Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.12.2025 13:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 07.06.2011 11:14 
Site Admin
Kasutaja avatar

Ja pull on veel see, et nad blokeerivad KÕIK sinu pangakontod, kõigis pankades, kui sul seal on kontod. Ning ise pead võimlema, et need kontod uuesti kõik lahti saada. Mul oli kunagi sama keiss. Blokeeriti konto, sai siis asi ära makstud, paar nädalat hiljem selgus et teiste pankade arved kah kinni, kust otse- ja püsikorraldusega mul asjad arvelt maha peaks minema. Seega kui sul teistes pankades arve, palu ka need uuesti lahti teha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 11:41 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mul kaitseb G4S :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 11:45 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Välja eriti ei kipu sellise ilmaga.rääkimata autoga sõitmisest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 12:19 
Kasutaja avatar

Pole liiga kuuma ilma, on valesti valitud auto :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 12:21 
Eliit
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Välja eriti ei kipu sellise ilmaga.rääkimata autoga sõitmisest.

Kes siis uhkeid autosid linnavahel täna pildistab, kui Sina sõitma ei lähe?

Ärkasin täna peavaluga (ei ole joomise viga) ja nüüd lähen Jettale veidi pahtlit peale kandma. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 12:29 

Krt autol katus ka ära ei käi aga seeeest jälle aknad käivad alla. :DUhked autod hakkavad alles hilisõhtul sõitma .peale edukat päeva. :DPäeval sõidavad kaubikud ja ühistransport :D

Viimati muutis oopc, 07.06.2011 12:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 12:33 

Krt ärge seda sinist dynamiiti ostke :D Pärast käite sinise pastiga ringi :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 12:41 

andres393 kirjutas:
Helistasin panka, kuna ma ei saanud kaartiga midagi teha. Esmalt vaatasin netipangast, et mu kaarti staatus on blokeeritud. Uurisin siis asja ja ennnäe imet. Kohtutäitur R.Liitmaa soovib mu käest saada 57 euri. :D ( Jah, meenus täpselt aasta aega tagasi juhtum kus eirasin Stopp-märki ning trahv jäi tasumata kuna järg. päev kimasin soome juba tagasi ) Siiani ei olnud mulle siia mitte ühtegi kirja ega muud sellist tulnud. Tegelikkuses peaks ju nagu tulema kiri, et on alustatud täitemenetlus bla-bla-bla kohta ning ´´raisakotkas´´ tahab teatud summa eure saada. Aga ei - Lihtsalt mindakse otse konto kallale. Kõige naljakam on see, et konto blokitakse ära ja pangast küsitakse luba, kas tohivad selle kohtutäiturile ettenähtud summa anda. :D Ja kupüüre on mul kontol rohkem kui 57. Ma ise arvasin, et kohtutäitur tõmbab julmalt oma summa maha ära ja tip-top. Komöödia.

Aga las siis šaakal olla õnnelik oma 57 euriga :kill

ma ju ütlesin sulle :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 13:29 
Kasutaja avatar

Ma nagu arvasin, et kohtutäitur on kohustatud ka ´´võlgnikku´´ teavitama kirjateel, kus mainitakse täpselt kõik asjad ära. Millal,kus ja kui palju. Mitte nii, et kohe laks mingi blokk peale. Ok, oleks mul siis kontojääk 0. Et läheb miinustesse ja arestib ära, et nii kui tuleb saab ta kohe oma noosi kätte. Mitte nii, et kontol on raha küll. Kuid oma noosi saamiseks blokib terve konto ära, et oma kommiraha kätte saada. Sellega tekitatakse ´´võlgnikule´´ minu arust ääretult nõmedaid ebameeldivusi ning isegi piinlikust. Lähed autot tankima ja kui sularaha pole siis vaju häbist maa alla. Sest müüja silmis oled sa lihtsalt rott kellel raha ei ole :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 13:40 
Kasutaja avatar

andres393 kirjutas:
Ma nagu arvasin, et kohtutäitur on kohustatud ka ´´võlgnikku´´ teavitama kirjateel, kus mainitakse täpselt kõik asjad ära. Millal,kus ja kui palju. Mitte nii, et kohe laks mingi blokk peale. Ok, oleks mul siis kontojääk 0. Et läheb miinustesse ja arestib ära, et nii kui tuleb saab ta kohe oma noosi kätte. Mitte nii, et kontol on raha küll. Kuid oma noosi saamiseks blokib terve konto ära, et oma kommiraha kätte saada. Sellega tekitatakse ´´võlgnikule´´ minu arust ääretult nõmedaid ebameeldivusi ning isegi piinlikust. Lähed autot tankima ja kui sularaha pole siis vaju häbist maa alla. Sest müüja silmis oled sa lihtsalt rott kellel raha ei ole :D

