Tra need venkud autoärikad
Sai siin ühega eelmine esmaspäev autod ära vahetatud. Kuna sellel autol mis ma vastu sain, oli pagass kinni külmund, siis jäi venelasega jutt, et viin talle tartusse kunagi ta asjad ära(pagassis pidid olema riided tal, mis kõvat raha väärt, samuti ütles et jäta enda autosse aktiivwoofer sisse, et tal ka supakas ja võim pagassis ühendamata. kuna ostsin tolle supaka 20€ eest, vaatasin et kui ta jama ajab ja pagassis polegi mingit muusikat, pole ka midagi

Ainus asi, ütlesin et maki võtan küll enda oma(mul usb-ga), tal oli ilma. aga ei saand talt makki hästi kätte ja pakkus ise variandi, et kui tartu riideid lähen viima talle, siis vahetame makid ära, et riided jäävad nagu garantiiks

Sain ükspäev pagassi lahti, ja isegi olid toimiv kuid ühendamatta supakas ja võim seal koos riietega. nüüd vend väidab igapäev peaaegu, et ta tööl ja talle ei sobi jne

Täna lõpuks ütles et davai helista 15min enne kohale jõudmist, et võtab oma riided ära ja annab maki tagasi, nüüd tund aega vastu ei võta enam

S:tta mul sellest makist, see mind enam maha ei löö, kuigi hea makk, aga imelik et vend oma firma riideid tagasi ei taha, kuigi need riided võivad tõesti suht enamvähem raha maksta