hallscorpio kirjutas:
k2rpman kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Bmw e36 coupe, must.
nr märk
686 AOZ
sinu endine ?
Minu endine ta pole

Betoonkinga Chillout Squadi 2001 aastal tehtud videos figureeriv masin on see hoopis...
Ühtlasi kasutaks ka ära võimalust ja uuriks paari enimälestusi tekitava auto kohta, et ehk on keegi midagi näinud-kuulnud.
BMW e34 525 touring, reg nr 196ATV. 2006 suvi läks Tartu kanti, edasine saatus teadmata.

VW Golf 3, 1.8 55kw. Reg nr 535ARB. 2007 sügis läks kusagile Hagudi kanti. Kere oli mäda, karpe ja põhja polnud ollagi. Samas tehnika teenis mind pool aastat ja paarkümmend tuhat kilomeetrit täiesti ausalt ning teele ei jäänud kordagi. Väidetavalt käis keretöödes peale minu käest lahkumis.t Autoga kaasnevad eranditult ainult positiivsed emotsioonid ning meeltesegaduses ja purjus olles ehk võibolla ostaks tagasigi...

VW Passat 1.8 66kw, reg nr 062TGJ. 2007 sügis läks Rakverre. Minu käes oli auto aasta ning tõi minusse erilise volkari vihkamise, kuna kõik, mis autol laguneda sai, seda ta ka tegi. Teepeale jäin kümneid kordi erinevate elektriprobleemidega (starter, genekas, süütepool, bensupump jne) Auto omamine sundis kõrvale ostma lausa asendusautosid, et remontimise ajal jala käima ei peaks...

VW Golf 3 VR6, reg nr 128 TGC. Päästsin tegelase varuosadeks lammutamisest, ostsin 10k'ga, tegin sillad korda ja vahetasin esiklaasi ära. Sõitsin temaga mõned kuud täiesti ilma ühegi probleemita ning müüsin 2008 kevad 26k'ga maha. Edasi olen kuulnud, et elekter hakkas kalama, auto läks põlema ja ka lakk oli survekaga maha tulnud. A24 järgi on auto korduvalt omanikke vahetanud...ehk on auto nüüdseks lõplikult kuusakoski manu saadetud ?