lähe ka üldse edasi :angry Opel Astra 1.4 :kill
Möödasõidul oleks ennast ära tapnud peaaegu :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 20:44 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
StreetRaceS4 kirjutas:

oi see astra sai valu küll mu käes. tiki oli vait ja sõi sihvaksi,vahest kui hea lugu oli siis keeras kõvemaks, 3x ma temaga sõitmas käisin igastahes :lol siis saatis arki, ütles et minuga pole mõtet sõita :? 10 üle ei olnud talle probleem vähemalt minuga. Saada tervisi ja ütle et praegusest III PM'ist kodusaar saadab tervisi, ARK'i tegin puhtalt :D

Nagu ma aru saan siis jutt käib särkast? :D
Sügisel lähen siis mina seda aparaati piinama. :D Kui just vr6te ei saa :P
Kuradi hea oleks teada kes tegelt nende kasutaja nimede varjus on ;) Nagu ma märganud olen siis päris palju kaasvõitlejaid siin foorumis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 20:52 

Tahan kah õppesõitu minna tegema, aga kool raisk võtab kogu aja viimasel ära :angry .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 20:56 
Kasutaja avatar

Sõitsin ise ka 1.4 astra universaaliga linnas ...
Sama siin, tahaks lubadega ühele poole saada....autokoolis vaja plats + linn veel teha (mille eest kartus ), ja ARK....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 21:04 
Kasutaja avatar

läksin arki A-kat teooriat käega lööma aga ohh õnne :D 0 viga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 21:17 

photograph kirjutas:
C4V6 kirjutas:
StreetRaceS4 kirjutas:

oi see astra sai valu küll mu käes. tiki oli vait ja sõi sihvaksi,vahest kui hea lugu oli siis keeras kõvemaks, 3x ma temaga sõitmas käisin igastahes :lol siis saatis arki, ütles et minuga pole mõtet sõita :? 10 üle ei olnud talle probleem vähemalt minuga. Saada tervisi ja ütle et praegusest III PM'ist kodusaar saadab tervisi, ARK'i tegin puhtalt :D

Kuradi hea oleks teada kes tegelt nende kasutaja nimede varjus on ;) Nagu ma märganud olen siis päris palju kaasvõitlejaid siin foorumis.

Särkast jutt jh :D
Mina olen siis Kristjan II PM Tutvusta ennast ka :rokib C4V6 - käis siin koolis, oli vist Ahto :?
C4V6 - nüüd tean, järgmine kord annan talda seal Opelis :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 22:13 

Ise sõitsin ka alguses Opel Astraga. No tee mis tahad- ei liigu..Autokoolis kusjuures ei hoidnud kordagi õiget kiirust, koguaeg oli +10 umbes. Esimene ringristmik mida tegin oli tondi ringil- lendasin mingi 55peale ja tegin ringi lõpuni, siis sain veidi peapesu, et ringide jaoks on 2käik ja kiirus umbes 30, sorry, kuid ei taha jalgu ka jääda. Siis võtsin vahepeal mingi teise õpetaja. Tollel oli Mazda 6, see juba veidi liikus edasi. Kõige mugavam oli ikkagi Motokarus volvoga kärutada Õpetaja oli ka väga muhe sell. Aga see ei muuda fakti, et lube veel pole :) Vaja veel kooli sõidueksam ära teha ja siis saab ARKi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 22:28 
Kasutaja avatar

rostal kirjutas:
... Esimene ringristmik mida tegin oli tondi ringil- lendasin mingi 55peale ja tegin ringi lõpuni, siis sain veidi peapesu, et ringide jaoks on 2käik ja kiirus umbes 30, sorry, kuid ei taha jalgu ka jääda.....

Natuke vist üle ka pingutatud :). Oleneb muidugi milline ringidest. Neid ju sealt 3 tk. Kui Tondi poolt tulla linna poole, siis esimesed kaks on küll suhteliselt terava väljumisega. Kui sa muidugi üle nende nn munakivide ringi sirgeks sõidad siis muidugi teine teema. Neid aga ei tohi vist ületada (v.a bussid, rekkad jne). Vähemalt nii mulle sugulasest sõiduõpetaja väitis kui ma ühes Eesti väikelinnas ka natuke ühte napilt puudutades sirgeks sõitsin. Juhtus see õpetaja siis parasjagu kõrval istuma. Tuli kohe küsimus, et mis see nüüd oli :). Viimane 3 ring on küll linna suunal selline kus jah saab sirgeks sõita. Muidugi eksamil tasuks pigem ikka katsuda võimalikult korralikult ja pigem just niiöelda natuke ettevaatlikult sõita. Ma ka eksamil sain märkuse, et kuskil olid tee ääres jalakäijad, kes oleks võinud ootamatult teele joosta ja nende jaoks oleks võinud hoogu maha võtta. Samas see ei otsustanud eksami tulemust. Eksamil ei tasu vast eriti esineda, pigem kannata see tunnike ära, küll jõuad kogu elu sõita nii nagu tahad. Või esimese kohtumiseni politseinikega, kui nemad sõidust teisel arvamusel :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 22:45 

