Aular kirjutas:
420 SEL kirjutas:
Kui rõhk liiga kõrge, siis tikub keskelt kulutama ja servad peaks enamvähem jääma.
Liiga madala rõhuga vastupidi.
Ma eeldan et ma lasin liiga palju sisse , välimine serv on nagu uus , keskelt ja sisemine serv on täitsa siledad, sisemist serva kulutab ilmselt nii või teisiti 255/40/17 rehvi laiusepärast juba , aga ma rehvide kohapealt täitsa võhik ja ei taju mõhkugi

Veermikukontroll esimene käik ja kui seal kõik korras/tehtud korda, siis uued rehvid alla ja sillastendi
Kuu aega on isegi hea saavutus veel.. tartus praktikal olin, siis üks tüüp lasi reedesel päeval oma volvol õõtsad vahetada võrus ühes väikses töökojas ning selle ajaga, mis ta tartusse sõitis ja juba järgneval esmaspäeval meile kontrolli tuli(midagi kolksus), olid rehvid traatideni siledad(eelnevalt olid muidugi korralikud rehvid).
Muidugi õõtsade vahetusel meeletu saavutus oli see, et sarniirid olid oma pesas täiesti lahti

St polt oli ilusti kinni tõmmatud, aga sarniir polnud korralikult oma pessa lükatud ja toetus ülemise otsaga selle poldi serva peale, kuigi tegelt peaks polt minema läbi sarniiri pulgal oleva soone.
Võrus praktikal nüüd olin viimane kuu aega, siis tuli samast töökojast üks bemar sillastendi, õõtsapolt kenasti lahti jäetud
Kõige kõvem e46 käis ka muidugi veermikukontrollis nii, et pmst kõik võimalik oli läbi seal veermikus. Garaasist parklasse sõites oli tunne, et kohe laguneb laiali.. kõik sarniirid, rooliotsad, kondid, õõtsapuksid olid läbi, differ undas ja üks rattalaager ka vist tegi häält

Valus.