Ojay kirjutas:
dellu kirjutas:
No normaalsel lambdal on 4 juhet, pesa teinekord isegi 5-ne olnud. Volkaritel vähemalt oli minuarust vähemalt ühes reas, seega piisavalt lai. See ei pruugi ju silmuselst läbi minna. Tegelt peaks olema spets võti sellele, sarnane piduritorude võtmele kus pisike pilu ja kante rohkem (et üle toru läheks). Ma käisin ka ühes suures töökojas töötava tuttava juures seda avada palumas. Ei saanud mingi valemiga, muud asjad sai üle vaadatud vähemalt. Seejäres sõitsin summutiremondi ja muu remondi väiksesse töökotta, kus see minutiga käes oli ja uus sees. Seal oli spets võti olemas. Kui ei viitsi ise leiutada, siis VIP Auto Artelli 13, 55557458 on telefon. Minu autol oli veel sellise nurga all üles, et padruniga poleks üldse ligi saanud.
VIP auto ei saanud audit käima poole aastaga, peale lamvda maha keeramise muuks nad vist ei sobigi.. Muidugi sel kutil seal Margo (?) oli äkki, tal suht kõva asi valmis ehitatud bemmi mootoriga, kui muidugi tagumises garaašis käisid.
Jah üks huvitav sõiduriist seal on tõesti. Ma olen seda oluliselt vähemkomplektsena näinud ja nüüd vist hakkab juba valmis saama. Sinu oma oli see 132 kw 2.5TDI? Mingile sellisele ta vahepeal pumpa otsis jah, mul oli ka paar tükki juppideks aga vanemad. Mina küll ei kurda, olen seal lasknud karteripõhja vahetada, esimest rattalaagrit, mida üks teine spetsialist korduvalt tegi aga miskipärast ei saanud pidama (võimalik et viga oli selles odavas laagris, ei tea), igatahes peale VIP-s käimist ja nende hangitud laagrit on kõik hästi. Turvapolte on seal kes teab kui palju välja keeratud. Vähemalt 4-5 auto jagu. Starteri remonte ja muid asju on ka seal tehtud.