Jaanuari alguses sain oma otsuse kätte kiiruse ületamise eest ja load läksid 2 kuuks. Eelmist protokolli enam üles ei leidnud, et kunasest sõitma võin hakata ja vaatasin siis portaalist
http://www.politsei.ee, kuna sealt ma midagi vajalikku ei leidnud mis mul vaja oleks, siis helistasin politsei lühinumbril 110 ja küsisin sealt, et kunasest võin rooli istuda, sealt öeldi, et esmaspäevast(küsisin veel mitu korda üle kas ikka võin). Nii okei, läksin siis täna öösel sõitma ja härra inspektor võtab mind maha, et teil on juhtimis õigus peatatud jne...tulge meie autosse. Tehti mulle siis protokoll selle kohta ja seletasid seal veel et kui ma olen 23-ndal sündinud,et siis ega ma kohe aasta vanemaks ei saa. Hmm.. minu arust on küll nii, et kui ma ikka 23 kell 15.00 sündisin siis aasta pärast kell 15.00 olen ju aasta vanem, või kuidas ? Igastahes tegid nad mulle selle protokolli ja jäin sõpra ootama kuna ta mulle rooli tuleb. Samal ajal helistasin ka uuesti politsei lühinumbrile 110 ja tahtsin küsida kuna ma sõitma võin hakata, et asi ikka kindel oleks, sealt öeldi, et meie ei saa telefoni teel sellist infot edastada teile ja minge politsei majja jne. Päris huvitav sellessuhtes, et ühel on õigus rääkida ja teisel ei ole. Kui minna nüüd täna politsei majja ja rääkida asi nii ära nagu oli ja las kuulavad oma telefoni salvestusi, siis peaks ju saama kuidagi seda asja muuta, või mis ?

Sõnatuks võtab selline käitumine, üks räägib üht, teine hoopis teist