Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: probleem kohtutäituriga
PostitusPostitatud: 03.02.2009 20:22 

lõpuks vastati:

Vastuskiri

Vastuseks Teie kirjale teatan, et kohtutäitur Mati Kadak büroos on täitmisel Põhja Politseiprefektuuri Liiklusmenetlustalituse 29.04.2008 a otsus väärteoasjas 2317,08,003432 . Nimetatud väärteoasjas välja mõistetud trahvi tasumise tähtaega pikendati Teil liiklusmenetlustalituse poolt 24.05.2008 kuni 23.11.2008. Kuna nõue ei olnud täies ulatuses rahuldatud saadeti see sundtäitmisele 26.11.2008, asi menetlusse võetud 27.11.2008. Teade täitemenetluse algatamise kohta on Teile edastatud aadressile Nõlvaku 17-11 Laagri 02.01.2009 vabarahtliku tasumise tähtajaga 10 päeva. Teie poolt esitatud konto väljavõtte alusel laekumist liiklusmenetlustalitusest kontrollitud, kinnitus makse laekumise kohta olemas, kuid Te olete tasunud makse tähtaega ületavalt.

Tulenevalt kohtutäituri seaduse § 25 18 lg 3 kuulub tasumisele täitemenetluse alustamise tasu, mis on 295 krooni. Teie kontolt on vastav summa laekunud ning enamlaekunud summa kantakse Teile tagasi.

Lugupidamisega

Anne Valliste

Kohtutäitur Mati Kadak abi

tagasi kanti 4 674.40 ehk siis 295 jättis tagasi kandmata.
no mai saa aru, kas kirja saatmine võrdub kättetoimetamisega?

§ 2511. Täitemenetluse alustamise tasu
(1) Täitemenetluse alustamise tasu sõltub täitmisteate kättetoimetamise viisist ning katab muu hulgas kohtutäituri täitekulud seoses täitemenetluse alustamisega. Võlgnikult täiendavate täitekulude nõudmine menetluse alustamisel ei ole lubatud.
(2) Täitemenetluse alustamise tasu on 250 krooni, kui täitmisteate toimetab võlgnikule kätte vahetult kohtutäitur ise või kohtutäituri abi.
(3) Täitemenetluse alustamise tasu on 100 krooni, kui täitmisteade toimetatakse võlgnikule kätte muul viisil, välja arvatud käesoleva paragrahvi lõikes 4 märgitud juhul.
(4) Täitmisteate kättetoimetamise puhul tsiviilkohtumenetluse seadustikus sätestatud korra kohaselt elektrooniliselt ei nõuta täitemenetluse alustamise tasu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 20:30 

Tere,

Loogiline on, et kohtuga seonduvad materjalid tulevad tähitud kirjaga aga kuna D2D on mingi imeliku lepingu saanud, siis toimetavad määrusi jms kätte D2D palgatud vene mutid, kes kohati ei saa midagi aru.

Kui sa allkirja kättetoimetamise kohta pole andnud, siis seadusega pole sa kirja kätte saanud ning võid tugineda sellele, et pole kätte saanud ja see on kohtus tõendatav, kuna sa oma allkirja pole ju andnud.

Teie sõber on www.riigiteataja.ee , seaduste mitteteadmine ei tähenda seda, et neist kinni pidama ei pea.

Olavi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 20:31 

ah niiviisi, pole väga palju seda riigiteatajat jõudnud sirvida, ma just mõtlesin, et suht võimatu on tõestada, et ma pole mingit kirja saanud, tänud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 21:16 
Kasutaja avatar

Ma ei saanud nüüd sellest lõigust aru.

Tulenevalt kohtutäituri seaduse § 25 18 lg 3 kuulub tasumisele täitemenetluse alustamise tasu, mis on 295 krooni. Teie kontolt on vastav summa laekunud ning enamlaekunud summa kantakse Teile tagasi.

Tähendab, et nad soovisid võtta 295eek, kuid võtsid 4k+?

Kirjuta kiri, et sa pole mingit kirja kätte saanud, ning palun tagastada ka see 295. Nagu parm ütles, kui pole allkirja pole ka midagi kätte saanud. Seega nad poleks tohtinud üldse midagi teha - oleksid pidanud korduva kirja saatma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2009 22:41 
Kasutaja avatar

Klge riigil nii kusine teema, et 18 kuud nad kindlasti ära ei oota kuni trahv nö maha kantakse.

Mul kahe trahviga saadetud juba kohtusse. Rahatrahv asendada arestiga. Sunnib ikka ära maksma küll!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2009 00:02 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:
Klge riigil nii kusine teema, et 18 kuud nad kindlasti ära ei oota kuni trahv nö maha kantakse.

