Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.06.2025 08:30

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 11.06.2012 15:23 

meie sierra sõitis 1.5a ilma jahutusvedelikuta kuna keegi ei viitsinud kontrollida. sõber käis sellega kaks korda saksamaal ka ja seal pool aastat elades sõitis iga päev bahnil kuskil pool tundi 180ga gepsu järgi.

ise hoian juba pikemat aega silma peal ühel prillikivil, mille omanik on liikumispuudega aga põhimõtte pärast ei anna autot ka ära. tolmukiht on peal selline, et enam värvi pea ei näe. kui selle endale saaks, siis võikski igapäeva autoks teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 15:24 
Kasutaja avatar

TemK kirjutas:
Suure jutu peale sai ka üks pakk wasabit osetud, 4 krõpsu sõin ja nüüd ta seal sahtlis seisab, ~2.60 hästi kulutatud. Aga õnneks homsega kool läbi ja tuleb edasisi plaane teha, tööle ka saaks kuhugi oleks väga moos :D

Mina ostsin siis maksis küll 1.69€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 15:41 
Kasutaja avatar

No ma tõin eile Kundast 2106 ära :P siga rahul olen :) Veits nipetnäpet ja saab pühapäeviti välja ajada garaazist :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 17:37 
Kasutaja avatar

Rattalaager läks ka minu sirjel, kuressaare tallinna otsa peal. Läksin Laagrisse, sinna rehvivahetuskohta, ja seal maja ees vahetasin ära. Üldjoontes mulle meeldibki selle auto lihtsus, lollikindlus, Ja see et kui käigupealt kuskil midad üles ütleb, siis olen ise ilma igasugu diagnosti jms vahenditeta viga leidma ja korda tegema. ja isegi kui pidevalt teda ei laku, siis ta ei hakka siukest vastikut kolinat tegema, kui ntx bemmid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 19:45 
Eliit
Kasutaja avatar

Sierrajutule lisaks, et varem ei arvanud ma Sierradest mitte midagi, aga mida rohkem Visible Sierraga kokku puutunud olen, seda rohkem meeldib. Korralik, Cosworth Recaro sisuga, LSD sillaga, pisut madalam - sellise Sierraga sõidaks vabalt isegi. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:18 
Kasutaja avatar

Lisaks roolis mobiili rääkimisele/näppimisele tuleks inimestelt üldse mobiiliga rääkimise õigus ära võtta kui midagi muud ka teevad. Kõik muu ümbertoimuv ununeb täitsa ära või ei saa aru mida teeb. Tänane seik siis Nestes kui mingi "ehitaja" (nii väitis reklaam kaubikul ja umbes selline tegelinski sealt välja ronis ka) bensukasse sõitis, juba see oli tal keeruline kui samal ajal mopsi pidi hoidma (roolivõimu vist polnud). No siis turnis välja ja hakkas kütusepaagi luuki lahti tegema, aga hakkas mõtles ikka ümber, et enne oleks ju kihvt "ära maksta". Noh loomulikult oli ta mul juba siis jalus (tahtsin tsekki võtta), sest ühe käega on ju keeruline pangakaarti rahakotist võtta ja seda hoida. Noh lõpuks oli ju vaja kaart tagasi ka panna. Siis teha lahti kütusepaagi luuk ja avastada, oih mul ju kork lukus, huvitav kus mul võtmed on. Taaskord on ju võtmeid raske taskust võtta kui selle lukk kinni, kui teise käega peab telefoni hoidma (ma vaatasin juba siis kui ta selle taskusse toppis, et küll seda veel vaja on - ehk siis kui varem luugi lahti tegi ja vaatas ah ma praegu ei viitsi). Kogu selle triangli pärast läks vähemalt minut kui mitte rohkem, kui mina lihtsalt pidin lolli näoga passima. Kui ta oleks kohe korgist alustanud oleks mul ammu tsekk käes olnud ja läinud. Korduvalt tekkis küll mõte, et vajutaks makseterminalis "katkesta" ja hakkaku siis algusest pihta, äkki järgmine kord mõtleb. Kusjuures selline tegevus ennegi silma jäänud, et teine peab ootama (samamoodi võtmed kadunud jne), aga noh seekord oli veel telefon ka mängus ja kõik käis aegluubis.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:24 

Oh jaah, tean mida sa tunned dellu. Teine rämedalt närvi ajav asi on suunatule kasutamine. Kui te suunatule värdid ainult kuuleks mida mu naine teist räägib. :D :D Näiteks T kujulisele ristmikule sõites sõidan ma peatee poole ning vasakult tuleb auto, ning siis koos rooli keeramisega näitab minu juurde suunatuld... :rokib . Olen täheldanud, et ainult rekkajuhid mõistavad sõita, ülejäänud küll mitte(mõni üksik oskab ja saab aru ning suudab ka rohkemaga tegeleda kui ainult rooli keeramisega).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:28 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
Oh jaah, tean mida sa tunned dellu. Teine rämedalt närvi ajav asi on suunatule kasutamine. Kui te suunatule värdid ainult kuuleks mida mu naine teist räägib. :D :D Näiteks T kujulisele ristmikule sõites sõidan ma peatee poole ning vasakult tuleb auto, ning siis koos rooli keeramisega näitab minu juurde suunatuld... :rokib . Olen täheldanud, et ainult rekkajuhid mõistavad sõita, ülejäänud küll mitte(mõni üksik oskab ja saab aru ning suudab ka rohkemaga tegeleda kui ainult rooli keeramisega).

Mul isa rekajuht ja ütleb selle suunatule näitamise kohta,et BMW-del on juba tehasepoolt suunatulekang panematta jäetud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:36 
Kasutaja avatar

fm25 kirjutas:
Harri_K kirjutas:

Mul isa rekajuht ja ütleb selle suunatule näitamise kohta,et BMW-del on juba tehasepoolt suunatulekang panematta jäetud.

minu omal on. kasutan ka.
pole mõtet nii üldistada. Suunatule kasutamine sõltub ikka inimesest,mitte auto margist/mudelist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:42 
Eliit
Kasutaja avatar

ErrEmm kirjutas:
fm25 kirjutas:
Harri_K kirjutas:

minu omal on. kasutan ka.
pole mõtet nii üldistada. Suunatule kasutamine sõltub ikka inimesest,mitte auto margist/mudelist.

Kui iga teine auto, mis tänaval vastu tuleb, bemm on, siis on ju mida üldistada. Täielik rahvaauto Eestis. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:47 
Kasutaja avatar

bemme on ilmselt palju kuid sama palju on muid raipeid,mis odavalt sõiduoskamatutele kätte satuvad. kaliibrid, kolfid jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:59 
Kasutaja avatar

jeei ma ei kasuta üldse suunatuld ja sõidan hyundai`ga. Nii et ma olen siis eriline :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 22:00 
Kasutaja avatar

tubli
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 22:13 

Täna just tahtsin kõrvalteelt mnt-le keerata (paremale), vasakult tuli mingi mahtuniversaal suhteliselt rahuliku hooga(seal 70ne ala) aga tema ette poleks enam jõudnud, ootasin siis väheke, jõudis minuni ja siis pani suuna sisse(samal ajal juba mnt ära keerates), et ta ei sõidagi otse edasi vaid keerab samasse suunda kus ma tulin. Pidin seal seisma puhtalt sellepärast, et ta ei viitsinud kätt natuke liigutada. Sellist asja juhtub päris tihti tegelikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 22:18 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Jah sellisel juhul osad ei näita või näitavad siis juba kui keeravad siis aga pole selle teadmisega midagi enam peale hakata .Täna näidati ka siis suunda kui tee keeras sujuvalt aga sellest suurt targemaks ma ei saanud järgi sõites ja teisi vastuttuliaid see ka ei huvitanud ja saadi isegi aru ,et jõuavad kurvi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis