Hmm, see teema on päris lahe isegi. Kaitsmist ja maha tegemist on siin piisavalt. Mina oma järgnevas postituses ei tee maha ühtegi autot...
Kuna mind on õpetatud juba lapsest peale istuma Mercedeses, siis olen jõudnud ka oma arusaamadele autode omamise osas. Mulle meeldib kui auto on sõiduajal vaikne, ei nagise ja on pehme. Lisaks panen tähele erinevate markide puhul ka pisiasju. Kriteeriumeid on mul omajagu ja antud hetkel on suutnud neid kriteeriumeid rahuldada ainult Mercedes - eriti austan vanemaid mudeleid (need ei lagune), kuigi ega uuematelgi midagi viga pole. Just kirjeldamatud pisiasjad, kas või see, et see auto on omamoodi intelligents ja viisakas. Mulle pole vaja äkilist ja puuhobuselise sõiduomadusega vankrit, need võivad mõnele teisele jääda.
Seega võib siit võtta oma järeldusena seda, et ei kavatsegi miskit muud isiklikuks autoks omama hakata kui ainult seda eelnevalt mainitud marki. Kunagi ehk hobikorras mõni rariteetsem ja Eurooplikus tänavapildis harvem sõiduriist.
Ja maha pole mõtet tegema hakata, sest see on minu valik.
Arvan, et asi on pigem rahas kinni ja see panebki paika - kui sa ei
suuda ega oska ülalpidada kallist marki, siis ära hakka ka maha tegema, et viga on see ja see.

Samas täitsa sõidukõlbulikud ja head autod on BMW, Honda (uuematel pole häda midagi), Ford (pean silmas mõnda mudelit; head, lihtsad ja odavad hoida) ning kindlasti on veel ja veel mõni täitsa OK automark, mis hetkel ette ei tule.
Lisaksin ka selle, et kui sa oma autosid kogu aeg vahetad, siis järelikult pole sa leidnud seda, mida hing tahab - oled veel ebastabiilne. See ei loe kui vahetad oma 3.seeria sama keretüübiga kaks aastat uuema 3.seeria vastu välja - ehk oleks aeg pigem siis uus mark valida, mitte kõiki 3seid läbi sõita - see oli lihtsalt näide ja mitte kelleleg suunatud!