Laagna tee lõpus ehk siis too ots mis peterburi teele välja jõuab oli reid just.
Mina sain sellest reidist teada nii... et otsustasin kuskilt kärberist mööda mingit künkalist metsateed ronida ja vaadata kuidas parketimaastur hakkama saab. Ronisin siis seal mingites imelikes kohtades ja lõpuks jõuan metsatukast välja ja vaatan, et huvitav mis tee see on, kahtlaselt palju autotulesid arvestades kellaaega, seisan natuke mõtlen ja siis tüdruk kõrval näeb ära, et reid on hoopis. No okei, ma suurel teel sõita ei tahtnud hakkan otsa ümber keerama, ja loomulikult mind nähti

.
Sõitsin nii kaua kuni ta veel vilkureid põlema ei pannud, aga ega kaugele ei jõudnud. Tee kus ma kartsin midagi ära lõhkuda maasturiga isegi 5km/h sõites tuli see vend oma superbiga igatahes räige lennuga, imestan et pärast tagasi sai sõita..
Algul ei tulnud ukse juurde üldse uuris numbrimärki taga (mul numbrituled eemaldatud tagant) ja siis käsi relval palus dokumenti seistes veidi eemal taga pool. Sain puhuda ja sooviti head teed. Ma olin jumala kindel, et sliki rehvi ja numbritulede eest saan nüüd vähemalt ära, aga ju oli väheoluline tol hetkel.