Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 12:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:25 
Kasutaja avatar

Hiljuti sai lõpuks Tommi grillis Tommi kebab vms ära proovitud, oli täitsa hea isegi, kiidan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:35 

ghozt kirjutas:
parm30 kirjutas:
ghozt kirjutas:
Erikolen kirjutas:
Sirkas on kanafilee burger kindlapeale minek. :hail

Sirkas on sellest mööda sõitmine kindla peale minek.

Fastersi fänn vä? :D

Ei pole ma kelelgi fänn. :D
Aga sirkas kõik söögid kuidagi mõttetu maitsega või isegi maitsetud minumeelest. Vahel harva ikka tuleb osta pohmelli peale seda kahekihilist. Või ebareaalse söögiisu peale mingi praad. Või kui ülikiirelt vaja sööki, siis maxiburger. (selle eelis on, et ca 60 sekundiga sööb selle ära ja kõhtu täidab ka mingiks ajaks isegi :D ) Pitsat pole siit annelinna omast proovinud, võibolla see täitsa asjalik.

Tartu kiirtoidusöömadest on minu lemmik ikka Sirka.Mäcist ja Hessist liigun tavaliselt ainult suvel läbi ja siis ka ainult selleks et võtta külma Coca-Colat jääga.Eks see ole maitse asi aga minu arust toote hind võrdluses tema suurusega+maitsega mängib iga kell Sirka kasuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 21:57 

parm30 kirjutas:
ghozt kirjutas:
parm30 kirjutas:
ghozt kirjutas:
Erikolen kirjutas:

Aga sirkas kõik söögid kuidagi mõttetu maitsega või isegi maitsetud minumeelest. Vahel harva ikka tuleb osta pohmelli peale seda kahekihilist. Või ebareaalse söögiisu peale mingi praad. Või kui ülikiirelt vaja sööki, siis maxiburger. (selle eelis on, et ca 60 sekundiga sööb selle ära ja kõhtu täidab ka mingiks ajaks isegi :D ) Pitsat pole siit annelinna omast proovinud, võibolla see täitsa asjalik.

Tartu kiirtoidusöömadest on minu lemmik ikka Sirka.Mäcist ja Hessist liigun tavaliselt ainult suvel läbi ja siis ka ainult selleks et võtta külma Coca-Colat jääga.Eks see ole maitse asi aga minu arust toote hind võrdluses tema suurusega+maitsega mängib iga kell Sirka kasuks.

No mäkk ja hes ei jää ka minu valikutesse. Sellised kohad, et sümboole juustuburger isu peletamiseks võtta, aga kõhtu täitma sinna ei lähe. Hinna ja koguse suhe on muidugi siriusel hea. Kuid need kogused näiteks praadidel, on ilgelt üles viidud just selle tuima mageda maitsetu õlis ligunenud kartuli arvelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:12 

ghozt kirjutas:
parm30 kirjutas:
ghozt kirjutas:
parm30 kirjutas:
ghozt kirjutas:
Erikolen kirjutas:

No mäkk ja hes ei jää ka minu valikutesse. Sellised kohad, et sümboole juustuburger isu peletamiseks võtta, aga kõhtu täitma sinna ei lähe. Hinna ja koguse suhe on muidugi siriusel hea. Kuid need kogused näiteks praadidel, on ilgelt üles viidud just selle tuima mageda maitsetu õlis ligunenud kartuli arvelt.

Selles suhtes täitsa nõus sinuga.Ma ise ei mäletagi kuna sai viimati Sirkast praadi tellitud kuna burksid ja wrapid on iga kell maitsega üle nendest.Viimane nädalavahetus sai Lõunakeskuses liuvälja ääres asuvas kiirteenindus hiinakas käidud. Minu hinnang nii 7punni 10-est.Kõik oli tore välja arvatud fritüüritud ravioolid millega võite vabalt kellelgi silma peast välja visata nende kõvaduse tõttu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2013 16:34 
Kasutaja avatar

Hüppasin reedel läbi uuest Olerexi tanklast, mis asub Tammsaare-Laki nurgal. Ütleme nii, et esimese korra kohta- pole paha. Kohvi oli avamisnädalal tasuta, mida ma ka tarbisin. Ampsuks võtsin Pita kebabi, mispeale tasuta lisati juurde miski O2 vesi (15x rohkem hapnikku), mis maitses üllatavalt hea!
Samuti ei saa paha sõna öelda kebabi kohta. Maitses kenasti, kuid teistele infoks- küsige juurde ka kahvlit, kuna ilma selleta on suht keeruline algust teha. Minul, kui elukutselisel rämpstoitlejal, on kahvlid autos olemas ja sain sellega hakkama.
Pilt

Samuti oli tol päeval kütus tasuta:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2013 16:39 

Nah ma käisin kolmapäeval seal kebabitortillat söömas ja ma küll mingit tasuta vett või kohvi ei saanud :waah
Toit oli muidugi 5+ nagu olerexides ikka..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2013 17:48 
Kasutaja avatar

superior kirjutas:
Nah ma käisin kolmapäeval seal kebabitortillat söömas ja ma küll mingit tasuta vett või kohvi ei saanud :waah
Toit oli muidugi 5+ nagu olerexides ikka..

Huvitav jah. Samas on suured sildid üleval, et avamisnädalal (terve käesolev nädal) on kohvi tasuta. Ja ka selle vee kohta oli silt, et ükskõik, mis eine ostjale (k.a. tortilla ja pita) on 500-le kiiremale vesi kaasa (kolm erinevat maitset). Kui mina reedel ostsin oli vaid kahe erineva maitsega vett veel alles, aga vähemalt oli midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 11:40 

Oo Happy Day's

Subway avab homme uksed

:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 16:39 
Kasutaja avatar

Muri kirjutas:

Mis kell see pull toimuma hakkab? Homme vist ei tasu veel kilomeetri pikkusesse järtsu ootama minna? :D :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 18:29 

MrIroonia kirjutas:
Mis kell see pull toimuma hakkab? Homme vist ei tasu veel kilomeetri pikkusesse järtsu ootama minna? :D :rokib

Tsiteeri:
Homme kell 14.00 avab Ameerika Suursaadik Eestis Jeff Levine pidulikult esimese Subway võileivapoe Tallinnas Estonia puisteel.

Allikas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 19:45 
Kasutaja avatar

Homme pole mõtet sinna tõmblema minna, sest lihtrahvale tehakse alles pühapäeval uksed lahti.
Uksel pidi vastav silt olema. Ise pole näinud, puhas kuulujutt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 20:48 
Kasutaja avatar

On ka asi millepärast tõmmelda, Usas olles küll pinget ei pakkunud, suvaline "putka", lihtsalt kuulsa nimega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 20:59 
Kasutaja avatar

highrankin kirjutas:
Homme pole mõtet sinna tõmblema minna, sest lihtrahvale tehakse alles pühapäeval uksed lahti.
Uksel pidi vastav silt olema. Ise pole näinud, puhas kuulujutt.

...et kes need homme siis saavad? Prominendid või? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 21:53 
Kasutaja avatar

Muri kirjutas:

Küsige Orolt allahindlust ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 22:00 

bls kirjutas:
On ka asi millepärast tõmmelda, Usas olles küll pinget ei pakkunud, suvaline "putka", lihtsalt kuulsa nimega.

Maitse asi.
Minuarust väga hea kraam on seal!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 420, 421, 422, 423, 424, 425, 426 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis