aivo28 kirjutas:
Teema: "niisama sain trahvi"
ma räägin teile, mis on niisama trahvi saamine. sõitsin mööda tartu mnt-d tallinnasse sisse ja keerasin peterburi teele, ja siis kohe uuesti paremale, statoili. kukepoisid passisid seal parklas kenasti. läksin siis autost välja, ja sitakotid nügisid kõrvale, et doukumenti ja meie menti jne, et kobi meie autosse. et ma olla punasega üle sõitnud. reaalne oli aga see, et roheline vilkus, ja viimasel hetkel läks kollaseks. küsisin siis, et kuda te tõestate seda? vastuseks tuli, et meid on kaks, sind üks, ja kogu lugu. no siis oli veel mingi 5 mintsa mentide mõnitamist seal autos ja lõbus lahkuminek. ma loll muidugi kirjutasin alla igalepoole jne. saatsin siis veel vastulause kukemammadele, mõõtsin ära kollase tule kestvuse ja maa foori stoppjoonest kuni statoili sisse mineva teeni, kõige pullim oli see, et kohast, kus kukepoisid seisid, polnud foori tulesid üldse nähagi.
tulemuseks oli mu vastulausele, et "nemad luulasid tunnistaja üle (kõrval istunud kukemamma) ja et ma ikka süüdi". igati vahva otsus koos 100 euruse trahvikviitungiga.
moraal: ära kunagi kirjuta kuhugi alla, kui asi kahtlane on. pane kaamera autosse. ja ülde, kuked on homosapiensid, kes mujale tööle ei saa, nii et nendega on raske asju ajada. eriti jama on võimu ja aju potensiaali suhe.
Saatsid kuked perse kah?

Kunagi sai seda tehtud ja lubati sellepeale istuma ära viia päevaks, aga hui neil ongi töestada millegiga seda (kui just nende auto ei lindista)..Kuigi jah ei saa mainida, et trahvid suht karmiks läinud. 100€ sain ma kui kogemata korraks keerasin keelu märgi alt sisse, 100€ vahtraleht jne, 400€ kiiruseyletus

Neile see 100 euri kuidagi sydamelähedane, alati väänavad selle ära.