Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Arvamus: Pühapäevane muruniitmine?
PostitusPostitatud: 09.06.2010 22:18 
Kasutaja avatar

Mph kirjutas:
Mina peaks sinu eest läbi kammima KOVide määrusi? Kui mingi argumendi esitad, siis ma eeldan, et oled suuteline seda ka põhjendama ja tõestama. Ma teen asja lihtsaks, tõesta oma jutt ära või vastasel korral võib sind ametlikult põhulõuaks ja tühjalahmijaks pidada.

Minu eest? Nii lammas ikka ei oleks, isegi sina. Minul ei ole vaja sulle midagi tõestada. Seesama määrus on mul trükitud kujul juba teist aastat kaantevahel, minul teda erilist vajadust üle lugeda ei ole. Ja sinu eest ma, mõistagi, midagi kammima ei hakka.
Loe nüüd uuesti - eelmises postis sisaldus küsimus - kas sa oled võimeline iseseisvalt vahet tegema heal ja halval? On sulle selleks seadust vaja? Kas sa oled suuteline ise õigusruumis orienteeruma? Täiskasvanuna käituma?
Nimeta kuidas tahad, minul ei ole sulle midagi tarvis tõestada. Isikliku saamatuse ja frustratsiooni võid ka kusagil mujal välja elada.

Selliste enesekesksete lollpeade pärast on meie tänavaliiklus just niisugune, nagu ta on. Parkimiskord samamoodi. Igaüks on maailma kunn, tervet maailma ajalugu hakkame alati lugema seesuguse isetegevusliku jeeususe sünnist. Mina ja maailm. Tõestage mulle, näidake mulle, mul on ju alati õigus!! Mina, mina, mina!
Muidu polekski viga, aga selliseid on kokku suur hulk, omavahel nad enam planeeti asustama ei mahu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 23:35 

Mida sa pläkutad, on nii raske oma väljatrükitud määruselt pealkiri ja väljaandja vaadata? Mingi fafa jutt sul koguaeg aga fakte pole. Ja nii loll pole vist isegi sina, et hakkad muruniitmise teemas parkimisest rääkima. Ja mis hea ja halva juttu sa ajad? Olen ma kuskil öelnud, et heameelega niidan muru öösel? Ma leian, et ma ei pea muru niitmata jätma kui naabril on pühapäeva pealelõunal pohmell ja magada tahab. Tõenäoliselt oled sina ise kosmose direktor või maailma kunn, kellele ei meeldi teise arvamusega isikud ja tuleb oma arvamust peale suruda. Esitasin 3x täiesti normaalsel viisil küsimuse, millele sa siiani pole suutnud vastata, põhulõug.

Edit: oled küll nii rumal, said isegi hoiatuse offtopicu eest nagu allkiri väidab :D

Viimati muutis Mph, 09.06.2010 23:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 23:39 

Mph kirjutas:
Edit: oled küll nii rumal, said isegi hoiatuse :D

:D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 23:56 
Kasutaja avatar

Mph kirjutas:
Edit: oled küll nii rumal, said isegi hoiatuse offtopicu eest nagu allkiri väidab :D

Võta ennast kokku, väike viripill.
Tee katset mõnele küsimusele enda sees vastata, ära virise oma hüpoteetilise muruniitmise tõenäosuse üle.
Minu naaber sa ei ole, mina sulle siitkandi kohalikke kombeid tutvustama kohustatud ei ole.
Eks isa aitab sul niiduki käima, niida siis minupärast või pühapäeva öösel, ega ma kõigi jumala asemikega ei jaksa ära vaielda niikuinii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 00:10 

traur kirjutas:
Mph kirjutas:

Võta ennast kokku, väike viripill.
Tee katset mõnele küsimusele enda sees vastata, ära virise oma hüpoteetilise muruniitmise tõenäosuse üle.
Minu naaber sa ei ole, mina sulle siitkandi kohalikke kombeid tutvustama kohustatud ei ole.
Eks isa aitab sul niiduki käima, niida siis minupärast või pühapäeva öösel, ega ma kõigi jumala asemikega ei jaksa ära vaielda niikuinii.

Ole nüüd mees ja vasta väikse viripilli küsimusele. On vaja mitu mõttetut postitust teha, selle asemel, et kohe vastata, kui viisakalt küsiti. Oleks sa kohe sellise määrusega lagedale tulnud, siis oleksid mul suu kinni pannud ja kogu see maailma kunnide teema oleks olemata. Markol on ilmselt õigus, kui ta ütleb, et sa käid siin foorumis provotseerimise eesmärgil. Küsin viimast korda ja viisakalt ja teemassepuutuvalt!!! Härra traur, kas Te palun viitaksite eespool mainitud KOV määrusele, kus on konkreetselt kellaajad, millal tohib niita muru oma koduhoovis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 00:32 
Kasutaja avatar

Mph kirjutas:
Härra traur, kas Te palun viitaksite eespool mainitud KOV määrusele, kus on konkreetselt kellaajad, millal tohib niita muru oma koduhoovis?

