Mani kirjutas:
arvutihdd kirjutas:
Mis jutt jama see on, kindlustus tuleb ikka auto tehn.passi sissekirjutamise järgi. Kindlustusel ja rahvastikuregistril ei tohiks mingit seost olla. Neil ei tohiks sinna ligipääsugi olla. Lihtsalt arkis passi tehes ei saa enam lampi aadressi panna, arkil on õigus ja kohustus seda kontrollida. Kuigi häält tõstes pidavat nad isegi läbi laskma asja...
ARK soov ja tahtmine on saada ÕIGE aadress, see kus sa tegelt elad. Neid ei huvita su kindlustuse huiamine ega kaa see, kuhu sa sisse oled kirjutatud. Nende huvi on et saata ikka ja alati kiri "õigesse" kohta. Seega võid neile valetada mida sa ise heaks arvad.
No ma tahaks näha, kuidas see asi läbi läheb? Siiamaani on paljud rääkinud et EI LASTA panna muud aadressi, kui sul rahvastikuregistri kohaselt määratud on. Kui sa oledki registris kuskil Võrumaal siis on selge, et su auto läheb ka sinna.
Kuna see uus seadus kehtima hakkas? Siis tuli ka see muudatud, et kindlustused saavad vaadata, kas määrasid oma rahvastikuregistri järgse aadressi või mingi suvalise.
Suuremad ARKi järjekorrad lagasidki sellest, et inimesed käisid autosi registreerima ja panid suvalise aadressi paberitesse. Kui teenindajani jõuti, hakati pabereid ringi kirjutama ÕIGE aadressiga.
Kes siin kirjutavad, et "minu arust saab ka mujale registreerida" kinnitage oma juttu tõenduslikult. Senikaua ei ole mõtet seda jama ajada, et "pole nende asi, kuhu ma auto registreerin". Seadus on seadus.