dellu kirjutas:
Tegelikult kuskilt maalt jookseb piir ka, kust enam "allapoole" pole mõtet minna. Osta temalt see kogu tõstuk ära. Keegi ei hakka ju ühe väikse vidina eest üle paari euro maksma, aga selle paari euro kättesaamiseks sama palju tööd teha on pointless. Sama ajaga keerad ala paarisajaeurose kõrgsurvepumba maha (vähemalt 2.5 TDI Vagil küll). Kumb sinu arvates prioriteetsem on? Mina olen samamoodi aknatõstukite süsteemi ühes tükis müünud, v.a mootor muidugi kui see eraldatav. Sama teema on ka näiteks sellega, et mingi väikse vidina pärast on suht pointless linna teise otsa sõita. Näiteks kunagi taheti laupäeva pealelõunal VAGi suunatulekangi. Kuna püsikaga kangid on suht odavad, siis tundus 5 eurot täitsa mõistlik pakkumine. Kuna inimene oli lõuna-Eestist, siis tahtis ülekandega maksta ja SP-sse. No kõik tore, aga siis on vaja kohe veel posti ka viia. No sorry, ma ei hakka küll selle 5 euro pärast ühest linna otsast teise ja tagasi sõitma. Kütust läheb samapalju. No ja jauras tükkaega, et on siis raske jne, tal vaja järgmine päev kindlasti kätte saada. Kui pakkusid, et +mingi 7 eurot ja olen nõus vastu tulema jälle ka ei sobinud.
Su jutul on point sees, AGA, selle munaka kätte saamine oleks olnud sõna otseses mõttes 5min või isegi vähema töö, kuna polster oli juba maas ja jupp paistis. Samuti ei olnud tol hetkel seal rohkem kliente. Sina peaksid ju seda teadma, et äri ei seisne alati ainult kasumlikus mõtlemises, vaid ka klientidele hea mulje jätmises.