Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.06.2025 18:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 13.06.2012 11:01 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Eile tuli selline huvitav mõte, et Rummu karjääri minna, käisime seal suure mäe tipus, sinna oli päris huvitav ülesse minna, ja tagasi tulla, lisaks väga ilus vaade öösel. Ujumas sai ka käidud, nüüd tervis haige natuke :D Suht huvitav on ka veeta õhtu koos Itaalias elava neiuga, kes vahepeal räägib itaalia keeles, ja aktsendiga :D

Kust sisse saite?
Viimane kord käisime, mingi paar nädalat tagasi, oli see peale vangla müüri olev värav kinni. Nüüd avatud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 11:07 
Kasutaja avatar

Ausaltöeldes ma ei mäletagi kust sisse läksime täpselt, ma olin esimest korda ka seal... Autojuht teadis mingit auku. Igatahes saime kohe sisse minnes sinna suure mäe kõrvale kivimüüri juurde. Ujuma ei soovita igatahes väga minna kellelgi veel, ikka päris külm oli :D Mingi 12-13 kraadi vb, a no isegi mitu korda sai käidud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 11:25 
Kasutaja avatar

Siis te läksite sealt tagantpoolt, sõitsite majade vahelt läbi ja vasakule, seal oli mingi auk müüri sees.
Peale vanglat, see värav kust muidu sisse sai, on tabalukuga kinni ja midagi seal korraldatakse. Väidedavalt olla keegi selle ära ostnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 11:29 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Oodake ,tegelikult on ikka nii, et tagumine peab ootama või ise leidam endale tegevuse seniks kuni eesolev sõiduk sooritab manöövri ära ja kui ta näitab samas ka suuna märguannet.
Ees olev sõiduk ei pea küll taguistest mitte kuidagi sõltuma ega ootama ,et tema taga poleks ühtegi liikurit ja siis kikivarvul liikuma.
Ratturid mõtlevad tagant tulles ,et lipsavad kõikjalt läbi nagu nad tihti ka panevad autode vahel ja kas nad omale ka riske tunnistavad seda ei tea.
Esiteks mootorattaga kui sõidetakse keerulsites kohtades ja tavaliselt kiiremini kui lubatud + motikat keerulisem märgata ja oodata kust ei ootakski alati mingit liikurit.
Kuskilt autode vahelt tuleb liikumise peal ja minul on ees auk siis ma sõidan august mööda ja üle selle mootoratturi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 11:51 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Oodake ,tegelikult on ikka nii, et tagumine peab ootama või ise leidam endale tegevuse seniks kuni eesolev sõiduk sooritab manöövri ära ja kui ta näitab samas ka suuna märguannet.

:D :D Lihtsalt nii naljakas väljend, Mis tegevuse ta leiab seal, hakkab pihku taguma või :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 12:16 
Kasutaja avatar

OOPC uuri natuke LE-d või vaata ka siin avarii teemasid, seda on isegi siin korduvalt lahatud. Kui taganttulija on alustanud möödumismanöövrit, siis on pöörde sooritajal kohustus teed anda. Kui sul suund sees ja sinu taga sõitja alles peale seda möödasõitu alustab siis loomulikult peab laskma ära keerata. Tavaliselt juhtub avarii ikka nii, et keegi tuleb tagant poolt kogu rivist mööda, mitte ainult ühest. Igatahes pöörde manöövri sooritaja peab ju otse liikujale teed andma ja seda on ka tagant liikuja ju tegelt. Küsimus lihtsalt selles, kes millal ja mida alustas.
Täpselt sama teema on ju tegelt ka kõrvalteelt peateele välja keerates, ka siis pead veenduma et keegi poleks juba möödasõitu alustanud, mitte nii et pilk vasakule, kus kedagi ei tule ja tuld ei ole õige. Mul on kunagi linnas selline juhus olnud, kus kuskilt majadevahelt välja keeraja pohhuilt ette keeras kui ma möödasõidul olin, õnneks jõudsin veel pidurdada ja tagasi tõmmata, aga ega laubakas kaugel ei olnud.
Lisaks samamoodi ju ka ühesuunalise tee näida, kus keegi tuleb kõrvalteelt (anna teed märk ees) ja vaatab et lubatud suunas kedagi ei tule ja järgmine hetk käbi pauk. Lihtsalt teine tuli ühesuunalisel valet pidi. Süüdi jääb aga ikkagi anna teed rikkuja, kuna tema eiras seda. Tee andmise kohustuse rikkumine on alati prioriteetsem rikkumine.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 13:09 
Kasutaja avatar

mina ei usu seda, et ühesuunalise tee puhul jääb vales suunas sõitja puhtaks poisiks. Kui selliselt see asi toimiks poleks mingi probleem kindlustus lakse välja võluda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 13:31 
Kasutaja avatar

Pane lowliferi foorumisse müüki - läheb nagu soe sai.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 13:43 
Kasutaja avatar

Jarlis. kui niidukist asja ei saa, siis mul kodus samasugune ja varuosi vaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 13:51 
Kasutaja avatar

Istun mina rahulikult striitreissis ,koputus uksele ,koputus muutub tugevamaks ,astutakse sisse ,kuulen meesterahva hääl ütleb :Tere Eesti politsei siin ,kas saaks Martiniga rääkida ,lähen siis välja ja ment hakkab jutustama kuidas sul läheb ja millega tegeled jne ,no mida viina ,ment tuleb eravisiidele koju sellepärast ,et küsida kuidas mul läheb .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:02 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Istun mina rahulikult striitreissis ,koputus uksele ,koputus muutub tugevamaks ,astutakse sisse ,kuulen meesterahva hääl ütleb :Tere Eesti politsei siin ,kas saaks Martiniga rääkida ,lähen siis välja ja ment hakkab jutustama kuidas sul läheb ja millega tegeled jne ,no mida viina ,ment tuleb eravisiidele koju sellepärast ,et küsida kuidas mul läheb .

Ju ta nägi foorumist su calibra teemat ja tuli kontrollima kas sinuga on ikka kõik korras :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:05 

Nendel niidukitel lähevad need rattad lõpuks metsa ää jah. Sirgemaks annab tuunida, a päris okeiks ei saagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:11 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
mina ei usu seda, et ühesuunalise tee puhul jääb vales suunas sõitja puhtaks poisiks. Kui selliselt see asi toimiks poleks mingi probleem kindlustus lakse välja võluda.

No kui politsei välja kutsutakse siis jah saad halvimal juhul vastasuunas sõidu eest, aga teeandmiskohustust see ei nulli. Ei viitsi hetkel väga googeldada, aga sellised lahendid peaks täitsa leitavad olema. Samamoodi ei jää ju joobes juht kohe süüdlaseks, kui tema ei eksi. Jah saab selle eest, aga ei muutu avariis süüdlaseks.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:19 
Kasutaja avatar

Jarlis kirjutas:
audivana. kirjutas:
Jarlis. kui niidukist asja ei saa, siis mul kodus samasugune ja varuosi vaja.

Saab ikka, natukene veel keermelatti, mõni seib ja pill funkab nagu enne :D

Mul vedeleb sellele niidukile karbuss ,laagritega rattakomplekt ja natuke mudru veel ,ülejäänud niiduki viisin emeksisse .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 15:54 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
OOPC uuri natuke LE-d või vaata ka siin avarii teemasid, seda on isegi siin korduvalt lahatud. Kui taganttulija on alustanud möödumismanöövrit, siis on pöörde sooritajal kohustus teed anda.

Mingi aeg tagasi siin alles vaieldi selle üle, et kummal eesõigus on. Pool foorumi rahvast pole ju anyway kursis, et vasakule keeraja peab temast mõõduja läbi laskma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 426, 427, 428, 429, 430, 431, 432 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis