kevvare kirjutas:
maika kirjutas:
No te ei ole ikka lihtsad vennad. vaadake nüüd seda pilti ja mõtleme koos mis seal on. Friikartul mingised poe piffid ja ok salat võib olla tõesti kohapeal valmis möksitud. Nad ostavad neid asju meeletutes kogustes see taldik tegelikuses ei maksagi mitte midagi samahästi võin kodus selle teema valmis paugutada. kartuli maitseainet jutud. tra 5 euri nagu wtf nädalas paned siis lõuna peale 25 euri jämedalt öeldes. nüüd kuu kokkuvõttes teeb see sott euri. asull ikka ei hellita.
Mis kuradi poe piffid, kõige paremad juustusnitslid mida ma üldse söönud olen. Ja kes ütles, et iga päev peab seal söömas käima? Samamoodi sa ei käi iga päev stefffis 8€ pitsat sisse õgimas vaid on päevi, kus tahad oma head ja paremat ning oled nõus selle nimel rohkem maksma.
Kusjuures Villemis tehakse juustu - ja ka muud snitslid kohapeal valmis mitte ei kasutata poolfabrikaate. Lisaks on seal igal tööpäeval kuni 15.00 päevasupp ja -praad. Nende hind jäi alla 4 euri isegi komplektina võttes kui ma ei eksi.
Ja ma tahaks näha venda kes juustusnitsleid erilise vaevata kodus valmis paugutab - paneerida juustuviil nii,et ta lekkima ei hakka,et välimus on vägagi apetiitne ning riivsaia kiht jääb alla 2mm - see ei ole niisama lihtne.
Tean seda omast käest kuna olen olnud ühes populaarses suvepealinna söögikohas tööl.