Mul kahe trahviga saadetud juba kohtusse. Rahatrahv asendada arestiga. Sunnib ikka ära maksma küll!

Mul oleks pohhui milline teema riigil on, olgu kasvõi sitane.

Seadust tuleb jälgida, seda ka trahvide nõudmisel. Eesti riik on üldse selline BS, et anna olla. Kodanikest ei hoolita üldse ja kogu meie riigikogu on PSse kukkunud. Oleksid seal mõistusega inimesed oleks kord majas.

Nõustun mõne asjaliku kodanikuga siin foorumis. Eesti rahvas on harjunud arvuti taga kommenteerima, kuid kui on mingi kogunemine sõimatakse kohe kogunejaid (kes nõuavad õigust) maradörideks vms.

Teistes riikides tehakse seda koguaeg.

Kuid kuna oleme nii "tsiviliseeritud" ning "õige" riik, siis laseme omale pähe sittuda ja elame oma elu edasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2009 04:09 

VW kirjutas:
Ma ei saanud nüüd sellest lõigust aru.

Tähendab, et nad soovisid võtta 295eek, kuid võtsid 4k+?

et menetluse nad siiski pidid alustama kuna raha ei olnud õigeaegselt laekunud.

oleks see menetlus tasu kasvõi 50.- neile ma ei annaks seda ikka, uurin veel seda värki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2009 13:24 

Piirkonniti nii suure erinevuse peapõhjus peitub sisuliselt kohtutäituri menetlustasus. Nimelt kui kohtutäitur ei saa väärteo eest karistatud isikult poolteise aasta jooksul trahviraha kätte, pöördub täitur trahvi sissenõudja ehk peamiselt politsei poole. Kui politsei on nõus asendama rahatrahvi arestiga, teeb täitur kohtule avalduse. Oma nõusolekuga võtab aga politsei endale ühtlasi ka kohustuse tasuda täiturile arve esitamise korral menetlustasu umbes 300 krooni.

Soovitan ikka trahvid ära maksta , 1 arestipäev vist oli hetkel kui peast ütlen võrdustatud umbes 300eekiga, eks igaüks arvutab ise välja mitu päeva ta aresti saab kui trahve ära ei maksa :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2009 14:32 
Kasutaja avatar

Tsiteerin:
Soovitan ikka trahvid ära maksta , 1 arestipäev vist oli hetkel kui peast ütlen võrdustatud umbes 300eekiga, eks igaüks arvutab ise välja mitu päeva ta aresti saab kui trahve ära ei maksa

Nii ta paraku pole, see oleneb täiesti sinu trahvide kogusummast.
N: Mul sõbral trahve ligi 30 000 krooni eest. Pakuti talle et kuna ta pole oma trahve maksnud, siis las läheb istub arestimajas 30 päeva. ( 1 päev=1000.- ) Sõber oli pmst nõus.

Miks 30 päeva ainult? Selle pärast et seaduses on öeldud et üle 30 päeva ei tohi inimest arestimajas hoida. ( ise küll mingine spets ega tadur nende arestimajadega ei ole kuid nii oli talle väidetud et kauem kinni pidada ei saa/tohi )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2009 20:11 
Kasutaja avatar

Niih, täna sain mina üllatuse osaliseks kui läksin SEB panka taotlema uuesti nende juures nii 10 aastat tagasi avatud konto uuesti aktiveerimist-pole teda nii aastat 4-5 kasutanud. Suur oli mu üllatus kui teller teatas, et antud konto on täituri poolt suletud. Mul vajus suu lahti, uurides sain teada, et tegu 2004 aasta lõpul alustatud toimikuga seoses maksmata parkimistrahviga. Trahv tollal ununes ja sain teada alles siis kui Hansapanka sai asju ajami mindud, raha oli juba maha võetud, kuid konto "lukku" unustatud. Õnneks telleri kõne tollal lahendas asja kiirelt. Aga nagu täna välja tuli unustati Ühispanga konto ikkagi "lukku". Nüüd, 5 aastat hiljem, tuli asi välja. Kuna kellaaeg oli hiline ei saanud täiturit kätte, kuid hommikul teen raipele. Täituriks siis Enno Kermik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2009 12:00 
Kasutaja avatar

parm kirjutas:
Soovitan ikka trahvid ära maksta , 1 arestipäev vist oli hetkel kui peast ütlen võrdustatud umbes 300eekiga, eks igaüks arvutab ise välja mitu päeva ta aresti saab kui trahve ära ei maksa :)

Asi on siiski poole roosilisem - 1 arestipäev on 600eek.

