Khm, elementaarne viisakus on ka olemas, alati ei pea näpuga järge ajama ning õigust nõudma

Üldiselt ma ise eelistan parklas liikuda seal sobiliku kiirusega, elik tavaliselt see jalakäija liikumise kiirust ei ületa, kuna siis on võimalik ka reageerida olukorrale, kus ettevaatamatult näiteks autost väljunud laps auto tagant välja silkab. Ka annan ma meelsasti teed neile, kes parkimiskohalt välja tagurdavad, kuna ma tean, et see on tülikas ning väljavaade tihtipeale piiratud.
Otseloomulikult ma lasin tagant läbi lennanud autol ilusti minna, lihtsalt mind häiris see, kui kiiresti auto mulle peeglisse tekkis, hetk tagasi olin veendunud manöövri ohutuses ning siis plõks, mingi tüüp lendab juba taha.
Olen maailmas päris palju ringi rännanud ning ka mõned korrad seal kohalikku liiklusesse autoga sattunud ning praktiliselt igal pool on olnud kaasliiklejad tähelepanelikumad ning arusaavamad kui meil. Eks üritage meil teha nt. samasugused võrdväärsed ristmikud nagu USAs (esimesena ristmikule jõudnul on õigus sealt ka esimesena lahkuda nn, 4-way stop), ma tuleks suurima rõõmuga ning istuks aiatooliga selle ristmiku juurde maha, et nautida kino, mis seal juhtuma hakkab. Sattusin kunagi ka esimest korda sealmaal ise sellisele ristmikule ning eeldasin, et vasakule pöörates peaksin teed andma sellele tüübile, kes kohe peale mind teisel pool peatus, anti ilusti viisakalt märku, et sõida, sain alles siis aru, et loeb see, kes esimsesena jõudis, mitte manööver, mida jõudja sooritada kavatseb.
dellu kirjutas:
rnx kirjutas:
Poest tagasi tulles oli kogunenud parklasse veel rohkem autodega noori, mingi isehakanud ralliäss tahtis mul praktiliselt üle varvaste sõita ning parkimiskohalt välja tagurdades otsustas miskine must Civic tunduvalt üle parklas lubatud või olusid arvestades valitud kiirusega auto tagant mööda lennata.
Parkimiskohalt väljatagurdaja annabki alati teed ja kui seal just õueala märki pole, siis ei keela sealt ju keegi ka 50ga läbi lennata. Kui tema suutis seal 50ga liigelda, siis tema jaoks oligi teeoludele vastav kiirus, see kui sina tagurdades ei suuda teisi liiklejaid jälgida või ei taha teed anda (arvad et kõik peavad sind välja laskma) siis polegi midagi teha. Üldiselt soe soovitus on alati parkida tagaots eespool, siis on alati parem vaade teistest liiklejatest (kui sa jalus oled parkides peab ju ikka laskma toimetada) ja pärast on välja ka palju parem sõita, näed kohe kust keegi tuleb. See muidugi eeldab, et oskad autoga sõita. Paljude jaoks on tagurdamine ju maailma kõige keerulisem tegevus, külgboksist rääkimata. Samuti soovitab tagaots kohale parkimist ka ökosõidu teooria. Ehk kui näiteks pargid kodus maja ees auto ära ja hommikul hakkad seal ukerdama, siis kulutad kordades rohkem kütust kui seda autot ära parkides sooja mootoriga. Külma mootoriga sõitmine ongi kütuse röövel nr 1 ja sellisel ajal tuleks igal võimalusel vältida manööverdamist.