ookuitore kirjutas:
BEMARI535 kirjutas:
ookuitore kirjutas:
Kus näeb masinaid mida pakutakse 0% sissemaksuga liisingusse?
Sul vist on natuke segane arusaamine liisingust. Liisinguga ostetud auto ei ole teist värvi, kindlat marki või vähemate ega rohkemate ratastega, et selle kaugelt juba teistest autodest ära saaks eristada.
ÕS 2006 ütleb liisingu definitsiooniks
tehing, mille puhul pank vm ostab vara ja rendib selle kliendile.
Seega 0% sissemakse ei ole kuidagi autost tulenev, see on ikka liisinguandja ja -võtja kokkuleppe küsimus.
Istu, kaks. Liisingfirmadele tagastatud vara on üldjuhul pakkuda 0% sissemaksuga edasiliisimiseks. Küsisin et äkki on võimalust masinaid ka sellise kriteeriumi järgi otsida. Tean et näiteks Saksa Auto, A2-Autowelt ja mõned muud selliseid masinaid pakuvad
Kui ma nii valesti ütlesin, siis põhjenda ka mis valesti oli. Antud hetkel sa hindad mu vastuse kahe vääriliseks, aga ise räägid pärast sama juttu mis mina. Milles on loogika?
See, et liisinguandja reklaamib mingeid autosid 0% sissemaksega ei tähenda, et teisi autosid nii osta ei saaks. See on liisinguandja ja -võtja omavahelise kokkuleppe küsimus. Kui mingeid autosid ekstra nii reklaamitakse, siis ju on vaja tähelepanu tõmmata, et kuidagigi lahti saaks.