Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 14:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 27.03.2010 01:45 
Kasutaja avatar

Mäost rääkida, siis sämmi grill on neetult nunnu koht oma toidumandiga, aga sumaarset numbrit oskavad ka selle eest küsida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 13:44 

Turbiinipoiss kirjutas:
Ands kirjutas:
Ise polnud pumba juures, seega täpselt ei tea:P

Suured/väiksed praed pooleks,lisaks kõigil õlle/vesi, mõned joogid topelt, läks midagi 1000 kanti kokku

Suur praad seal 70.- või 75.- väike 40.- hinna ja koguse suhe on ikka väga paigas. Suur praad on ikka tõsiselt suur.

Käinud ka ise seal, toit täitsa hea, klienditeenindaja pole tülpinud näoga rasvane mutt õnneks, vaid vastupidi, toidu ootamine ongi kõige suurem miinus, muidu jah 4+ kohale, kõik on seal suurusele rõhutud, et tunduks megasuur :D näiteks poole liitrine klaas tundus algul nii kõrge, et ma ei joogi seda ära, taldrik on ka nii suur et peab ennast nihutama kui tahad vasakult-paremalt midagi võtta :D aga ei, külastanud ja külastan veel. Vahest liha jätab soovida- liige pekine.

Viitna saslõki koht on oma suurust ikka korralikult kaotanud, algul kui sai käia siis sai kõhu korralikult täis, nüüd kestab see söök Tallinnani, kuid kvaliteet on minul siiamaani väga hea olnud, naudid sööki täielikult. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2010 18:40 
Kasutaja avatar

Teemat lugedes meenus üks koht veel :D
Kes Põlvasse ära peaks eksima, siis sealt linnast võib leida imelise koha, nimetusega Preeria pubi. Hinnad on küll tiba tõusnud sel aastal, kuid traditsiooniline ports on mul seal alati suur juustushnitsli laks. Ja no krt, mina, kes ma alati kõik suudan ära süüa, selle sissepunnitamine võttis mul viimane kord mao nii laiaks, et olin valmis juba lisatasu maksma, et keegi mind ratastel tooliga autoni lohistaks :D
Ühesõnaga, kes on tõsiselt näljane ja Põlvasse satub ning Pargi putkast burksi ei taha - soovitan :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2010 20:07 
Kasutaja avatar

tim1 kirjutas:
Kes Põlvasse ära peaks eksima, siis sealt linnast võib leida imelise koha, nimetusega Preeria pubi. Hinnad on küll tiba tõusnud sel aastal, kuid traditsiooniline ports on mul seal alati suur juustushnitsli laks. Ja no krt, mina, kes ma alati kõik suudan ära süüa, selle sissepunnitamine võttis mul viimane kord mao nii laiaks, et olin valmis juba lisatasu maksma, et keegi mind ratastel tooliga autoni lohistaks :D
Ühesõnaga, kes on tõsiselt näljane ja Põlvasse satub ning Pargi putkast burksi ei taha - soovitan :hail

Preeria pubi kinni pole?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2010 16:32 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
Nädalavahetusel sai ka käidud seal kebabhouses 29 kullist pitat söömas. Selle raha eest jäin küll rahule. Piisavalt suur ja täiesti söödav. Sõber oli ainult hämmingus kebabi töötlemise peale. Tema sõnad: "Minu jaoks oli see uus kogemus näha, kuidas juukselõikusmasinaga prügikühvlile liha lõigatakse!" :D

On seal parkida ka kuskile?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2010 16:36 

TurboSlava kirjutas:
tim1 kirjutas:

Preeria pubi kinni pole?

Aprillis avatakse taas!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2010 17:06 
Kasutaja avatar

boxedaja kirjutas:
TurboSlava kirjutas:
tim1 kirjutas:

Preeria pubi kinni pole?

Aprillis avatakse taas!

Ise käisin viimati tiba enne talve, siis oli ka lahti.. Ja suvel ka ofc :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2010 18:13 
Kasutaja avatar

boxedaja kirjutas:
TurboSlava kirjutas:
tim1 kirjutas:

Preeria pubi kinni pole?

Aprillis avatakse taas!

Laadna

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.03.2010 20:51 

bomsch kirjutas:
Nädalavahetusel sai ka käidud seal kebabhouses 29 kullist pitat söömas. Selle raha eest jäin küll rahule. Piisavalt suur ja täiesti söödav. Sõber oli ainult hämmingus kebabi töötlemise peale. Tema sõnad: "Minu jaoks oli see uus kogemus näha, kuidas juukselõikusmasinaga prügikühvlile liha lõigatakse!" :D

Vabandage minu võhiklikkust, aga kas keegi võiks lahti seletada, misasi see pita täpselt on. Pildilt väga aru ei saanud, mis seal sees on. LIHA ka on? Kui burksiga võrrelda ntx... seal mingi pihv vahel ja saab ka u 29ga kätte igast suvalisest putkast... Mille poolest see pita erilisem on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 10:18 
Kasutaja avatar

Pita´l ja Lavašil on vahe sees. Lavaš on õhuke küpsetis, pita selline saia kujuline.
Kebabhouse teeb kõik oma saiakesed/lavašid ise ahjus ja pärast tellimuse saamist. Samuti on kebabiliha hunnikusse kuhjatud fileedest lõigatud, mitte see hakklihahunnik.
Võrreldes Osmanide jms kohtadega on Kebabhouse märgatavalt kvaliteetsem koht(pean silmas toitu). Argipäeviti tasub sinna minna enne 12:00 või peale 13:00. Siis saab ka parkima ja ei pea toitu kaua ootama. Alati on võimalik toit telefonitsi ette tellida. Iga asjaga läheb aega vähemalt 10 minutit seal, kuna kõik tehakse värskelt, mitte mikrouunis.

Täpsustuseks olgu öeldud, et Naan on lavašile sarnane õhuke küpsetis (nagu pitsapõhi) kui tulnud India köögist. Naani küpsetusmetoodika on teine. Seda ei tehta nn pitsaahjus vaid kuumas õlis ja mingi spetsiaalse trumli sees. Kõige õigemat naani olen saanud (ja selle tegemist silmitsenud) Tartu mnt Mandarinis (keskturu lähistel). Seal mingid imporditud Hindud teevad ja teevad hästi.

Viimati muutis charly, 30.03.2010 10:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 10:19 
Kasutaja avatar

Kebabhouse-i ette olen 3-l korral, mis ma seal käinud olen, vabalt koha leidnud, seda siis tööpäeval ja lõuna ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 10:23 
Kasutaja avatar

Parkimine ja liikumine on vähe lihtsamaks läinud. Eile läksin 17:30 töölt koju. Keeran Stocki juurest liivalaiale ja sealt kristiinesse. Reeglina on see Stocki esine Liivalaia kuni Pärnu mnt ristini suhteliselt umbes. Nüüd aga on tunne, nagu laupäeval sõidaks. MASU.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 10:54 

Bomchil 101% õigus, ja paraku nii ka on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 14:43 

.....

Viimati muutis Bleary, 25.04.2013 22:54, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.03.2010 14:57 
Kasutaja avatar

Bleary kirjutas:
Pärnu maanteel Varbola ja Märjamaa vahel on "Kati" putka. Alati kui sinnakanti asja, siis alati seliharulli purger koos muna ja juustu ja sinepiga. Maksab küll 40 eeku ja on viiimasel ajal väiksemaks jäänud...aga kuradima hea maitsega on....

Too hirmus puidust rekkameeste putka?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis