rostal kirjutas:
... Esimene ringristmik mida tegin oli tondi ringil- lendasin mingi 55peale ja tegin ringi lõpuni, siis sain veidi peapesu, et ringide jaoks on 2käik ja kiirus umbes 30, sorry, kuid ei taha jalgu ka jääda.....
Natuke vist üle ka pingutatud

. Oleneb muidugi milline ringidest. Neid ju sealt 3 tk. Kui Tondi poolt tulla linna poole, siis esimesed kaks on küll suhteliselt terava väljumisega. Kui sa muidugi üle nende nn munakivide ringi sirgeks sõidad siis muidugi teine teema. Neid aga ei tohi vist ületada (v.a bussid, rekkad jne). Vähemalt nii mulle sugulasest sõiduõpetaja väitis kui ma ühes Eesti väikelinnas ka natuke ühte napilt puudutades sirgeks sõitsin. Juhtus see õpetaja siis parasjagu kõrval istuma. Tuli kohe küsimus, et mis see nüüd oli

. Viimane 3 ring on küll linna suunal selline kus jah saab sirgeks sõita. Muidugi eksamil tasuks pigem ikka katsuda võimalikult korralikult ja pigem just niiöelda natuke ettevaatlikult sõita. Ma ka eksamil sain märkuse, et kuskil olid tee ääres jalakäijad, kes oleks võinud ootamatult teele joosta ja nende jaoks oleks võinud hoogu maha võtta. Samas see ei otsustanud eksami tulemust. Eksamil ei tasu vast eriti esineda, pigem kannata see tunnike ära, küll jõuad kogu elu sõita nii nagu tahad. Või esimese kohtumiseni politseinikega, kui nemad sõidust teisel arvamusel

.