Aga miks sa arvad, et ta seda teinud pole? Ma küll ei tea, kust kohtutäiturid infot saavad, aga eeldan, et aadress võetakse siiski rahvastikuregistrist. Õigemini politsei vast annab koos nõudega vajaliku info kaasa. Elad ikka seal kuhu sisse kirjutatud?
Muidugi see on ka vahva, et kurdad nagu olleks sulle liiga tehtud (tunne tankimas nagu rott jne), aga kes keelas trahvi õigel ajal ära maksta? Mis vabandus see on, et kimasin kohe Soome? Kas seal siis pankasid pole? Jah arvatavasti on ülekanne kallim jne, aga mis siis? Samuti ütled ju, et asi ise oli üle 1a tagasi, sa ei ole ju 1a järjesti Soomes olnud. Seega on seda trahvi olnud aega küll ja küll maksta.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 13:44 

tänased toimetused lükkan küll kõik vist hommsesse, pohmelli tõttu.
Krdima stripikad rsk, lähed kainelt aga jah... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 13:52 
Kasutaja avatar

Ma ei ütlekski ,et mulle liiga on tehtud. Kohtutäiturid on mind selle elu jooksul koguaeg nii külmaks jätnud, et ma ei arva neist midagi.

Jah, Eestis olles pesitsen ikka samas kohas nagu rahvastikuregister näitab.

Mul lihtsalt ununes see trahv ära. Sain protokolli kätte ning järg. päev autot puhastades viskasin selle minema. ( nii nagu ka kõik ülejäänud protokollid on minema visatud )

Siiani olen enamus väikesed trahvid maksmata jätnud, hiljem on kohtutäitur ise kontolt oma osa ära võtnud. :D

Aga kirjateel tuleb ikkagist ´´ võlgniku ´´ teavitada, ennem kui keegi kuskil miskit toimetama hakkab. Siiani on ülejäänud u.10. korral kiri postkasti poetatud ning seal siis ka vastav info, et kui selleks kuupäevaks ära ei maksa siis konto arestitakse.

Aga see selleks...
Vaatasin just saadet ´´Suvel võib´´ kordust tv3 pealt. Neljapäevani anti siis kahele paarile ja Nõia-Intsule 5 pakki ´´preskusid´´. Et nad siis kaks päeva hoogsalt nagistaks ning Neljapäevases saates teada annaksid. Milline kaubamärk osutub paremaks. Tõeline FAIL aga taaskord oli sellel üritusel Nõia-Ints, kes ilmus rannale üksi :D :kill Saatejuht küsis ka hästi, et mismoodi sa üksinda neid ´´preskusid´´ testima hakkad. Nõia-Ints vastas muidugist nii, et tal pmst juba mingi tibi kodus ootamas :D Tea, kas mees kaks päeva tegeleb usinasti käsitööga või on ta tõepoolest leidnud mingi ´´emase´´. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 14:02 

Joptvajusejuula...
Ei ole võimalik tööd teha. No ei ole...
Õhk seisab töökojas paigal, termomeeter näitab seinal +32`C(toas sees).
Niikui natuke liigutad-vesi lahmab näost ja seljast.
Ei saa ära ka minna-õu on autosid täis ja töö tahab tegemist ning raha teenimist :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 14:06 

Edu väljas .päikse käes seisnud autode sisse ajamisel töökotta :D
Toas 26 ja päris hea.katus ka peakohal ning päike sisse ei paista.
Järve ülesõidul rongi oodates. tuli metsa varju minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.06.2011 14:11 

Hullemaks läheb siis peab vist keldrisse minema. :DIgatahes .vägahea toa ilm.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis