Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 23:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 29.05.2011 10:45 

Kuidas paadi perse on paari sõlma peal juba? Loobib tagant vett ka sisse?
Ise paugutame sellega merel kalal käimist vanamehega. 165 hp jõudu ja sõita täiesti asjalik .
Pilt

Ja peab ütlema, et teinekord ujub kaladel ikka eest ära kah.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 11:20 
Eliit
Kasutaja avatar

Meil oli ka perel kunagi kaater. Tunduvalt väiksem, kui Hydrationi näidatud. Ette oli nähtud mingi 150hjne mootor, aga peal oli 250hj.
Kurat, see oli ikka püss :D. Pärnu lahel sai niimoodi lastud, et hüppasime lainelt ülejärgmisele lainele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 11:24 

oopc kirjutas:
Orjandusest siis lisaks seda .et.... jne.

+1, täiesti nõus Sinuga, need kuked ajavad südame pahaks kes ise on ehtsad klounid, saavad oma palga kätte ja siis vaja igal pool tõugelda ning paukuda kui kõvad mehed nad ikka on.
Kuid need kes elavad normaalselt ja tegelevad oma asjaga, nende kohta halvasti ma ei ütle(ks).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 11:27 

Aga täiesti vastamata jäi ju miks toll Hydrationi auto laiali lammutas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 11:35 

Ei taha veel midagi öelda täpsustuseks, asi uurimises ja kebernuuti alles hakkab saama.
Eelmine omanik hakkab pepu nu**i saama varsti , kas minult või tollilt.. :kill

Ja selle oopc -i ähkimise ja puhkimise peale ehk ei ole mõtet foorumi mahti raisata..See on nagu toidaks ülekaalulist süstlaga per**e.. :kill

Viimati muutis Hydration, 29.05.2011 11:37, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 11:35 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kes on mujale läinud .et ellu jääda või niiöelda ellu jääda siis see on kindel kari.ülejäänud on need kes saavd kodus hakkama ja liiguvad muudel põhjustel maailmas ringi.Võidakse ka väita .et ei .mul ka kodus süda tuksus ju liigun muudel põhjustel .Aga no see selleks ikka püütakse ju põhjendada.... :DSÜDAMETUNNISTUS.
Sest kui sa ise tead .et oled mingit looma näiteks taga ajanud .välismaal ärireisil olles ...
Nagu narkomuulad ja kõik muud pullivennad näiteks ka aga eestis vaatad .et tegelasel kappa dress seljas ja käed laiali.Kuigi ehk häbenevad öelda .et nad pullivennad näiteks.
Lihtsalt mõningad näitlikud näited.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 12:06 

Eile sai 21 tundi keila päevadel tööl oldud, keila ei ole ikka mingi koht, 2 meest andsid oma naistele nii lihtsalt molli, ühel oli nägu väga verine ja teisel väga valus, midagi lõhki ei löödud ja tegemist ei olnud mingite parmudega vaid 20-26 aastaste noorte ja ilusate inimestega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 15:38 
Kasutaja avatar

Kärss, oopc il ka tglt õigus lihtsalt rääkisite suht üksteisest mööda.
oopc minu nägemuses mõtles seda et väljamaal tehakse neegritööd ja lipitsetakse ülemuste ees nagu jakastakse pärast tagasi kodukülas ollakse suured pomod. Tuttava väitel pidid eriti leedukad taolised olema?.
Kärss jälle mõtles Eesti tõelist Nokiat- väljamaal töötavad inimesed, kes peavad koduseid üleval.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 15:49 

Tegelane5 kirjutas:
Kärss, oopc il ka tglt õigus lihtsalt rääkisite suht üksteisest mööda.
oopc minu nägemuses mõtles seda et väljamaal tehakse neegritööd ja lipitsetakse ülemuste ees nagu jakastakse pärast tagasi kodukülas ollakse suured pomod. Tuttava väitel pidid eriti leedukad taolised olema?.
Kärss jälle mõtles Eesti tõelist Nokiat- väljamaal töötavad inimesed, kes peavad koduseid üleval.

Nagu eestis ei lipitsetaks ülemuste ees ja ei tehta neegritööd ? Ainult et 4-5x väiksema palga eest, mis seab minu silmis selle staatuse veel rohkem nö "orja staatusesse". Suht ettevõtlik "ori" siis, kes julgeb üldse mujal maailmas kasvõi koristaja tööd omale vaadata ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 16:07 
Eliit

Mulle meenus, et ma jõin täna öösel Bocki :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 16:27 
Eliit

Jep seda küll. Pigem joon kasvõi klubis Bocki kui peaksin teinekord uuesti Superstari Anisega Sierraga ringi sõitma ja koos pidu panema :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 16:41 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Eesti on hoopis teine keskkond .kõige selle juurde kaasnevaga .võrreldes muude riikidega ehk.Inimesi eestis erineva elujärjega nagu ka kogu maailmaski.Eesti pole õige keskkond kellegi jaoks siis ei maksaks siia ka ronida.Kusagil mujal on parem siis ole kõva vend ja elutse seal ......aga pole isegi ka nii kõvasi vendi palju.Pendeldajad teevad pulli lihtsalt.
Eestile toovad turistid ja kõik muu sisse rohkem kui selliste pendlite peale riik ja kohalikud kulutavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 16:46 

oopc kirjutas:
Eesti on hoopis teine keskkond .kõige selle juurde kaasnevaga .võrreldes muude riikidega ehk.Inimesi eestis erineva elujärjega nagu ka kogu maailmaski.Eesti pole õige keskkond kellegi jaoks siis ei maksaks siia ka ronida.Kusagil mujal on parem siis ole kõva vend ja elutse seal ......aga pole isegi ka nii kõvasi vendi palju.Pendeldajad teevad pulli lihtsalt.
Eestile toovad turistid ja kõik muu sisse rohkem kui selliste pendlite peale riik ja kohalikud kulutavad.

See pendel nö toob ju Eestisse rohkem raha sisse, kui sina ? See summa mis ta eestis patriootlikult vireleks, + 3 x veel see summa, mis taSoomes lisaks teenib sellele ?
Majanduslik mõtlemine sul kahjuks puudub veel, tähendab pole riik sinusse piisava koguse raha veel matnud ?
Ja reeglina on just need kadedad, õelad ja virelad inimesed need, kes näitavad patriotismi üles ja külvavad kõiksugu foorumid oma kadeda vihaga üle. Kusjuures see on üsna levinud Eestis, "vaata, naabrimehel on uus auto, kus need raisad küll nii rikkaks said" jne
Ühiskond ei ole lihtsalt kuigi tolerantne ja see on peamine põhjus miks mul pole Eestisse naasmise plaane, inimesed on lihtsalt tigedad ja nõukaaja mentaliteet lööb igapäeva elus domineerivalt välja, siin on see selgelt uupsi näol mustvalgelt isegi eetrisse paisatud ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 17:04 

To Bmwrat Miks sa räägid mina .keegi kolmas jne ja kui palju mina ja keegi teine jne.Räägi endast või kuidagi muud moodi .mitte .et mina ja keegi kolmas nii ja naa.Kui toimida .elada ei oska siis mida veel mõtlemisest rääkida.Vot see ongi .et orjad tulevad kodust ühiskonda õpetama ja muud pulli tegema.Õpetagu harjavarsi kusagil mujal ja nii .et süütud kannatama ei pea kui harjavart õpetatakse kätel käima.
targad inimesed elavad ükskõik kus kohas.Teised aga ei oska kusagil elada.kes on maininud kadedust kuigi ega see ka muidugi ei saa välistatud olla kaudselt . olgugi kes muidugi tunneb üldse sellise pealekadedust kes teenib lehma ja ajab taga lendavaid sigu selleks .et tulla ja elus püsida kodumaal .olgu
sellisel orjal näiteks seljas kasvõi kappa dress ja peas kullast kroon.
Lahe näide ehk ka selline kus minnakse välismaale ennast müüma .sest ehk teenib rohkem kui kodus ei midagi tehes ja see enese müüja on uhke kodus.Ja siis kohalikud näiteks peavad selliste tegelaste uhkeldamist taluma.Võibolla atal kodus harja vars seina najal tunneb kadedust ehk aga selleks peab ta ka koju tulema .sest võõrsil ei tunne isegi harja varred midagi sellistest.
Kus sallitakse üldse muulastest orjasi .olgu kasvõi nad oma kodus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.05.2011 17:24 

Ups :D

Endast rääkides, siis ole rahulik, ma Eestisse Kappa dressiga laiama ei tule, elan suht muretut elu välismaal ja seda oma laste nimel, patriotismi tunnet kui sellist mu pole, enese ja mu pere heaolu on oluliselt tähtsam mulle, kui Eesti majandus, inimesed siiski KÕIK mõtlevad vaid endale ja kel pole piisavalt julgust paremat elu omale otsida/leida, see muud ei teegi kui kiunub ja siunab teisi :D

Aga kokkuvõttes on su jutt ausalt öeldes suht seosusetu Eesti kirjandus klassika, mis igatahes mulle kui pool välismaalasele on suht võimatu arusaada :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis