oehh,jube,sain kah just jaanitrallist lahti,krt siin eelmisest teisipäevast(18.06) saati tähistasime jaane,löpp läks väga käest ära kui sai ikka kuskil keset muru ärgatud.
Eks igasugu nalja juhtus kh,nagu nt käisime tuledel ja värki ja ss mötlesime et dvi lähme viskame mereäärde telgi püsti ja pikutab vähe-sellest tuli aint see välja et ma oma targa möistusega ja piisava alko kogusega jooksin juba esimesel päeval telgi seinast läbi,ehk telk muutus kasutuks,ega hullu ei olnd midagi sest mina ei tea kuidas magama jäin,igatahes ärkasin sellepeale üles et mingi turist ajas mo üles ja küsis kas olen elus ikka

sain silmad lahti vaatasin ümber ringi,buumeril uksed lahti tömm möllab,igaüks magab kuskil oma murulapi peal ning hunnik turiste teevad meist pilti

vägahull.
Samas sai ka mändjalas käidud,jube,autode akud said koguaeg tühjaks ning pidime käima neid lükkama,kokkuvötteks löpuks enam üks meie golfi kotakas käima enam ei läinud ning pidime teise aku otsima.Samas sain lollipeaga teibi rulli kätte ja tegin ühele e36 ´´tehasetuuningu´´
Üks küsimus kh sekka,kas siin foorumi rahvast keegi mändjalas käis kellel oli mingi punane opel mega tümmiga,ikke reaalselt lammutas see.
aga jamh,pikk jutt sitt jutt,rohkem kirjutada ei viitsi kuigi seiklusi oli rohkem,nüüd lürbin vaikselt limpsi et pohmellist jagu saada