C20XE kirjutas:
Ma arvan, et varsti on targem autoga sõitmisest üldse loobuda.

Kas lihtsam ei oleks järgida kehtivat liikluseeskirja. Pealegi ei mõista, kuidas te nii palju "halbu mente" leiate, olen aastaid süsteemi seestpoolt näinud ja tunnen nii mõndagi politseinikku ja politseiametnikku ning ei ole kohanud selliseid nagu siin mõni värvikalt kirjeldab. Kas pigem see kibestumus ei tule sellest, et pidi oma niigi vähese bensiiniraha mõne rikkumise eest riigile loovutama? On endalgi kokkupuuteid politseiga, nt, mitu aastat tagasi topiti Laagri romurallil mind koos 10 muu inimesega Vito kongi, mis peaks mahutama ca 5 inimest aga asja pärast, olin natuke liiga kõva suuvärgiga ja dokumendid oli autosse jäänud, tulemuseks Sauele sõit ja väike jutuajamine konstaabliga, tagantjärgi ajab see mind naerma mitte sappi pritsima organisatsiooni ja tema liikmete pihta, kelleta elu oleks võimatu. Trahve on saadud ka liikluses mõned, kuid alati on politseinikud jätnud hea mulje ning vastu ma pole protesteerinud, kuna teadsin, et rikkusin seadust ja leppisin trahviga. siinkohal tuleb härdusega meenutada 2004 aasta kevad-suve, mil õnnestus mul kiiruseületamisega ja ühe teise pisirikkumise tõttu vahele jääda 5 korda ja mitu korda trahvi tehti? 0! Kuid hetkel on seadused karmistunud ja põhjusega vaadates seda suhteliselt suurt korralagedust, mis liikluses toimub.
Pealegi, kui sa tunned, et sinule tehtud trahviga on sulle ülekohut tehtud saad ju alati seda vaidlustada. Aga miks vaid mingi 1,5% trahvisaanuist seda teevad? Sellepärast, et ülejäänuist 88,5% möönavad, et rikkusid seadust ja maksvad ilusti ära. Ning siis need viimased 10%, kes kohe peale trahvi lähevad erinevaisse meediaväljannetesse (meenub mingi Reporter, kus USA kastika omanikust kauboi läks kaebama, et talle tehti 50 alas 70 sõitmise eest trahv) ja foorumitesse halama, et ment on jobu, õiendas, oli ülbe, küsis ni**u vms.
Saage üle ja jälgige LE-d.