Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 12.01.2013 22:45 
Kasutaja avatar

Passatil murdus taguamort ära mereääres, lihtsam oli uus golfi amort kodust tuua ja mereääres ära vahetada tungipeal -15.3ga :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2013 23:55 
Kasutaja avatar

Deem, täna Hirmo Faktoris hea muss ja kohe Miami Vice, klassika. Olgu aaasta 1992, 2002 v 2012 ikka jääb sama heaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 01:13 

Jääraja lükkamiseks :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 01:36 

Mnjah sai poest jala koju tulla. Platsi peal oli krdi libe ja jalad tahtsid alt kaduda :D , sain kuidagi püsti jäädud. Kõndisin edasi veits siis olid kohe mendid vastas kohe :mida tarbind olete? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 08:31 

dellu kirjutas:
No normaalsel lambdal on 4 juhet, pesa teinekord isegi 5-ne olnud. Volkaritel vähemalt oli minuarust vähemalt ühes reas, seega piisavalt lai. See ei pruugi ju silmuselst läbi minna. Tegelt peaks olema spets võti sellele, sarnane piduritorude võtmele kus pisike pilu ja kante rohkem (et üle toru läheks). Ma käisin ka ühes suures töökojas töötava tuttava juures seda avada palumas. Ei saanud mingi valemiga, muud asjad sai üle vaadatud vähemalt. Seejäres sõitsin summutiremondi ja muu remondi väiksesse töökotta, kus see minutiga käes oli ja uus sees. Seal oli spets võti olemas. Kui ei viitsi ise leiutada, siis VIP Auto Artelli 13, 55557458 on telefon. Minu autol oli veel sellise nurga all üles, et padruniga poleks üldse ligi saanud.

VIP auto ei saanud audit käima poole aastaga, peale lamvda maha keeramise muuks nad vist ei sobigi.. Muidugi sel kutil seal Margo (?) oli äkki, tal suht kõva asi valmis ehitatud bemmi mootoriga, kui muidugi tagumises garaašis käisid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 13:17 

Varssavis on normaalsem autoga liigelda kui tlnas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 13:21 
Moderator
Kasutaja avatar

Enam kunagi ei lähe magamatta tööle..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 13:26 
Kasutaja avatar

Ojay kirjutas:
dellu kirjutas:
No normaalsel lambdal on 4 juhet, pesa teinekord isegi 5-ne olnud. Volkaritel vähemalt oli minuarust vähemalt ühes reas, seega piisavalt lai. See ei pruugi ju silmuselst läbi minna. Tegelt peaks olema spets võti sellele, sarnane piduritorude võtmele kus pisike pilu ja kante rohkem (et üle toru läheks). Ma käisin ka ühes suures töökojas töötava tuttava juures seda avada palumas. Ei saanud mingi valemiga, muud asjad sai üle vaadatud vähemalt. Seejäres sõitsin summutiremondi ja muu remondi väiksesse töökotta, kus see minutiga käes oli ja uus sees. Seal oli spets võti olemas. Kui ei viitsi ise leiutada, siis VIP Auto Artelli 13, 55557458 on telefon. Minu autol oli veel sellise nurga all üles, et padruniga poleks üldse ligi saanud.

VIP auto ei saanud audit käima poole aastaga, peale lamvda maha keeramise muuks nad vist ei sobigi.. Muidugi sel kutil seal Margo (?) oli äkki, tal suht kõva asi valmis ehitatud bemmi mootoriga, kui muidugi tagumises garaašis käisid.

Jah üks huvitav sõiduriist seal on tõesti. Ma olen seda oluliselt vähemkomplektsena näinud ja nüüd vist hakkab juba valmis saama. Sinu oma oli see 132 kw 2.5TDI? Mingile sellisele ta vahepeal pumpa otsis jah, mul oli ka paar tükki juppideks aga vanemad. Mina küll ei kurda, olen seal lasknud karteripõhja vahetada, esimest rattalaagrit, mida üks teine spetsialist korduvalt tegi aga miskipärast ei saanud pidama (võimalik et viga oli selles odavas laagris, ei tea), igatahes peale VIP-s käimist ja nende hangitud laagrit on kõik hästi. Turvapolte on seal kes teab kui palju välja keeratud. Vähemalt 4-5 auto jagu. Starteri remonte ja muid asju on ka seal tehtud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 14:32 

dellu kirjutas:
Ojay kirjutas:
dellu kirjutas:

Jah üks huvitav sõiduriist seal on tõesti. Ma olen seda oluliselt vähemkomplektsena näinud ja nüüd vist hakkab juba valmis saama. Sinu oma oli see 132 kw 2.5TDI? Mingile sellisele ta vahepeal pumpa otsis jah, mul oli ka paar tükki juppideks aga vanemad. Mina küll ei kurda, olen seal lasknud karteripõhja vahetada, esimest rattalaagrit, mida üks teine spetsialist korduvalt tegi aga miskipärast ei saanud pidama (võimalik et viga oli selles odavas laagris, ei tea), igatahes peale VIP-s käimist ja nende hangitud laagrit on kõik hästi. Turvapolte on seal kes teab kui palju välja keeratud. Vähemalt 4-5 auto jagu. Starteri remonte ja muid asju on ka seal tehtud.

Ei iseenesest alguses oli kõik ilus peale esimest kahte või kolme nädalat auto käis, läksime järgi kõik tundus enamvähem olevat peale ligikaudu 20km ringi.. Asjad said autopeale pakitud ja maale minek esimest korda jõudis juba jebim hakata hoovist välja sõites, viskas veojõu kontrolli ja abs-i põlema ning gaasi andes jõudu polnud, okei tundus veider aga ligikaudu 10 sekundi pärast kustusid tuled ära ja kõik oli nagu päris järgmist korda tegi sama pulli peale rakveret ja siis hakkas asi sagenema. Maale jõudes ligikaudu 150km oli sõitmine juba piinarikas kuna igakord kui tuled süttisid kukkus kiirus alla ja mootor täiesti jõuetu. Järgmisel hommikul autot käivitades süttisid tuled kohe ja mootori pööred üle 950-ne ei tõusnud, algul tundus et selge jala kusagile abi otsima siit metsast ( lähim tsivilisatsioon on kusagil 7km kaugusel ) aga kui mootor veits soem oli siis hakkasid ka pöörded järjest kõrgemale tõusma. Sai siis vaikselt tagasi hakatud liikuma iga 4 sekundi tagant tuled põlesid ja jõud läinud, nagu tuled ära kustusid oli kõik nagu päris. Sai kuidagi hädaga Tallinnasse ära ja auto sinna viidud, kutt oli ise ka üsnagi hämmingus. Siis arvas ta pumba viga, peale seda käis sealt autopealt 4-5 pumpa läbi ja auto ei kavatsenudki enam käivituda. Nüüd sai ta lõpuks majaette pukseeritud ja mädaneb seal..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 14:33 
Kasutaja avatar

No blää, inimesed ikka oskavad yllatada. Helistas siis mingi vanem mees auto kuulutuse peale, kysis kas alles, vastasin et jah, siis kysis läbisõitu, ytlesin ala 320 tuhat ning peale seda katkestas kõne :D uskumatu, m6tles, et saab 17 a vana auto mingi 100 tuhandese läbis6iduga :? :D Järgmiselt kysin kohe otse, et palju sa siis sinna ette tahad :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 14:54 
Kasutaja avatar

Mu 99. a Volvol kerib varsti 400k ette. Sellega pole vist enam midagi peale hakata..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 14:55 
Kasutaja avatar

ma arvan kyll, maha kanda, kuusakoski või tolmet tahavad veel vb, on ikka idioote ilmas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 15:59 
Kasutaja avatar

Dinks kirjutas:

kukkusid w?:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 16:02 
Moderator
Kasutaja avatar

janars kirjutas:
Dinks kirjutas:

kukkusid w?:D

Ei kukkund. :P

Lihtsalt sai väikselt istumiselt umbes 3 paiku hommikul koju jõutud ning kell 6 juba äratus ning otse tööle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2013 16:05 

Sai pakk tellitud, sihtkohaga pisut eksitud. tartu asemel läks keila selverisse. :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis