Teede olukord pole argumenteeritud põhjendus linnamaasturi ostuks. Pole mina veel ühessegi auku kinni jäänud. Löökauk on löökauk ja lõhub see nii sõiduauto kui linnamaasturi veermiku. Pealegi suurem osa tee aukudest asub Tallinnas, ning nagu eelmine kasutaja mainis, siis ratta suurused on nii mõnegi sõiduautoga samad, mistõttu ei libise linna"maastur" ka august pehmemalt üle.
Suur enamus inimesi kes endale linnamaasturi ostavad... ma ei tea mis neil arus on või mida nad saada tahavad. Üks üldlevinud põhjendus on "ma näen teistest üle ja seetõttu kaugemale, ning saan varakult juba rida vahetada vms. Sellepeale olen ma küsinud, et kui nüüd kõik linna"maasturid" ostame seetõttu siis me enam üksteisest üle ei näe, mis järgmiseks, sõidame kõik rekkaga ringi?

Sügisel oli uudis, kus x5 või 6 Tallinnas Pärnu mnt viaduktil ahelavarii põhjustas, sõitis viimasele sisse ja lükkas teised kõik üksteise otsa. Näed kaugele jah

?
Tegelikuses on aga see, et istud ummikus nii nagu kõik teised nelja+ rattaliste omanikud..
Negatiivne on veel see, et neil on kiirendus aeglasem, nad on üldse kohmakamad(raskuskese kõrgemal jne.) ja võtavad ka rohkem kütust kui sõiduauto. Lihtsalt kõrgemal sõita ja selle eest peale maksta, need inimesed vist tunnevad ennast alaväärsena, et peavad kuskil kõrgemal asuma, kui teised juhid. On suuri ja mugavaid autosid ka mõistliku suuruses olemas.
Nelivedu... jah, need asjad on naljanumber. Odav nelivedu mis saavutatakse mootori energia suunamisel piduriklotside kulumisesse. Mileks üldse nelivedu vaja on? Käid korra aastas talvel maal ämmal külas või riigimetsast kuuske varastamas? C'mon suurel osal tegelastest ei lähe nelivedu üldse vaja. Okei, siis kui sõiduoskust napib ja teelt välja panid, vb joppas ja sõitsid ainult valli kinni, siis tuleb kasuks. Kui ikkagi nelivedu mingil põhjusel vaja, siis meil on olemas quattrod, xdrived, syncrod, 4motionid jms. kõik täiesti mõistlikud ja mugavad sõiduautod.
Halvustamise lõpetuseks üks positiivne pool ka tegelikult. Nimelt minu silmis on ainult üks väga hea põhjendus linnamaasturi ostuks- siis kui sul on kaater(suurem paat). Vedamiseks on vaja massi(ehk siis mingid vähe tuusamad linnamaasturid, need nissan quashquaid ja juked jms. ollused mis kaaluvad samapalju kui tavaline sõiduauto on endiselt mõtetud).
Ehk siis sul on vaja haagise vedamiseks massi.
Mingit primitiivset nelivedu, et oma paadike veekogust koos haagisega välja tõmmata ja sellega kogu mõistlik kasutamine piirdub.
Ootan linnamaasturi kummardajate tuld.