Mph kirjutas:
Mina peaks sinu eest läbi kammima KOVide määrusi? Kui mingi argumendi esitad, siis ma eeldan, et oled suuteline seda ka põhjendama ja tõestama. Ma teen asja lihtsaks, tõesta oma jutt ära või vastasel korral võib sind ametlikult põhulõuaks ja tühjalahmijaks pidada.
Minu eest? Nii lammas ikka ei oleks, isegi sina. Minul ei ole vaja sulle midagi tõestada. Seesama määrus on mul trükitud kujul juba teist aastat kaantevahel, minul teda erilist vajadust üle lugeda ei ole. Ja sinu eest ma, mõistagi, midagi kammima ei hakka.
Loe nüüd uuesti - eelmises postis sisaldus küsimus - kas sa oled võimeline iseseisvalt vahet tegema heal ja halval? On sulle selleks seadust vaja? Kas sa oled suuteline ise õigusruumis orienteeruma? Täiskasvanuna käituma?
Nimeta kuidas tahad, minul ei ole sulle midagi tarvis tõestada. Isikliku saamatuse ja frustratsiooni võid ka kusagil mujal välja elada.
Selliste enesekesksete lollpeade pärast on meie tänavaliiklus just niisugune, nagu ta on. Parkimiskord samamoodi. Igaüks on maailma kunn, tervet maailma ajalugu hakkame alati lugema seesuguse isetegevusliku jeeususe sünnist. Mina ja maailm. Tõestage mulle, näidake mulle, mul on ju alati õigus!! Mina, mina, mina!
Muidu polekski viga, aga selliseid on kokku suur hulk, omavahel nad enam planeeti asustama ei mahu...