Tuleneb sellest, et väärteorikkumise lubatud maksimaalsed karistused on:
- trahv kuni 18000 krooni;
- arest kuni 30 päeva.

18000/30 teebki 600 krooni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2009 10:21 

ei hakanud uut teemat tegema aga endalgi oleks mingil määral samalaadsele küsimusele vastust vaja...
asi siis selles et on pangas laen ja paar sms laenu onukest on ka inkasso ja kohtuga kukil...
hetkel tööl ei käi...

küsimus siis oleks oma ainukese vara, auto kohta.... :)

kui kergelt see käest ära võetakse?

20 000.- saan umbes....

kas aitab kui kirjutan kellegi teise nimele?
siis vist ei saa jällegi kindlustust odavamalt(endal konf 0.70 aga inimene keda usaldaks sellisele asjale,tal pole lubegi ega midagi ja seega konf 1.20) ?

kuidas saaks et auto on teise nimel aga ise maksan kindlustust....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2009 10:43 
Kasutaja avatar

Lxc kirjutas:
Mr.Spurway.Cooke kirjutas:
lisaks veel omaltpoolt juurde, et naise arvele palga kandmine võrdub kah tulude varjamisega.
Huvitab veel see ka, mis pangaga tegu ? kes andis ilma sinu nõusolekuta raha kohtutäiturile ära?

hansapank.
kui ma täna pangakaardil järgi läksin siis öeldi, et niikui mingi kroon tuleb siis siis tõmmatakse kohe kuivaks ära.
aga ülekannet enam peatada ei saanud, ja siis saigi oma raha.

saadan panka päriva kirja, millal mu pangakaart miinusesse tõmmati.

Kohtutäitur võib võtta... ja pank võib kohtutäiturile ülekanda kogu sinu pangakontol oleva summa... peaasi, et sinu pangakontole jääb miinimumpalk ja summa mille ta sealt ära võtab on see trahvisumma+ täituri tasud

endal oli just kogemus kus pangakontol oli arestitud 295 krooni... ja tulumaksu tagastusest võeti maha 295 krooni... nali ainult selles, et päev enne seda olin käinud pangas ja selle 295 krooni lasknud täituri arvele kanda... nüüd siis 2x295 makstud

halenaljakaks tegi selle asja veel see, et trahv tehti punase tulega üle ristmiku sõitmise eest... kus foor üldse ei töötanudki... ja seni kuni ma asju uurisin, ei maksnud trahvi ära ja siis viimasel trahvi maksmise päeval maksin ära aa politseist öeldi, et me juba hommikul saatsime paberid kohtutäiturile... ja see kõrvadega peenis oli kohe minu kaustiku ette võtnud ja templi peale löönud, et toimik avatud... kui õhtul politseile raha laekus ja ma mati kadakule helistasin, siis ütles, et tal toimik avatud seega pean menetlustasu ikka maksma

Viimati muutis hollow, 09.03.2009 10:52, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2009 10:46 
Kasutaja avatar

No esimene asi oleks kiiresti auto kellegi teise nimele panna ( vanemate/naise vms. ) Ma leian et see kindlustuse teema vast kõige pisem mure.

Teisena oleks mõtekas oma auto maha müüa ning proovida nendele sms-laenu onudele kuidagi ära maksta. ( Tänapäeval peaks olema võimalik teha maksegraafik jms. asi )

Kolmandaks. Mine panka, võta maksepuhkust ( võimalik max. 6 kuuks ) Laenupõhi osa sa tasuma ei pea, küll aga oled kohustatud tasuma igakuiselt intressi. Aga abiks peaks selline variant igati olema.

Selge on see, et oma rahasid tahavad kõik tagasi saada. Ning ega nendest kohustustest sa ei pääse. Targem ja arukam on näidata nende vastu oma kohusetunnet ning mine ja kurda oma raske majanduslikolukord ära ning küll midagi välja mõeldakse, praegu neid võlglasi on ikka suht palju ning kõigiga saadakse kuidagi moodi kaubale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2009 13:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ei viitsinud läbi lugeda kuid kas sellist vara tohib niisma ümber kirjutada ja kui siis seda pole raske välja selgitada.Varsti jõutuma peaks seadus kus võidakse ka sinu naabrilt võlg tagasi nõuda kui sul niiöelda enam midagi alles pole.Ühesõnaga mina soovin võlanõudjatele kõike paremat,häid tulemusi jne.Endale selline asi väga vastu karva kus omades võõrast vara hakatakse veel neid inimesi petma kelle abil vara saadud ajutiseks kasutamiseks kuni raha nende eest makstud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis