Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 13:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Toyota AYGO 1.0 2008 - Computech
PostitusPostitatud: 17.01.2011 10:15 

oopc kirjutas:
respect FIAT 500-le

Ainus auto mis 100 000 km testis vajas teist mootorit :D kui ma ei eksi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 15:41 

edgarstagasi kirjutas:
Siin foorumis muidugi mingi ratsionaalsest mõtlemisest ja firma juhtimisest ilmselt väga ei tasugi rääkida, kuna enamusel kellel mingi bemmi roim või muu rooste käkk käivad Karuga karu praadi söömas.

Ega likviidsuskriis ei ole häbi asi, aga mis äri tegemisest me räägime, kui pool firma palgafondist kulub autoliisingule? :D

Kes tunneb ennast jälle puudutatuna, mõelgu natuke elu üle järele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 16:27 

AntiL kirjutas:
Computech kirjutas:
edgarstagasi kirjutas:
Siin foorumis muidugi mingi ratsionaalsest mõtlemisest ja firma juhtimisest ilmselt väga ei tasugi rääkida, kuna enamusel kellel mingi bemmi roim või muu rooste käkk käivad Karuga karu praadi söömas.

Ega likviidsuskriis ei ole häbi asi, aga mis äri tegemisest me räägime, kui pool firma palgafondist kulub autoliisingule? :D
mulle tundub, et sa oskad rääkida ainult äärmusest...

Inimesed seletavad sulle asjad ilusti ära, aga sa ajad ikka oma veidrat jonni, kuidas kõik maailma V8 mehed kulutavad KOGU OMA RAHA liisingmaksete peale ning söövad kurgisaiu.

Tsiteeri:

Kes tunneb ennast jälle puudutatuna, mõelgu natuke elu üle järele.
see on mingisugune tore taktika, oma postitusele kirjutada järele "tunned puudutatuna", "mõelge elu üle järele", umbes nagu sinupuhul oleks tegu mingisuguse elunäinud härrasmehega, kelle maailmavaated on ainuõiged ning kõik, mis sinu nägemusega vastuolus, on väär.

Kas sa oma sülearvuti bisnisis kasutad ka taolist demagoogiat?

Ajalugu kipub vist korduma, aga oli see vist Karl Ernst von Baer, kes kirjutas omal ajal oma antropoloogilises uurimuses eestlaste endeemilistest haigustest, et meile meeldib kangesti oma vankreid, eriti aga nende velgi kaunistada ja siis kiriku eest nendega uhkeldada.

Seriously, WTF?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 16:33 

AntiL kirjutas:
Mis see nüüd asjasse puutub? Mingi järjekordne demagoogiakatsetus?

Ja tubli oled, et suutsid delfist selle tsitaadi üks ühele siia kopeerida :)

Aitäh :) Aga võib olla on mul lihtsalt hea mälu?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 16:54 

AntiL kirjutas:
Vaadates seda, kuidas sa pidevalt unustad ära sulle puust ja punaselt selgeks tehtud teemad seoses auto maksumuse, sissetulekute ja kulude, inimeste ERIPÄRADE, PRIORITEETIDE ja HUVIDE osas, kuidas sa pidevalt ajad oma jura ning räägid aiaaugust, mitte aiast, siis ma sügavalt kahtlen sinu heas mälus.

Keegi võõras tuli ja julges öelda Sinu maailmavaate kohta midagi natuke krõbedamat ja Sina kukud kohe halama? Kas ma oma arvamust ei võigi avaldada, kui see Sinu omaga vastuollu läheb? Kas mina olen süüdi, et üritad autoga oma sisemisi puudujääke kompenseerida?

Kasva suureks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 16:59 
Kasutaja avatar

Kaks titat :D Kellele on auto midagi enamat kui lihtsalt liikur, kelle jaoks peab auto olema inimese teener. Mida te kisute teineteise kallal nagu kommunist ja nats.. tegelt olete mõlemad ühest puust :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 17:23 

AntiL kirjutas:

"Oeh, teiega ei saa ikka midagi teha, te olete nii lollid. Te ei jaga absull minu kvaliteetset mõttemaailma lahti".

Ära lahmi, too näiteid kah. :)

Giorgi: Kumb see kommunist on? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 17:36 

mkb kirjutas:
Loe ise oma soust teist korda läbi.
Kas suvel kavatsed Haapsalusse Usaraua kokkutulekule minna ja siis kuulutada, millised lollpead nad on? :rokib

Üritasid vaimukas olla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 17:37 

mkb üldse rebib suht paljudes teemades.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:19 

Lp Computech, mina igaljuhul arvan,et Sa vajad lihtsalt tähelepanu ning oled selline "rebel" tüüpi vend lihtsalt. Kindlasti ei ole matemaatiliselt loll, kuid samas on Sul mingi sisemine kompleks,st Sa tahad erineda ning teistele midagi tõestada. Vastasel juhul Sa ju ei rõhutaks koguaeg kui lollid kõik teised "kütuseröövlite" omanikud on. Ma ei ürita Sind maha teha, üritan lihtsalt Sinust aru saada ning paraku teist seletust Sinu käitumisele ei leia . Vb eksin, kuid Sina ka adekvaatset põhjendust ei anna, koguaeg räägid vaid äärmustest.
Ma ise ka arvasin kunagi,et peaks endale Yarise vms ostma, et odavalt kulgeda ja ülejäänud raha investeerida vms. Kuid siis aga mõtlesin, et krt ma alles 22 aastane ning miks ma peaksin sellisega sõitma? Nauding null, sõpru/pere peale võtta ei saa, asjad ei mahu, turvalisus nullilähedane....no ja ega ma ei mahtunud ka sinna tegelt :).
Elame vaid ühe korra niivõinaa ning elu peab olema FUN! Sellise masinaga on aga ainuke fun kui saad tanklast mööda sõites ning hindu vaadates pihku itsitada.
Ja ära arva,et sõidan mingi kütuseröövliga, elan vanematega & kalkulaatorit kasutasin viimati keskkoolis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina saan nõnda aru ,et computec avaldab oma arvamust ja seda mitte kellegi pihta otseselt ja tal ükskõik mida teised teevad ja selel vastu tal ei saakski midagi olla ega teha väga.
ja mulje jäänud ,et computec liiguks samas ja nagu on ka vist liikunud erisuguste liikuritega ,et nagu laia silmaringigi ja mõtte maailmaga samas kui nii on norm sõnastada.
Ma sõidan tulevikus edasi ustavsti ikka alustades rulluiskudest ,lõpetadres sääreväristajatega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:31 

AntiL kirjutas:
Blaa-blaa-blaa ...

Eks see ole vist rohkem tõlgendamise küsimus.
Ja eks iga kasutaja saab vastavalt oma maailmapildi ja silmaringi laiusest aru sellest, mida öelda tahan ja kas surusin seda peale, või tõin lihtsalt paar näidet kuidas praegu on ja kuidas tulevikus võiks olla.
Aga loota on, et üldise kultuuritaseme tõusuga mingi 30-50 aasta pärast (või siis kui nafta ametlikult otsa saab :D) olukord muutub.

Art: Ei vaja ma mingit tähelepanu ja pole mul vaja ka midagi kellegile tõestada. Tegin selle vist juba ammu selgeks.

Nagu ma juba enne mainisin on oma auto liiga tõsiselt võtmine veel nõmedam kui enda liiga tõsiselt võtmine.

Viimati muutis Computech, 17.01.2011 19:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:37 
Kasutaja avatar

Sa nagu ainult arvut taga eladki? Aga noh kui vaatama hakata siis iti mees kah. Siis pole ime ka et selline jutt. :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:40 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tänapäeval igasugu nuti telefonid jne tehnika olmas ,et kogaeg võib võrgus olla + veel kuda ja mida elu võimaldab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.01.2011 19:41 

photograph kirjutas:
Sa nagu ainult arvut taga eladki? Aga noh kui vaatama hakata siis iti mees kah. Siis pole ime ka et selline jutt. :D :D

Käin siin vahel ja viskan õli tulle, et lõbusam oleks. :) Ametlik tööaeg on 6.00-00.00, aga patsi siiski pole.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 293 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis