Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Selgitused teemal:Varastatud Bmw750
PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:26 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
siag:Kuidas see vend oli, kes pasa eest palju raha küsis? barõõga?:D Lihtne värk, teed varga lihtsalt oma snõrriks

:D
+1
To:kalle:Tänud toetamast ja ka tänud teistele toetuse ja mõistmise eest kes pole kivipead, ja saavad ka asjale pihta.

Jah, saan sellest ka ise aru, et ilmselt tegin ka valesti, minnes ise kolmandalt inimeselt raha küsima,kuigi sellest oleks võind oss aumehelikult kasvõi pool ära maksta, aga kuna juba difri eest 500 eek ei suutnud 2nädalaga ära maksta, siis 5k oleks siiani oodanud ilmselt, ja samas leian, et minu tegu polnud ka väärt seda, et mult auto rotti lasta ja juppideks müüa.
Samas, on minul olnud sedasi, kui müün auto millel ilmneb suur viga, peale müümist, olen alati lahenduse ise välja pakkunud ja alati olen ka õelnud ostjale, kui ilmneb viga millest enne polnud teadlik aga mis võis juba enne olemas olla, siis andku aga julgelt teada, leiame lahenduse.
Teiseks, järelikult oli juba alguses plaan lasta auto korda teha ja siis rotti lasta, kuna miks muidu jätab normaalne inimene omale müüdava auto tagavara võtmed ja annab kaasa suvalise hyuday signapuldi.
Niiet, ka see et tegu tehti pihtalt minu enda käitumise pärast on SUUR :bs .
Siis oleks võind lihtsalt hiljem ära varastada auto,mitte alguses kohe omale tagavara võtmed koos õige signapuldiga jätta!?
Tundub ju igati loogiline või mis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:39 

kogu selle jama peale tuli kohe hea film meelde ( BUMER )
aga jh keegi peab selle sitta nüüd ära sööma !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:47 
Kasutaja avatar

ja põmst kui auto hinna üle vaielda, siis endal ka lähikonnas üks must e32 750 ja ka väga alla 30+ k seda ära anda ei kavatse.
Kui sul advokaadid hakkavad turuhindadest midagi jahuma

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 01:59 
Kasutaja avatar

Olge normaalsed, mingid pätid ei tule sulle kallale, esiteks ma ei usu et siin kellelgi ähvardajatest nii häid sõpru on, et oleksd valmis igasugu politsei jms jamadega riskima, eriti siukse venna eest :think
Teiseks on mõjuvam põhjus miks nad ei tule...neil pole bensuraha :think
(kui nad just tanklasse varastatud 7mesega külma arvet ei tee :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 02:01 
Kasutaja avatar

igatahes neil inimestel kes asjas osalesid pole kõik korrasnsee on fakt..aga teema algatajale...põidlad pihus,et sina selle protsessi võidad ja kahjumisse ei jää:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 02:16 
Kasutaja avatar

kes siis kelle ära tapab ja kohtus õigeks jääb?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 02:28 
Kasutaja avatar

If I could make someone dead, with my mind, it would be BLACK-CIVIC :kill
Sa vist saad ise ka aru, et sa oled üks loodusõnnetus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 11:03 
Kasutaja avatar

kutsikas kirjutas:
Kui vend vannub sulle, et auto ainuke viga on pooleks differ, siis peaks nagu mingi garantii olema ka või kuidas?
Ja kui vend räägib mulle ise sellist juttu, et tema 740 lõhkus küll difriga koos ka kasti, aga sellest autost seda ei usu, siis kus on loogika?Kergelt nagu lonkab vä,kuna ilmselt on v12-l jõudu vähe rohkem kui v8-l, siis miks olekski pidanud ka selle kast terveks jääma?
Ja kaup oli ka nii, et annan oma bike ja tema oma nn sõitva bemmi, millel AINULT DIFFER VAJA VAHETADA;MUU TOIMIB.

No kurat.Jutt oli, et minu sebitud inimese käest saad sa 500 krooniga< difri.. kes ei olnud nõus maksma 500? mina v? ma olin ju norras ja ma ütlesin sulle, et kui tulen annan 'ra.. kurat kui diffri pauguga puruks lõi ja tagasild ei vedanud kust kurat ma siis teadma pidin, et kast laiali on? ütle mulle kus kurat pidin ma teadma? ja nii oligi, et ma väidetavalt ütlesin, et ainult differ.. ma ei teadnudki rohkem, et midagi oleks.Mina ju ei teadnud, et kast laiali on.Nii ... tahtsin leida sinuga kompromissi.. selgitasin ju sulle, et kui tulen norrast tagasi siis klatime ja seletasin ka, et käin kutsekas ning ei käi tööl ja ei ole igast taskust pappi võtta.mis sina tuled mult ksima seda raha mis baigi eest sain? kui ma oleks sulle ise selle raha andnud siis kokkuvottes oleks mulle 9-10k jäänd.. seitsmese kuradi sport nahk sisu maksab seda raha juba.Mina pidin olema õnnelik siis 10 k oma seitsmese eest? ... ning sina võtsid kätte ja ei leidnud minuga kompromissi läbi interneti ja 'hvardasid kermot kelle kätte paik a ei anna, et kui raha ei anna siis võtad siksli käest ära? ajas ikka närvi mustaks küll.Ühesõnaga paiapatt.kaeva palju tahad seda jama edasi mina keerasin uue lehekõlje ja mina ei viidsi enam ühelegi jamale mõelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 11:05 
Kasutaja avatar