dellu kirjutas:
Pikk jutt.

Oligi üks kesisematest ringidest seal. Motokarus ka õpetaja veits kurjustas, et kui ringile läksin ja nägin, et jõuan ühe auto ette ja vajutasin uljalt gaasi :) Eks ma eksamil üritangi vaikselt võtta. Eelmise eksami kukkusin läbi, sest ei pannud tähele, et oli 70ala ja panin 95ga. Segadust tekitasid ka teised autod(üks pani ees mingi 110 ja teine oli mul täpselt sabas)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2009 23:32 
Kasutaja avatar

Minu õppeauto oli Polo Classic diisel ,millel turbo oli peetis, see oli kiiruse rõõm 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2009 02:23 
Kasutaja avatar

95a astraga sain täna tüv'lt puhtalt läbi :D okei, tulekõrgusi kästi reguleerida, juhipoolne näitab kuidas kuuselatvades oravad ja parempoolne kuidas mutid urus sugu teevad, a vähemalt pidurikartusi auto suhtes pole.. ega ka muud, missest et algsest autovärvist on vist alla poole järel :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2009 09:08 
Kasutaja avatar

StreetRaceS4 kirjutas:
photograph kirjutas:
C4V6 kirjutas:
StreetRaceS4 kirjutas:

Särkast jutt jh :D
Mina olen siis Kristjan II PM Tutvusta ennast ka :rokib C4V6 - käis siin koolis, oli vist Ahto :?
C4V6 - nüüd tean, järgmine kord annan talda seal Opelis :lol

Ühtegi nägu kahjuks praegult silme ette ei tule.
Aga igastahes olen Mihkel ja käin I ab.
Asi kisub ot ära väheke vist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2009 13:08 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
dellu kirjutas:
rostal kirjutas:
... Esimene ringristmik mida tegin oli tondi ringil- lendasin mingi 55peale ja tegin ringi lõpuni, siis sain veidi peapesu, et ringide jaoks on 2käik ja kiirus umbes 30, sorry, kuid ei taha jalgu ka jääda.....

Natuke vist üle ka pingutatud :). Oleneb muidugi milline ringidest. Neid ju sealt 3 tk. Kui Tondi poolt tulla linna poole, siis esimesed kaks on küll suhteliselt terava väljumisega. Kui sa muidugi üle nende nn munakivide ringi sirgeks sõidad siis muidugi teine teema. Neid aga ei tohi vist ületada (v.a bussid, rekkad jne). V.

oleneb muidugi autost. ise võtan neid 70ga ilusti ja tegelikult kui viitsiks punnitada saab ju ka kiiremini.
ilma , et "sirgeks sõidaks". ei taha velgi lõhkuda. muidugi rahulikult see ei ole :P

55 põle nagu teab mis kiiruski seal kui just kõrge kitsas hiina miniveok ei ole.

Peab õhtul üle vaatama, sõidan sealt suht harva, aga mina arust on küll linna suunal olevad niiöeda tsentrist väljas. Linnast Tammsaare poole tulles ei pea jah eriti pidurdama, saab niiöelda suht otse lasta. Linna suunas aga peab ikkagi oluliselt paremale hoidma (seda siis nagu enne rõhutatud sai korrektselt sõites, enamus lasevad jah sealt üle munakivide). Ja ei mõtle avataril olevat kuuti, sellega liiklen väga harva. Tavaliselt ikka sõiduautod 2003 A4 ja Corrado.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2009 17:48 
Kasutaja avatar

jungleman kirjutas:
per*e see supra peab siin praktiliselt maja ees paugutama. niiii kadedaks ajab rsk.

Millise maja?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2009 18:02 

elari20 kirjutas:
jungleman kirjutas:
per*e see supra peab siin praktiliselt maja ees paugutama. niiii kadedaks ajab rsk.

Millise maja?

Tartu, Uus 36.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis