asi juba natuke jah teemast mööda,,, kuid ütlen niipalju et kui asfalt kuiv, siis ma igatahes tõmban hästimärgatava ringi ümber eriti hullule augule linnapeal, kui see mulle ette jääb ja vaba aega on, ning see auk juba autole ohtu kujutab... sest ega see ka parim lahendus pole et parandatakse suvaliselt kihi auke kusagil 30 alas jälle ja jälle, aga samas 50 alas on krt siuke auk et anneta varuratas pagassist augu sisse et sujuvam sõit oleks, pannakse augu märk kusagile paarsada meetrit eemale, et oleks inimeste omavastutus kui auku paneb, ning ei viitsi keegi selle auguga tegeleda, kuigi see on paratamatus, esineb seda ka ehk järjest vähem, kuna inimesed julgemalt nõuavad kahjutasu mis sellised augud endast kujutavad, kuid ikkagi... siis vähemalt märkan seda auku järgmine kord kui see peaks olema meelest läinud,, iga lahtitulnud kivikillukese pärast pole mõtet rabeleda, aga kui asi ikka päris hull, siis mina oleksin tänulik kellelegi kui ta on selle augu ka ära märgistanud, kui näitkes nö võõras linnas liiklen,
Mõnikoht on lissalt siuke, kus vaatad, et no on väike konarlus, vahet pole, aga läbi lased, siis lõõd karbid autol vastu asfalti ära

Ning mõnikoht siuke, et teel on liiklus väike ja saaks edukalt vältida auku, aga lissalt tee on selline et märkad auku siis kui see juba autoall, vöiks olla jällegi väike märge asfaldil, et teaksid väike kaar sisse teha ja asi korras.. ERITI KUI TEE MÄRG JA AUK VETT TÄIS
Ning väiksemates kohtades on abi ka sellest ehk, linnaisad ka ehk sõidavad mõõda ja hakavad mõtlema et on jah krt pärishull juba see auk siin, keegi veel märgand ja märgistanud lausa... ehk on kasu...
Tegelikult ma pole igavene optimist ja tean, et ei muuda see midagi, kuid endal parem kui teinekord jääb närvivapustuse piir puutumatta, ning rehv terveks, kuna oli pisike ring juures eriti karmil augul...