ja raha mis politseis auto eest välja nõuad on midagi üle 35`? sittagi. mille eest nii palju? selle raha eest saab korraliku e38 seitsmese.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 11:17 
Kasutaja avatar

Myysid per..s auto ja ei old nõus hyvitama seda kuna siis oleks tsikli hind sulle tyhine jäänud? Bike omanik oli nõus ju kah diili tegema teades ainult yhest veast, loogiline , et kompenseerid talle selle suure vea(mis oli juba myyes olemas, mitte ei tekind pärast kasutamist kui auto enam sinu pold). Igatahes see kyll loll vabandus sinu poolt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 11:18 

fheisis kirjutas:
.kaeva palju tahad seda jama edasi mina keerasin uue lehekõlje ja mina ei viidsi enam ühelegi jamale mõelda.

Nii kergelt see käibki...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 11:24 
Kasutaja avatar

Paras surnud ring tundub see teema,aga omanikule edu jamamisel,ega seda raha pole vist kõige kergem saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:06 
Kasutaja avatar

Kohe vabandan kirjavigade eest minu Eesti keel pole nii hea nagu siin koigidel.

Nii mis ma tahtsin oolda lugesin hoolikalt koik 6 lehekulge.
Ja krt. vottaks ei saa aru ultse aru muujast ostjas ja teistes.

Ise tegelen auto-ostu muugiga ja olen mittu kord muunud katkised autosi ja ostnud ka ma ei tea kas ostja on nii job* voi muua et tuli talle vastu.
Minu arust on nii Muua muub si*** ronti ostja ostab teab et on differ katki see juba tahendab et on voimalik et veel on midagi katki voi vajab tegemist(voi ostja on nii loll et seda ei saa aru)
Mull tuleb ette kusimus milleks osta siis?Voi just see on pohimotte et krt. ostan ara ja siis akkan pressima raha poisist?
Vaatage ringi Eestis on iga 2 auto hinnaga kuni 15000 oma igasugusi veasi.Moelge ise kui iga uks akkab ostma autod ja parast helistama muujale et kuule sober siin midagi koliseb voi tahho voi ei kaivita auto kuunad vaja vahetada kanna raha remondi eest.No issant see on ju mingi paranoija rsk. Voi kuidas seda niemtada ma ei tea.
Minu arsut iga ostja peab enne veenduma selles et mida ta ostab kui ta on kindel et seda vea voi mis iganes seal autoga on saab ise likvideerida siis ok las ta ostab aga kui ta pole kinel milleks osta et siis parast raha pressima valja?Nagu raagitakse oma silm on kuningas!
Mina naiteks kui muun autod kohe ostjale koik vead utlen ara mis tean mida ei tea seda ei utle sest ei tea.
Nagu oksjonil ostad seda mida naed ja Hilisemad pretensiionid ei rahulda.
Oma elus olen endale ostnud nii palju ronte siit samas et taitsa lopp aga pole uhtegi korda helistanud tagasi muujale et krt. see ja see ei toota.
ise ostsin ise teen kord.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:08 
Kasutaja avatar

No kurat, seda tahan mina küll näha et 35k eest saab KORRAliku e38????? Nagu WTF???
Ja miks peab mind huvitama see, et sina oled omale mingeid trahve kaela korjand, ja sellepärast ei taha sa midagi maksta.
Oma viga puhtalt, et ise loll oled et igast jamasid omale kaela korjad.
Ja mida kuradit sa huilgad selle summapärast, hetkel on ju reaalne summa mille peate 2 peale maksma miskised 17k kopikatega.
Ja nahhui varastad kui vahele jääd.
Suure algustähega Tropp oled ise.
Ja pean ka siinkohal oma lollust tunnistama, et üldse sellise inimesega mingit asja ajasin, loll olin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:11 
Kasutaja avatar

Vabandust, pablo, aga see oli minu elu esimene BMW, ja ei teadnud ise seda, et kui differ sodi, võib ka kastile liiga teha, kuna omal pole sellist kogemust olnud kahjuks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis