Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 19.11.2011 12:51 

Reimers kirjutas:
Mainin ka ära et Honda salongi kvaliteet on suhteliselt viisakas, Bmwl on jah natukene parem

"Natuke parem" !?! :kill Honda salong oleks nagu kusagilt mänguauto seeest võetud, BMW salong on kindlasti palju parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 13:16 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
rüüslerikaitseks mul argumendid, kui sellised, puuduvad (mosse on mosse). seevastu olukorras, kus auto mugavuse ja suuruse kriteeriumiks on armatuurialuse jootmise ruum, jääb minusilmis inimliku kretinismi kriteeriumiks selliste mahtude prioriteetseteks seadmine. võimalik muidugi, et autoajakirjanikud on idioodid, jättes niivõrd tähtsa asja esile tõstmata :). neidsamaseid rüüslereid osteti omalajal justnimelt väliste/sisemiste gabariitide suhtarvust juhindudes. märksõnaks oli vast miski cab forward või vadever.

Noh ega ma ei mõelnud tegelikult 1:1 selles valguses, et nüüd peaks auto ostmata jätma, järelikult peab olema ka sõidusmugavuses miskit häirivat või siis on tõesti nii ideaalne kuju leitud, et sõitjal on elumugav aga muidu tundub väga idiootse kujuga see. Ehk siis ma nagu eeldasin et kui muidu suur laev, siis peaks ju igalpool ruumi küllaga olema.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 13:54 
Kasutaja avatar

No pigem lihtsalt ei mahtunud kuidagi vahele. Ei BMW-des (E39 jne), isegi Golf4-des sellist porbleemi pole. Võimalik küll, et vajalik juhe oli siis ka kuskil väga taga, kaugel jne, aga enamasti sellist jama pole olnud. Kuidagi ikka saab enda ära mahutada mõistlikult. Golf 4 käib muidugi igasugu plastik väga mõnusalt eest ära ka, võimalik et seda ei saa ka 1:1 võrrelda, aga noh eks ma olen mõne signa ikka pannud, aga sellist peavalu nagu sellega oli pole küll ühegagi olnud. Lihtsalt kuidagi väga imelik tundus see jalgeruumi osa.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 16:55 

Hmm, see teema on päris lahe isegi. Kaitsmist ja maha tegemist on siin piisavalt. Mina oma järgnevas postituses ei tee maha ühtegi autot... :rokib

Kuna mind on õpetatud juba lapsest peale istuma Mercedeses, siis olen jõudnud ka oma arusaamadele autode omamise osas. Mulle meeldib kui auto on sõiduajal vaikne, ei nagise ja on pehme. Lisaks panen tähele erinevate markide puhul ka pisiasju. Kriteeriumeid on mul omajagu ja antud hetkel on suutnud neid kriteeriumeid rahuldada ainult Mercedes - eriti austan vanemaid mudeleid (need ei lagune), kuigi ega uuematelgi midagi viga pole. Just kirjeldamatud pisiasjad, kas või see, et see auto on omamoodi intelligents ja viisakas. Mulle pole vaja äkilist ja puuhobuselise sõiduomadusega vankrit, need võivad mõnele teisele jääda.
Seega võib siit võtta oma järeldusena seda, et ei kavatsegi miskit muud isiklikuks autoks omama hakata kui ainult seda eelnevalt mainitud marki. Kunagi ehk hobikorras mõni rariteetsem ja Eurooplikus tänavapildis harvem sõiduriist.
Ja maha pole mõtet tegema hakata, sest see on minu valik. :)

Arvan, et asi on pigem rahas kinni ja see panebki paika - kui sa ei suuda ega oska ülalpidada kallist marki, siis ära hakka ka maha tegema, et viga on see ja see. :)

Samas täitsa sõidukõlbulikud ja head autod on BMW, Honda (uuematel pole häda midagi), Ford (pean silmas mõnda mudelit; head, lihtsad ja odavad hoida) ning kindlasti on veel ja veel mõni täitsa OK automark, mis hetkel ette ei tule.

Lisaksin ka selle, et kui sa oma autosid kogu aeg vahetad, siis järelikult pole sa leidnud seda, mida hing tahab - oled veel ebastabiilne. See ei loe kui vahetad oma 3.seeria sama keretüübiga kaks aastat uuema 3.seeria vastu välja - ehk oleks aeg pigem siis uus mark valida, mitte kõiki 3seid läbi sõita - see oli lihtsalt näide ja mitte kelleleg suunatud! :)

Viimati muutis DaimlerAg, 20.11.2011 00:01, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 17:08 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Reimers kirjutas:
Mainin ka ära et Honda salongi kvaliteet on suhteliselt viisakas, Bmwl on jah natukene parem

"Natuke parem" !?! :kill Honda salong oleks nagu kusagilt mänguauto seeest võetud, BMW salong on kindlasti palju parem.

Kui on nahksisu ja asjad on see Accordi sisu suht hea ikka :D Mul sai lihtsalt BMW remontimisest siiber ja tahaks puhata sellest natukene :D Eks pigistan silma kinni mõne kohapealt

Aa uutematel BMWdel on jah need ukse ja aknaliistud suht probleemsed kuna see alumiinium korrodeerub seal. Sama tglt mis isegi vanematel E46,E38,E39 peeglijalad jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 18:02 

Fluid kirjutas:
Reimers kirjutas:

Oled sa mõnes uuemas hondas istunud?
Ära tule rääkima nüüd, et su emal on uus Jazz, see on honda häbiplekk nagunii..
Mõneti võib uue accordiga bmw -le isegi koti pähe pista..pole seal disainiga enam midagi võrrelda.
Japsid lihtsalt on oma nupukuse ja tarkusega natuke eest ära läinud. :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 22:35 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Fluid kirjutas:
Reimers kirjutas:

Mõneti võib uue accordiga bmw -le isegi koti pähe pista..pole seal disainiga enam midagi võrrelda.

Kui nüüd võtta kõige uuem accord, siis selle salongikvaliteet ei konkureeri isegi 96a. E39-ga. Disain ja kvaliteet on 2 eri asja. Proovige erinevate polstrite peale koputada ja saate aru. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:13 

TEH kirjutas:
Hydration kirjutas:
Fluid kirjutas:
Reimers kirjutas:

Kui nüüd võtta kõige uuem accord, siis selle salongikvaliteet ei konkureeri isegi 96a. E39-ga. Disain ja kvaliteet on 2 eri asja. Proovige erinevate polstrite peale koputada ja saate aru. :)

Järeldus: E39 on lagi! :kill Pole mõtet isegi rääkida midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:30 
Kasutaja avatar

DaimlerAg kirjutas:
TEH kirjutas:
Hydration kirjutas:
Fluid kirjutas:
Reimers kirjutas:

Järeldus: E39 on lagi! :kill Pole mõtet isegi rääkida midagi.

Mine tee oma järeldusi pikapäevarühmas. See oli suvaline random vastunäide väitele, et Honda ja muud japsid on teistel eest ära läinud. Fakt on, et sakslastele veel keel keegi naljalt salongikvaliteedi osas konkurentsi ei paku. Jätame mingid erimudelid välja. Jutt käib masstoodangust. Seoses töö ja elustiiliga olen sõitnud sadade erinevate autodega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:35 

Selge, ma rohkem sõna ei võta siis, kuri mees :D :hail
(Kuigi eelmine kommentaar oli naljaga pooleks, jäi see sulle mõistmatuks. :) )

Peace, I'm out. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:37 
Kasutaja avatar

no kui 3 bemmi vaadata siis see on puht plasstik :kill uksepolstrid jne , pole isegi üle nahatatud .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 23:41 
Kasutaja avatar

No üldiselt kui ma autoga sõidan, siis ma vaatan milline see välja näeb ja kas nagiseb jne, mitte ei koputa saamaks infi mis materjaliga tegu. :D Uued nö. executive klassi japsid ei nagise küll ükski enam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 01:09 
Kasutaja avatar

No ntks 97a E36 mida omasin oli küll täis saast igatepidi nii müra kui ka naginad ja üldse... Ütleme et üks kehvemaid autosid mis mul on olnud ntks 95a Audi A6 C4 oli pika puuga parem kui see. E39 oli jah väga hea auto igatepidi v.a siis meeletu lagunemine ja tüüpvead mis kunagi otsa ei saanud :D Kindlasti tahaks veel proovida Audit või bmwd aga siis kindlasti alates 2005a

Pilt

Viimati muutis Reimers, 20.11.2011 01:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 01:10 
Kasutaja avatar

E36 on üldse bemmi häbiplekk :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 12:53 

Olgugi, et mul endal on hetkel E36 ning ei pruugi anda objektiivset hinnangut, ei saa ma ikkagi aru, miks E36 kõigile ette jääb.

Kõik kes kiruvad, et nagiseb, müra palju jne, sõitke korra E30-ga. Seal on ruumi veel vähem, veel ebamugavam ning veel rohkem lärmi salongis. Neid võrrelda sõiduautodena, siis E36 on edasiminek võrreldes E30-ga, mis ongi iseenesest loogiline.

Muidugi E36 on juba piisavalt vana auto, et selle olemus sõltub eelmistest omanikest. On olnud võimalus sõita hinnanguliselt ~20 erineva E36-ga. Valdav enamus pole olnud just parimas korras, selliste puhul mõtlesin küll, et on ikka mõttetu saan BMW poolt. Siis oli võimalus sõita mõne KORRALIKU isendiga ning arvamus muutus. Pigem ongi nii, et need kes kiruvad mingit konkreetset mudelit, mõelge järele kas tegu oli ikkagi korraliku isendiga, eriti igasuguste vanemate autode puhul.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis