Tsiteeri:
siag:Kuidas see vend oli, kes pasa eest palju raha küsis? barõõga?:D Lihtne värk, teed varga lihtsalt oma snõrriks
+1
To:kalle:Tänud toetamast ja ka tänud teistele toetuse ja mõistmise eest kes pole kivipead, ja saavad ka asjale pihta.
Jah, saan sellest ka ise aru, et ilmselt tegin ka valesti, minnes ise kolmandalt inimeselt raha küsima,kuigi sellest oleks võind oss aumehelikult kasvõi pool ära maksta, aga kuna juba difri eest 500 eek ei suutnud 2nädalaga ära maksta, siis 5k oleks siiani oodanud ilmselt, ja samas leian, et minu tegu polnud ka väärt seda, et mult auto rotti lasta ja juppideks müüa.
Samas, on minul olnud sedasi, kui müün auto millel ilmneb suur viga, peale müümist, olen alati lahenduse ise välja pakkunud ja alati olen ka õelnud ostjale, kui ilmneb viga millest enne polnud teadlik aga mis võis juba enne olemas olla, siis andku aga julgelt teada, leiame lahenduse.
Teiseks, järelikult oli juba alguses plaan lasta auto korda teha ja siis rotti lasta, kuna miks muidu jätab normaalne inimene omale müüdava auto tagavara võtmed ja annab kaasa suvalise hyuday signapuldi.
Niiet, ka see et tegu tehti pihtalt minu enda käitumise pärast on SUUR

.
Siis oleks võind lihtsalt hiljem ära varastada auto,mitte alguses kohe omale tagavara võtmed koos õige signapuldiga jätta!?
Tundub ju igati loogiline või mis?