Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 135 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Parandused liiklusseaduses 27.12.2008, Politseiriik 2009
PostitusPostitatud: 05.01.2009 11:11 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
Täna koju sõites avastasin sõbrad korravalvurid sellisel kohal koduteel, kus mina pole 10.a aasta jooksul neid kordagi näinud. Loomulikult ületasin kiirust, aga poisid jäid mu kiiruse mõõtmisega vist vähe hiljaks, kuid maha nad ikka võtsid. Olin kindel, et saan litri ära, kuid tavaline puhumine ja dokkide kontroll. Kellaaeg oli ka muidugi suhteliselt hiline.

Nii,et korravalvurid on asunud toimetama :D

kus siis sul õnnestus see?
Mul õnnestus ükspäev kooli ees puhuda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 11:13 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
PrT kirjutas:
Olid jälle kõrtsi ette end seadnud või siis vahepeal juba hoopis kuskil? :evil:

Hoopis teises kohas. See on Paldiski mnt pealt maha pöörates, sealt edasi läheb tee mäest alla. Seal ikka vajutad vähe rohkem.

selle kohapeal nad ülepäeviti väljas... ja tavaliselt just õhtuti 21-23 vahel... tean kuna üks endine politseinik tuttav elab seal kahekorruselises kortermajas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 11:15 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
nende laserite vastu mingit rohtu ka on ve? detektorid neid vist ei avasta ...???

täna rääkis raadios lugu,et ~1milli eest juba see aasta (4 päeva jooksul :o ) trahve tehtud ja miski 1200 oli siis neid. keskmine summa ~840 eeq. päris tore.

tekiks ainult rohkem inimesi,kes trahvidemaksmisest loobub :evil:

mitte 4 päeva jooksul vaid 27.12-04.01 ehk siis nädala jooksul

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 11:20 
Kasutaja avatar

VW kirjutas:
Ma mõtlesin, et Tallinnas kõigil laserid juba, kuid isegi radareid veel? Kõik põõsastest mõõtjad kasutavad vist lasereid. Operatiivautodes on neil ka vist laserid?

Kõik autodesse paigaldatud on radarid, kuna laseriga ei saa puhttehniliselt/-põhimõtteliselt sõidu pealt mõõta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 11:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Ma arvan, et varsti on targem autoga sõitmisest üldse loobuda. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 11:33 
Kasutaja avatar

Mina vaatan kodukandi vahel liikuvat patrulli juba nagu raha otsivat parasiiti!

http://www.reporter.ee/2008/12/15/polva-politsei-argipaev-ara-valeta-tobras-mul-on-oigus-kolm-tundi-sind-kinni-hoida/ P2ris omap2rane, huvitab, et mis saab neist kukkedest selle eest ka?

Viimati muutis Tammekas, 05.01.2009 11:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 12:17 
Kasutaja avatar

Tammekas kirjutas:

http://www.reporter.ee/2008/12/15/polva-politsei-argipaev-ara-valeta-tobras-mul-on-oigus-kolm-tundi-sind-kinni-hoida/ P2ris omap2rane, huvitab, et mis saab neist kukkedest selle eest ka?

Nojah normal... lapsepõlv tuuakse tööle kaasa... mis sa ikka teed. Olgu, et jube ekstreemne käitumine aga samas ju nigel variant kui kari mingeid tolguseid su rahulikus alevikus Solbergi mängib. Nõustun sellega, et isegi kui politseid näen siis esimene mõtte on raisk kas nüüd tulevad järgi ja hakkavad millegiga keerama, isegi kui nagu tegelt põdeda pole midagi. Isegi on olnud selline lugu kus küll mitte oma autoga kuid kaasreisijana sai kinni peetud, et teed küsida kohalikult konstaablilt ja hoopis suurest abist sai protokoll toonklaasi ja xenonite eest. Muidugi õigustatult aga mida vi**u.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 12:27 
Kasutaja avatar

Nasty kirjutas:
Tammekas kirjutas:

Nojah normal... lapsepõlv tuuakse tööle kaasa... mis sa ikka teed. Olgu, et jube ekstreemne käitumine aga samas ju nigel variant kui kari mingeid tolguseid su rahulikus alevikus Solbergi mängib. Nõustun sellega, et isegi kui politseid näen siis esimene mõtte on raisk kas nüüd tulevad järgi ja hakkavad millegiga keerama, isegi kui nagu tegelt põdeda pole midagi. Isegi on olnud selline lugu kus küll mitte oma autoga kuid kaasreisijana sai kinni peetud, et teed küsida kohalikult konstaablilt ja hoopis suurest abist sai protokoll toonklaasi ja xenonite eest. Muidugi õigustatult aga mida vi**u.

Kas seda Politseikooli reklaami mäletate, kus suur mees hüppas keksu ja lapsed naersid - kui munder onul seljas oli, siis oli tegija valmis! Nimelt sarnase sündroomiga kooliheidikuid olen kohanud selles kenas mundris ja ka ulmelisi vestlusi pidanud.

Kui mõneti kasvas ka "katusepakkumisest" välja legaalne turvateenus, siis abistavast riigiorganist on ajapikku saanud tõsine rahamasin Eesti riigi plaanimajanduses, kus kogu resurss paistab minevat liikluse peale nagu oleks see ainus väär- või kuriteovorm. Eks mõelge siis ise kumb see rohkem raha sisse toob, kas maki varastanud narkar või +20km/h valgekrae.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 12:41 
Kasutaja avatar

C20XE kirjutas:

Kas lihtsam ei oleks järgida kehtivat liikluseeskirja. Pealegi ei mõista, kuidas te nii palju "halbu mente" leiate, olen aastaid süsteemi seestpoolt näinud ja tunnen nii mõndagi politseinikku ja politseiametnikku ning ei ole kohanud selliseid nagu siin mõni värvikalt kirjeldab. Kas pigem see kibestumus ei tule sellest, et pidi oma niigi vähese bensiiniraha mõne rikkumise eest riigile loovutama? On endalgi kokkupuuteid politseiga, nt, mitu aastat tagasi topiti Laagri romurallil mind koos 10 muu inimesega Vito kongi, mis peaks mahutama ca 5 inimest aga asja pärast, olin natuke liiga kõva suuvärgiga ja dokumendid oli autosse jäänud, tulemuseks Sauele sõit ja väike jutuajamine konstaabliga, tagantjärgi ajab see mind naerma mitte sappi pritsima organisatsiooni ja tema liikmete pihta, kelleta elu oleks võimatu. Trahve on saadud ka liikluses mõned, kuid alati on politseinikud jätnud hea mulje ning vastu ma pole protesteerinud, kuna teadsin, et rikkusin seadust ja leppisin trahviga. siinkohal tuleb härdusega meenutada 2004 aasta kevad-suve, mil õnnestus mul kiiruseületamisega ja ühe teise pisirikkumise tõttu vahele jääda 5 korda ja mitu korda trahvi tehti? 0! Kuid hetkel on seadused karmistunud ja põhjusega vaadates seda suhteliselt suurt korralagedust, mis liikluses toimub.
Pealegi, kui sa tunned, et sinule tehtud trahviga on sulle ülekohut tehtud saad ju alati seda vaidlustada. Aga miks vaid mingi 1,5% trahvisaanuist seda teevad? Sellepärast, et ülejäänuist 88,5% möönavad, et rikkusid seadust ja maksvad ilusti ära. Ning siis need viimased 10%, kes kohe peale trahvi lähevad erinevaisse meediaväljannetesse (meenub mingi Reporter, kus USA kastika omanikust kauboi läks kaebama, et talle tehti 50 alas 70 sõitmise eest trahv) ja foorumitesse halama, et ment on jobu, õiendas, oli ülbe, küsis ni**u vms.
Saage üle ja jälgige LE-d.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 13:09 
Kasutaja avatar

S4TQ kirjutas:
C20XE kirjutas:

Kas lihtsam ei oleks järgida kehtivat liikluseeskirja. Pealegi ei mõista, kuidas te nii palju "halbu mente" leiate, olen aastaid süsteemi seestpoolt näinud ja tunnen nii mõndagi politseinikku ja politseiametnikku ning ei ole kohanud selliseid nagu siin mõni värvikalt kirjeldab. Kas pigem see kibestumus ei tule sellest, et pidi oma niigi vähese bensiiniraha mõne rikkumise eest riigile loovutama? On endalgi kokkupuuteid politseiga, nt, mitu aastat tagasi topiti Laagri romurallil mind koos 10 muu inimesega Vito kongi, mis peaks mahutama ca 5 inimest aga asja pärast, olin natuke liiga kõva suuvärgiga ja dokumendid oli autosse jäänud, tulemuseks Sauele sõit ja väike jutuajamine konstaabliga, tagantjärgi ajab see mind naerma mitte sappi pritsima organisatsiooni ja tema liikmete pihta, kelleta elu oleks võimatu. Trahve on saadud ka liikluses mõned, kuid alati on politseinikud jätnud hea mulje ning vastu ma pole protesteerinud, kuna teadsin, et rikkusin seadust ja leppisin trahviga. siinkohal tuleb härdusega meenutada 2004 aasta kevad-suve, mil õnnestus mul kiiruseületamisega ja ühe teise pisirikkumise tõttu vahele jääda 5 korda ja mitu korda trahvi tehti? 0! Kuid hetkel on seadused karmistunud ja põhjusega vaadates seda suhteliselt suurt korralagedust, mis liikluses toimub.
Pealegi, kui sa tunned, et sinule tehtud trahviga on sulle ülekohut tehtud saad ju alati seda vaidlustada. Aga miks vaid mingi 1,5% trahvisaanuist seda teevad? Sellepärast, et ülejäänuist 88,5% möönavad, et rikkusid seadust ja maksvad ilusti ära. Ning siis need viimased 10%, kes kohe peale trahvi lähevad erinevaisse meediaväljannetesse (meenub mingi Reporter, kus USA kastika omanikust kauboi läks kaebama, et talle tehti 50 alas 70 sõitmise eest trahv) ja foorumitesse halama, et ment on jobu, õiendas, oli ülbe, küsis ni**u vms.
Saage üle ja jälgige LE-d.

Mõtle pigem sellele palju politsei sind elujooksul aidanud on? :wink:

Ise olen nii saanud kuid aidatud on samuti. Seega minupuhul vaid positiivsed kokkupuuted.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 13:30 
Kasutaja avatar

Kõik õige. Eks ta kipub pigem nii olema, et need kes abi saavad need kiidavad. Need kellel lohku tõmmatakse kiruvad ning need kellel kokkupuude puudub ajavad seda, et ärge rikkuge siis ei kiru ka. Aga ma pigem arvan, et nigel lugu on see kui pahatihti sinu saatus ametniku tujust sõltub. Lemmik lugu on see kulli ja kirja viskamine turvarihmaga:D Nagu vatevhak. Et kunagi ei saa midagi musta ja valgena näha, kuid osad asjad peaksid neutraalsed olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 14:16 
Kasutaja avatar

S4TQ kirjutas:
Pealegi ei mõista, kuidas te nii palju "halbu mente" leiate, olen aastaid süsteemi seestpoolt näinud ja tunnen nii mõndagi politseinikku ja politseiametnikku ning ei ole kohanud selliseid nagu siin mõni värvikalt kirjeldab.

Ma usun, et nii mõnigi, kes nii lähedalt "süsteemis" sees on, räägib sama juttu mis sina ;)
Eks nägupidi teavad ju sind väga paljud sinikuued, ehk ka sealt nii mõnigi läbi sõrmede vaatamine kergemate rikkumiste puhul :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 14:21 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
vanamees mul toimetab sisekontrollis vaikselt + käib patrulli ka (keskeestis), nii et suht hästi tean mis seal toimub.

Siis ei tohiks ju probleemi olla, kuid just oled üks suuremaid virisejaid siin. Enamikel pole üldse tutvusi, kuid mingil põhjusel nad ei virise. Köhivad pappi kui rikuvad ja kui köhida ei taha, siis ei riku lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 14:25 
Kasutaja avatar

Nasty kirjutas:
Kõik õige. Eks ta kipub pigem nii olema, et need kes abi saavad need kiidavad. Need kellel lohku tõmmatakse kiruvad ning need kellel kokkupuude puudub ajavad seda, et ärge rikkuge siis ei kiru ka. Aga ma pigem arvan, et nigel lugu on see kui pahatihti sinu saatus ametniku tujust sõltub. Lemmik lugu on see kulli ja kirja viskamine turvarihmaga:D Nagu vatevhak. Et kunagi ei saa midagi musta ja valgena näha, kuid osad asjad peaksid neutraalsed olema.

just. mendid võiks paralleelselt ka inimesed olla, kes on võimelised kuulama ära selgituse ja sellest ka aru saama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.01.2009 14:54 
Kasutaja avatar

mags kirjutas:
Nasty kirjutas:

just. mendid võiks paralleelselt ka inimesed olla, kes on võimelised kuulama ära selgituse ja sellest ka aru saama.

Andke andeks, aga ei suuda seda enam lugeda! Millised on need selgitused, mis lubavad teil rikkuda? Miks mina pean koguaeg seadusi järgima (meerik peal ju) ja teie saate ennast puhtaks rääkida? Katsuge aru saada, et kui rikute siis vahelejäämise korral järgneb ja peabki järgnema karistus. Arvestage sellega kui plaanite vajutada või viimase "roosaga" läbi lipsate. Ise ka vahest vajutan rohkem aga arvestan vahelejäämisega ja olen valmis ka vastutama sellele järgnevaga. Ei ole vaja siin viriseda. Müü auto maha siis kui sõita ei jõua!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 135 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis