Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 24.06.2013 22:49 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
oolmaiti kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
nrgchris kirjutas:
djelton kirjutas:
oolmaiti kirjutas:
Paar nädalat tagasi tuli mõte et meeme sellise laheda jaanipäevaürituse. sai siis suurelt ette võetud. tänaseks siis rabeletud nii öösel kui päeval ja lõpp on lähedal. Ei uskunud et sellise ürituse ajamine võib nii nõudev olla. Jäänud on viimased 12 tundi ja teha on veel meeletult.... müstika kuidas aeg lendab :D
Nii muuseas on tegemist elektroonilise muusika reiviga mis kestab 12 tundi... ei tea kuidas tervi sellele 52 le kolivatile muusikale vastu peab :D
Kelle huvi millega tegu siis linki:
https://www.facebook.com/events/384554191663829/?ref=2

Krt, mõtlesin, kes seda korraldab:) Ehk hüppab ka homme läbi (Y)

Sain kah tänu sellele postitusele eile teada et siuke asi toimub.. Lendab kah õhtal läbi.
Mingit pileti moodi asja ma küll kuskilt ei leidnud, polegi ?

kolm jevro

Läbi sai see hullus selleks korraks. Kõik jäid rahule ja mis peamine, ise oleme rahul. Juuli lõpus tuleb uus sama laadi üritus.
Kes käis võiks tagasisidet anda.

Käisime mingi poole 9 ringis. Rahvast oli vähe ei viitsinud sisse minna.. aga järgmine kord võiks ikka ürotust kuulutada kuskil, kuulsin alles yleeile kui sooa kirjutasid. Mõte tegelt iseenesest hea.

tegelikult oligi meil ainuke reklaam feissbuugis, kuna eelrve tuli madal hoida. Rahvaga oli nii et öösel oli juba päris lahe. Siiski sellises hoones saab alles 2000 näo pealt aru et rahvast nagu oleks natuke. :D siis oleks ka igale inimesele poolteist ruutmeetrit.
siiamaani on ainult positiivset tagasisidet tulnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2013 23:20 

oolmaiti kirjutas:
nrgchris kirjutas:
oolmaiti kirjutas:
[quote=
Käisime mingi poole 9 ringis. Rahvast oli vähe ei viitsinud sisse minna.. aga järgmine kord võiks ikka ürotust kuulutada kuskil, kuulsin alles yleeile kui sooa kirjutasid. Mõte tegelt iseenesest hea.

tegelikult oligi meil ainuke reklaam feissbuugis, kuna eelrve tuli madal hoida. Rahvaga oli nii et öösel oli juba päris lahe. Siiski sellises hoones saab alles 2000 näo pealt aru et rahvast nagu oleks natuke. :D siis oleks ka igale inimesele poolteist ruutmeetrit.
siiamaani on ainult positiivset tagasisidet tulnud.

Ei ega see negatiivne tagasiside pole. Palju rahvast piletite järgi käis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2013 23:49 

Krt homsest hakkab kandideermine koolidesse kuid pole suutnud veel erialagi valida :err
Mõttes on TKTK Tehnomaterjalid ja Turundus , Hoonete ehitus , teede ehitus ning TTÜ-s Avalik haldus

Keegi õppind mõnda neist erialadest või oskab midagi öelda ?
Ja mida arvata TKTK-s Autotehniku erialast ? On sellega midagi pihta ka hakata peale kooli lõpetamist ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.06.2013 23:53 

Võta elukool, saad ehk tasuta kohale :rokib

EDIT: ja täna juhtus see, et sai Äntu järvesid proovitud. Valgejärves oli vesi täitsa mõnusa temperatuuriga, tõmbas pea selgeks.
Siis sai paarsada meetrit sinijärve sõidetud ja.. esimene reaktsioon oli: FFFFUUUUUUUUUUUU. Ma ei kujuta ette mis vee temperatuur olla võis...alla 10? Igatahes nii kui sisse hüppasin oli kole kiire välja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 00:07 

RustyZ kirjutas:
Võta elukool, saad ehk tasuta kohale :rokib

:D

Tasuta saan koolis ka käia :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 07:23 

Raikzz kirjutas:
Krt homsest hakkab kandideermine koolidesse kuid pole suutnud veel erialagi valida :err
Mõttes on TKTK Tehnomaterjalid ja Turundus , Hoonete ehitus , teede ehitus ning TTÜ-s Avalik haldus

Keegi õppind mõnda neist erialadest või oskab midagi öelda ?
Ja mida arvata TKTK-s Autotehniku erialast ? On sellega midagi pihta ka hakata peale kooli lõpetamist ?

Mõtle pigem sellele, millise valdkonnaga sa ennast kõige enam siduda soovid. Näiteks autotehniku eriala lõpetanul oleks loogiline samm mõnes autoesinduses meistrina töötamine.

Ise sain hiljuti MSc Tootmistehnika erialal EMÜ-s. Kellelgi selle eriala kohta küsimusi, võib minu poole pöörduda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 09:17 
Kasutaja avatar

Jaan sai lõpuks läbi. Mändjalas igaljuhul käis meil bussis pidu koguaeg...ainult et jubepalju kaitsmeid sõi see kontsert kõllidega tehnika ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 11:27 

Pühajärvel käidud. 700km sai 3 päevaga maha sõidetud, oli vist Nissani jaoks väheke palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 11:34 
Kasutaja avatar

Xen0n kirjutas:
Pühajärvel käidud. 700km sai 3 päevaga maha sõidetud, oli vist Nissani jaoks väheke palju.

Mu mašin käis ka Saaremaal .. ise poleks vast elusees viitsinud sellega mingit Saaremaa otsa ette võtta... olin rahulikult uue(ma) A6 tagaistmel ja vaagisin pead ning ei pidanuda mõtlema pedaalide sõtkumisele vaid sain maksta intressi jaanipäeva eest ... maksan hetkelgi

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 11:50 
Kasutaja avatar

Nädalavahetus algas juba eelmine neljap, sõitsin õhtul Võrru puhkama. Siis hakkasid reedel igasugused lõpetamised, laupäeval tegime sõbrale sõjaväkke mineku puhul peo ja siis pühapäeval Pühajärvele jaanipäeva pidama. Seda siis kõike ohtra alkoholi ja vähese magamisega. Õnneks oli ilm üldjoontes väga chill, käisin mitu korda ujumas jms. Eile Tln tagasi sõites oli selline meeldiv väsimus küll peal muidugi. :D

Nüüd veel kolm päeva tööl käia, siis hakkab ametlikult puhkus - terve juuli vaba! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 11:53 

mmclubCCE kirjutas:
Xen0n kirjutas:

Mu mašin käis ka Saaremaal .. ise poleks vast elusees viitsinud sellega mingit Saaremaa otsa ette võtta... olin rahulikult uue(ma) A6 tagaistmel ja vaagisin pead ning ei pidanuda mõtlema pedaalide sõtkumisele vaid sain maksta intressi jaanipäeva eest ... maksan hetkelgi

Martin

Ega ma panin ka korralikult jooki, esmaspäeva hommikuks olin kaine, Võrus sai puhumisreidile ka peale satutud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 15:20 
Kasutaja avatar

minu kaine autojuht puhus eile hommikul 1.4 ära , õnneks sain mina paari tunniga ennast nulli ja tulema tuldud , samuti 700km tripp , mulle väga meeldis et parklas oli see maanteeameti puhumistelk püsti lükatud , mitte et sa paned hommikul "kaine tundega" minema ja 500m pärast miilits näitab näpuga et aiai oled roolijoodik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 15:32 
Kasutaja avatar

pasavasar kirjutas:
minu kaine autojuht puhus eile hommikul 1.4 ära , õnneks sain mina paari tunniga ennast nulli ja tulema tuldud , samuti 700km tripp , mulle väga meeldis et parklas oli see maanteeameti puhumistelk püsti lükatud , mitte et sa paned hommikul "kaine tundega" minema ja 500m pärast miilits näitab näpuga et aiai oled roolijoodik.

Peaks vist ikkagu autosse muretsema selle alkomeetri ära ... see tunde järgi sõitmine on ikka päris kahtlane
aga ostma peaks mingi natukene kobedama mis päris aiateibaid ei näitaks (selle all mõtlen seda poes müüdavat kiirtesti mida ma ükskord üritasin kasutada... ei saanudki aru kas ma olin veel nii maani täisvõi lihtsalt rumal... mina selle pealt ei saanud midagi aru kas võib sõita või mitte... ja sõitmata jäigi)

Edit: mure lahendatud.. sünnipäev tulemas ja preilile vihje edastatud ( kaks nädalat juba uurinud mida ma soovin.. ja kaks varianti " raha " ja naljaga pooleks " coiloverid " talle ei sobinud :D

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 16:10 

Sai jaanipäeval käidud. Sai ka ühte foorumlast nähtud. Sai ka seigeldud. Küte hakkas otsa saama, geps näitas lähimaks tanklaks lätit. :D Kuidagi ääriveeri jõudsin bensiiniga lätti kuskile aluksnasse ära. Seal sain kohalikult politseilt ka sõimata, kehvalt parkimise eest. Tagasitulles suutsin kuskil ei tea kuidas ära eksida ja kogu tee tuli paduvihma.
Ratas sai päris kaamliks tuunitud.
Pilt
Tagasi jõudes tuli selline number ka odokale.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.06.2013 16:12 
Kasutaja avatar

Lätis maksid eurodes?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 421, 422, 423, 424, 425, 426, 427 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis