trykmann kirjutas:
InterFace kirjutas:
22km sõitu lõuna jaoks linnas maksab ca 2€ küttena. ja mida korraliku ma selle 2€ nüüd süüa rohkem saaksin?
InterFace kirjutas:
kilomeetri hind 0.09€ kütusena , 0.08€ auto ostuhinna ja rahakuluna - ehk siis 17 eurosenti/km.
Igaühe auto kasutus ning igapäevased harjumused on tema enda otsustada. Lihtsalt tasub tähele panna seda, et autol ei kulu ainult kütus, sinu varasema kalkulatsiooni alusel kulutab üks koju sõit 2€ asemel hoopis 3,74€.
Olen ka sama meelt, et igaühe enda asi kus ja mis ta teeb. Ise elan töökohast 1,5km ja kui korterit vaatasime siis ka kohta, kus oleks mugav ühistransporti kasutada vajadusel ja ka poed on küllalt lähedal. Eelmistel talvedel olin selle ajaga tööle jalutanud mis kulus lume ja jää kraapimiseks. Halvimal juhul ei saanud parkimiskohast ilma kaevamata üldse välja

, aga see selleks. Kui elasis Keilas käisin algul rongi, bussiga tööl, mis võttis täpselt sama kaua kui hommikul 9-ks mustamäele autoga sõita (tihti seisin Keila-Tallinn kiirrongi pärast tõkkepuu taga Hiiul).
Mis puudutab kodus söömist, siis kodus ei ole ka toit tasuta käes ja aegaajalt kasutasin sama võimalust. Tollal käis neiu veel vahetustega tööl ja ärkas parajal ajal, ehk lasi, misiganes võtta oli, soojaks. Mõnus lebo oli küll võrreldes mingi söökla vms. Samas kui oli aeg tööle tagasi minna, siis kodust diivanilt tõusta oli kordades raskem kui söökla toolilt

Olgem ikka sõbrad edasi ja elu on elamiseks, igaühel enda moodi.