Ristoooo kirjutas:
Käisin lõppastme koolitusel, ootasin enamat, ilmselt seal "õpitu" reaalses ohuolukorras küll midagi ei päästaks.
Lõppastme viga minu arust on "palju kisa, vähe villa". Teoorias on kõik hea, aga praktikat maru vähe.. Ega teooriast ei mäleta ise ka suurt midagi, ainuke reaalselt toimiv võte libedasõidust, mis nii mõnestki korralikust matsust on päästnud nii talvel kui suvel on see "põdrast möödapõikamise" harjutus. Samas see talv säästis mind esiotsamatsust esimesse autosse ja saatis hoopis tagaust pidi posti... Naine pani sellepärast kraavi, et lasi pidurid põrandasse ja lahti ei taibanud lasta. Ise Tartus säästsin ühe sibula kindlast surmast sellega, et viimasel hetkel taipasin pidurid blokist lahti lasta, ja jõudsin rooli välja keerata.
Teemasse, täna juhtus:
Sain teada, et ülemusele rahad venivad, pean veel palka ootama (kaks nädalit oodatud)
Paariline on kolmandat päeva tsüklis, saag läks katki ja lank on lõpetamata ja omanik käib juba närvidele
Vana, kes mulle auto eest võlgu on, ei võta enam telefoni.
Micra keeras ette
Golf keeras ette
Scania keeras ette.
Vitole keerasin ise ette.
Maitia, kui varsti hakatakse taha keerama... Tuju niigi ära.
Edit: Mu pikka aega veninud Internet marketingi projekt tõi esimese reaalse sissetuleku. Kui joppab, saadan sügiseks igasugu ülemused ja joodikud paarilised pikalt.