ladafan kirjutas:
Miks üldse enda ema autot rontisid ? Peaks siililegi selge olema, et see auto ei ole eriline rallikas. Lihtsalt vaikselt kulgemise auto. Mitte fooride tagant suitsupilve saatel lahkumiseks. Näiteks mu ema auto liigub pea sama hästi kui minu enda S4-i. Kohati isegi paremini. Kuid sellegi poolest sellega sõites ma ei rondi seda ning ei ürita rehvi põletada. Selleks on teised autod. Teinekord vajuta koha peal piirajasse ja 4jas käik sisse. Vaata ,et ikka siduri libisema saad. Emal on tore remontida..
Karr000 kirjutas:
olin sunnitud täna ema autoga ringi sõitma, Citroen C3 1,4 nimelt.
ISSAND JUMAL kuidas see auto ei liigu

Paduvihmaga sõitsin kesklinnast koju ja ratta saab ringi AINULT esimese käiguga, kui pöörded sinna 4k lasta ja siis clutch-drop teha. Nõmme mäest 5.käiguga 64km/h üles, gaas põhja ja mäe otsas oli kiirus ei rohkem ega vähem kui 56km/h... Pöörded olid 64km/h pealt sinna 2100 kanti vast.
Ma ei taha KUNAGI endale sellist autot

Ma sõitsin just üle 2 kuu oma ema autoga. Võimsuslikud näitajad on täpselt samad, mis mu bemmil. Ehk 160kw ja 310NM.
Tal on see pagana iseõppiv käigukast ja oi, kui uimane see oli

. Pidin ikka natukene õpetama teda, et vana erksus tagasi tuleks.
Taaskord tõestasin, et mul pole mõtet pukseerimisköit üldse konksu otsast ära võttagi. Üks ots on konksu otsas ja teine on pagassis.
Sai ühte Pesoo 406-e pukseeritud, millel oli rihm pooleks läinud. Teab keegi, kas sellel jooksevad klapid pähe kah? Bensukas, 2.0 ilmselt? 16 klapiline oli igaljuhul.