analyzethis kirjutas:
ksenoon kirjutas:
Ma pole neid asju vähemalt enne kohanud lihtsalt e39, ei pruugi absull erilised olla aga samas vaevalt need igal e39l nüüd on - aga nt istmemassaz, orig. tume lagi + piilarid jne, individual mustad läikega liistud sees ja väljas, tv/navi muidugi, juhtmeta autotelefon, siis veel garaaziukse juhtimine laes, istmed õhuga reguleeritavad, täis.el istmed, el rool, taga need krdi isofix lasteistmed vms iganes need on, siis täis automaatne tagaluuk mida esimest korda nägin + taga terve ring kardinaid ..

touring muidu
pane pilti ka
Teema võiks teha, ma loeks küll huviga nii X5-st kui ka E39-st, kui sa saladus pole siis hinnaga said E39 ja mis mootoriga?
Teemasse: Sai siis pagassiluuk reedel ära vahetatud, ma algaja värvija ja läks natuke jooksmagi värv, aga muidu oli okei ainult et lakk sai otsa enne kui sai üleni ära lakitud. Siis sai natuke joomist tehtud ja elvas käidud ja täna siis hakkasin maakohas tuule käes üle lakkima - pudeli pritsesüsteem oli ka pekkis ja tuul keeras kõik perse ja osadest kohtadest sai maha nühitud lakk, ja 600-se vesilihivga sai üle käidud kah.
Kas tasuks nüüd uuesti matistada, värvida või poleeriga üle käia või kuidas? Üks targem inimene ütles et uus lakk söövitab alumise kihi lakki ka lahti? Või oli viga äkki selles et erinevad lakid sai pandud peale?