mx7k kirjutas:
CTX kirjutas:
Naine oli enne buduaari foorumi lahti jätnud ja sirvisin siis ise ka igavusest ühte autokooli teemat ja no ikka vapustavaid tarkuseteri leiab sealt.
http://buduaar.ee/Foorum/Forum/topic/276134&lk=1Sealt need fruktid tulevadki siis. Mu sõiduõpetaja ikka rääkis mingitest fruktidest, kes juttude järgi ei saa mitte essugi aru. Arvasin alguses, et see üsna võimatu. See teema... see teema... see muutis mu maailmapilti. Ma ei taha vist väga enam sõitma minna teades, et sellised ka liikluses on.
Väga jube, sellised ongi need, kes mälu järgi sõidavad

kui autokoolis konkreetst olukorda pold siis jamaa majas, loogiline mõtlemine puudub. Ise lube tegin siis sõiduõpetaja näitas milline on mälu järgi sõitmine. Yks tydruk, platsil, tegi slaalomit, edasi tagasi, puhtalt. Ta tõstis kõik postid 50cm edasi. Vahed jäid kõik samaks. Tydruk ei suutnud enam ei edasi ega tagasi slaalomit ära teha. Miks? sets ta sõitis mälu järgi. Jättis kõik keeramised meelde mingi märgi järgi(mingi puu, auto, maja, mis kuskilt paistis vms) Kuna aga postid olid uues kohas siis vanade märkide järgi asi ei õnnestunud enam
Aga hea lugemine oli buduaar, tegi hommiku rõõmsaks.