ulmeline linnas pole tõesti, aga keila saada oli ulmeline, esiteks tuiskab nimodi, et korduvalt tuli seisma jääda ja oodata et korrakski näha et kuspool tee on, ning lisaks istusin keilas keva silla juures kinni hetkel veidi üle 3me tunni, peale minu oli seal, 3 rekkat, takso(kliendiga, suund paldiski), audi a6 quatro, honda cr-v(sai omaljõul kümmnekonna minutiga minema), siis länkar istus pool tunnikest enne kui liikuma sai, ning kaugemal oli veel ca 3-4 autot. Keset teed, maantee nii täis tuisanud, lumi oli täpselt ukseni, ning kivikõva, päästeameti abiga sai lõpuks välja, aitasin veel 2 autot liikvele ja panin tulema sealt, tahtsin inimese karjakülla viia, aga sai keila nurgale, maantee liiga umbes, ning ise pidin suure tiiruga tulema koju läbi linna peateede, jäädes korduvalt kinni ning uuesti hoogu võttes läbipressides, pärnumaante poole oli pollar ees ning ütles et tee suletud, et keila ära lõigatud tallinnast hetkel, maantee amet ütles et teavad olukorrast, ning sahad tulevad kui ükskord läbipääsevad et varuge kannatust... pilte ei hakkand tegema, pime oli niiguinii..
EDIT: Lugege delfit, seal kirjas et päästeamet juba evakueerib inimesi maanteel autodest..
_________________ "kui ma tahan et mul tagasild järgi lohiseks, rendin ma käru"@Lupo 3L VAG, margipõhine diagnostika orig Ross-Tech seadmega, Lihtsam liigutus vabal ajal 5.-
|