Kas sellele ei ole siis võimalik varasematest kirjutistest vastust saada? Vastus on:"EI". Mul pole mingit soovi viidata, kus ma elan.
Varasemalt on sellesama omavalituse territooriumil kehtivatest reeglitest rääkinud ka EE ajakirjanikud. (Sülitamisest ja vandumisest).
Ma ei kavatse jätkuvalt selgitada, kus ma elan. Millised dokumendid mul kodus on, mis mul siin veel on jne - kas see tundub Teile kuidagi ühisvarana? Et ma olen kohustatud Teie nõudmise peale jagama Teiega kõike, mis mul on?
Teie nõudmise teeb konstitutiivseks a priori juba asjaolu, et vaevusite oma soovi väljendama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 09:57 

Üldiselt se asi ei ole ainult niitmisega seotud vaid üleüldise lärmi tekitamisega -
saagimine mootorsaega, muru niitmine bensiini muruniitjaga, kuvaldaga lammutamine jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 10:17 
Kasutaja avatar

olikul kirjutas:
Üldiselt se asi ei ole ainult niitmisega seotud vaid üleüldise lärmi tekitamisega -
saagimine mootorsaega, muru niitmine bensiini muruniitjaga, kuvaldaga lammutamine jne.

Puuduliku mürasummutusega autod ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 10:26 
Kasutaja avatar

BussiJänes kirjutas:
olikul kirjutas:

Puuduliku mürasummutusega autod ka?

Minumeelest küll, sinnajuurde veel üle küla kostuvad tervitussaated raadiost, ebamusikaalsed karjatused joodikute kõridest, mis eurovisioonile sihivad ja muu selline, mis segab seda inimest, kellel pole ainult taksojuhigeenid ja nahast vest vanematelt päranduseks saadud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 10:38 
Kasutaja avatar

ah eks ikka need ruigavad kes elavad külg-külje kõrval kuskil aedlinnas, nagu loomad laudas... täiesti jabur. ise niidan siiski enamasti nädala sees keset päeva, sest laup-pühap ei viitsi tegeleda mingite kohustustega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 13:07 

Ettevõtmise aktsiooni korraldajad ongi Muuga aedlinna selts, meil on ca 900-1000 m2 krundid siin kõigil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 14:01 

traur kirjutas:
Mph kirjutas:
Härra traur, kas Te palun viitaksite eespool mainitud KOV määrusele, kus on konkreetselt kellaajad, millal tohib niita muru oma koduhoovis?

Kas sellele ei ole siis võimalik varasematest kirjutistest vastust saada? Vastus on:"EI". Mul pole mingit soovi viidata, kus ma elan.
Varasemalt on sellesama omavalituse territooriumil kehtivatest reeglitest rääkinud ka EE ajakirjanikud. (Sülitamisest ja vandumisest).
Ma ei kavatse jätkuvalt selgitada, kus ma elan. Millised dokumendid mul kodus on, mis mul siin veel on jne - kas see tundub Teile kuidagi ühisvarana? Et ma olen kohustatud Teie nõudmise peale jagama Teiega kõike, mis mul on?
Teie nõudmise teeb konstitutiivseks a priori juba asjaolu, et vaevusite oma soovi väljendama?

Anna andeks, ma kindlasti tuleks ja otsiks sind kirvega mööda tervet valda taga kui sa näitad mingit vallasisest määrust. Nii paranoiline ka ei tasu olla. Ja KOV määrused on avalikud dokumendid, ma ei taha teada mitu kassi, naist või kotletti sul kodus on. Mulise ja provotseeri edasi siin, mingeid argumenteeritud väited nagunii ei tule nagu ma sellest vastusest aru saan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 16:05 
Kasutaja avatar

Mida te ikka vaidlete, kui ei meeldi teile seal linnas see faking murupügamine pühapäeviti. Siis kolige maale. Majad on parajalt kaugel ja kõigil on savi kas sa niidad oma muru kolmapäeval, reedel või pühapäeval. Tõmba kasvõi hommikul kell 7 oma niiduk käima. Või lörista oma 3" väljalaskesüsteemiga kasvõi öö otsa külavahel :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 16:58 
Kasutaja avatar

Need uued elurajoonid kus majad on üksteise otsas, on ju täiesti haiged. Samahästi võiks edasi Lasnamäel elada :D
Ma olen maal muru niitma hakanud isegi kell 4 öösel, sest kilomeetri kaugusel pole naabreid ja mets summutab kõik helid(ebakaines olekus muidugi :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2010 20:07 
Kasutaja avatar

kusjuures mulle tundub ,et seal lasnamäe betoonkarbis on privaatsust tunduvalt rohkem, kui tänapäeva põllupeale ehitatud küprokeramutes.
olin ühel tuttavl külas paar nädalat tagasi. väga nõme oli seal keset tühja aeda istuda. kõrval krundil veel lisaks oli samuti grilli õhtu. ja üle madala traataia üritasid naabril külas olnud jolkarid sotsialiseeruda mu tuttava noorukese abikaasaga. no palju õnne säänse "kodu" omanikele.
sellistes kohtades elades ei ole enam tõesti mingit vahet millal keegi muru niidab.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis