Lxc kirjutas:
Mr.Spurway.Cooke kirjutas:
lisaks veel omaltpoolt juurde, et naise arvele palga kandmine võrdub kah tulude varjamisega.
Huvitab veel see ka, mis pangaga tegu ? kes andis ilma sinu nõusolekuta raha kohtutäiturile ära?
hansapank.
kui ma täna pangakaardil järgi läksin siis öeldi, et niikui mingi kroon tuleb siis siis tõmmatakse kohe kuivaks ära.
aga ülekannet enam peatada ei saanud, ja siis saigi oma raha.
saadan panka päriva kirja, millal mu pangakaart miinusesse tõmmati.
Kohtutäitur võib võtta... ja pank võib kohtutäiturile ülekanda kogu sinu pangakontol oleva summa... peaasi, et sinu pangakontole jääb miinimumpalk ja summa mille ta sealt ära võtab on see trahvisumma+ täituri tasud
endal oli just kogemus kus pangakontol oli arestitud 295 krooni... ja tulumaksu tagastusest võeti maha 295 krooni... nali ainult selles, et päev enne seda olin käinud pangas ja selle 295 krooni lasknud täituri arvele kanda... nüüd siis 2x295 makstud
halenaljakaks tegi selle asja veel see, et trahv tehti punase tulega üle ristmiku sõitmise eest... kus foor üldse ei töötanudki... ja seni kuni ma asju uurisin, ei maksnud trahvi ära ja siis viimasel trahvi maksmise päeval maksin ära aa politseist öeldi, et me juba hommikul saatsime paberid kohtutäiturile... ja see kõrvadega peenis oli kohe minu kaustiku ette võtnud ja templi peale löönud, et toimik avatud... kui õhtul politseile raha laekus ja ma mati kadakule helistasin, siis ütles, et tal toimik avatud seega pean menetlustasu ikka maksma