Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 20.11.2011 17:55 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
kui hind oleks õiglane, siis ma ilmsesti ostaks südamerahuga ühe e36 M3. vähemasti uuestpeast oli väga hea auto. veider oli vaid roolivõimuõli topsiku korki avada (kes on proovinud, see teab :D)
ma ükskord proovisin, ei saanud. jaga saladust :D
Parajalt debiilsesse kohta ka topitud see muidugi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 22:46 
Kasutaja avatar

Kuidas muidu päris uute Subarute kvaliteet ka on ? Ntks uus Legacy. Ma põgusalt uurisin ja puurisin kuid tundub kuidagi plastine :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 22:51 
Kasutaja avatar

Endal kunagi oli E36 92a 316, päris mitu aastat, lagunes väga vähe ja Ford Taurusest, mis oli 91a oma oli pea igast otsast parem...see Taurus oli ka minu kõige hullem auto, mõne aastaga sai vist pool autost ringi vahetatud ning lõpuks hakkasid katki minema ka need jupid, mis korra juba vahetatud olid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 23:00 
Kasutaja avatar

Nojah, ma pidasin E36 puhul seda ruumi või mugavust just silmas, jube tunne on salongis :D

edit: tegeliult kupee on jah teine asi natuke, aga tavaline sedaan on jube minuarust.

Viimati muutis kj, 20.11.2011 23:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.11.2011 23:03 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Nojah, ma pidasin E36 puhul seda ruumi või mugavust just silmas, jube tunne on salongis :D

Eelmine talv sõitsin tihti e36 ga. Tagaistumine oli oma moodi huumor :D
Fordist rääkidest. Peres vanavanemate käes oli üks 92 sierra , puhas hoolduse pill. Samas sõber on autos kõik asjad ära vahetanud ja ikka midagi peetis. Madalduse tõttu rattalaagerid läheb nagu saiu. Jällegi kõrgena poleks see auto see mis ta onn. Aga ära harjub sellega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 00:01 
Kasutaja avatar

e36 salong kyll on nagu on jah. taga ruumi pole, krigiseb ja kägiseb suht, asju pole eriti kuskile panna, kui võrrelda näiteks e34-ga just. aind e36l hea mugav käetugi ees, aga enamustel pole seda:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 00:17 
Kasutaja avatar

old-timer kirjutas:
no kui 3 bemmi vaadata siis see on puht plasstik :kill uksepolstrid jne , pole isegi üle nahatatud .

järelikult pole sa neid just polju näinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 00:48 
Kasutaja avatar

ma ei tea, minumeelest on 15a uuema mitsu evo 9 salong(va istmed ja rool) 10x hullemad, kui E36 bmw-l. Eriti nilbe on kell armatuuri keskel...täpseltsamsugune on 87a mazda 323-l ka :D...20a on mööda läinud, aga kella ple nad suutnud vahetada...õnneks muu osa on kõik tasemel :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 02:22 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Kuidas muidu päris uute Subarute kvaliteet ka on ? Ntks uus Legacy
Nagu eespool öeldud, kvaliteet on tõesti väga hea ning ringi vaadates ei jäta miski sellist odavat tunnet ka.. Materjalide koha pealt ma ekspert pole, aga nagu jaapanlastel ikka, midagi väga eksklusiivset vast ei leia :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 02:34 
Kasutaja avatar

tets kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Hydration kirjutas:
Ja kuigi Skoda -d iseenesest on täiesti sõidetavad ja mõistlikud minu meelest (uued siis just), on need Fabiad ikka ja endiselt ühed parajad kelgud.

Noh tegelikult olles golf5 ja uue fabiaga sõitnud, siis peaks mainima, et kuigi välimuselt on nad erinevad, siis sõidutunnetus jms on golfiga ikka VÄGA sarnane. Sisuliselt võikski öelda, et golf5 teises kuues (mida ta ka reaalselt on). St sugugi mitte ei ole see auto enam kelk vaid täitsa arvestatav sõiduriist. Muidugi kui seal kapoti all on 1.2l r3 mootor, siis noh, kelguga saaks ilmselt kiiremini liigelda.

Samas ega ma seda muidugi vabatahtlikult ei ostaks ka. Samamoodi ma ei ostaks omale golfi. No võibolla mingi GTI või R32. :D

fabia on ikka polo teisend

Sõidan Golf 5ga, täpsemalt Sportline varustustasemega (pmst ainuke märkimisväärne lisa on väga mugavad ning hea külgtoega istmed). Siseinterjöör tõesti millei esmaklassilisega ei hiilga...armatuur iseenesest on mingit laadi nahaimmitatsiooniga ning katsudes pehme. Silmagagi ei hoova midagi ebamäärast - küll aga on paras õnnetus raadiokonsool...üleni odavast plastikust.

Teine probleem on süüteluku asukoht, minu silmis...minul kui 185cm pikkusel vennal on see süüteluku ja võtme (VAG grupi autodel on teatavasti suhteliselt suur klappvõti) probleem - põlv sitsib kogu aeg võtme otsas...et mugavat ja mitte ebameeldivat istumisasendit leida, peab ikka korralikult pingutama (mängima nii rooli kui istmega).

Mootori osas pretensioone ei ole karvavõrdki...103kw diisel on vägagi ergas ja teada tuntud oma hea väände poolest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 03:04 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
cars112 kirjutas:
e36 salong kyll on nagu on jah. taga ruumi pole, krigiseb ja kägiseb suht, asju pole eriti kuskile panna, kui võrrelda näiteks e34-ga just. aind e36l hea mugav käetugi ees, aga enamustel pole seda:D

e34 on samamoodi tagaistmel ilma jalgadeta indiviidide vedamiseks mõeldud.

A4jas b5 on neist kõigevähem ruumi minuarust ja need rõvedad piilarid külgedel käirivad ka , pmast näos kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 16:06 

trykmann kirjutas:
Olgugi, et mul endal on hetkel E36 ning ei pruugi anda objektiivset hinnangut, ei saa ma ikkagi aru, miks E36 kõigile ette jääb.

Kõik kes kiruvad, et nagiseb, müra palju jne, sõitke korra E30-ga. Seal on ruumi veel vähem, veel ebamugavam ning veel rohkem lärmi salongis. Neid võrrelda sõiduautodena, siis E36 on edasiminek võrreldes E30-ga, mis ongi iseenesest loogiline.

Muidugi E36 on juba piisavalt vana auto, et selle olemus sõltub eelmistest omanikest. On olnud võimalus sõita hinnanguliselt ~20 erineva E36-ga. Valdav enamus pole olnud just parimas korras, selliste puhul mõtlesin küll, et on ikka mõttetu saan BMW poolt. Siis oli võimalus sõita mõne KORRALIKU isendiga ning arvamus muutus. Pigem ongi nii, et need kes kiruvad mingit konkreetset mudelit, mõelge järele kas tegu oli ikkagi korraliku isendiga, eriti igasuguste vanemate autode puhul.

Ma mingi aeg mõtlesin omale ka soetada E30 aga siis avanes võimalus ühes väga korralikus E30's istuda ja no jube auto. Seest kitsas ja näotu, müra vali jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 16:23 
Kasutaja avatar

Oman E36 318IS kupeed...mina ütleks et sõidumugavus on bmwdel üks parimaid...kõige lihtsam sõita minu arust. Iste asend, kurvides väga stabiilne jne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 16:49 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
trykmann kirjutas:
Olgugi, et mul endal on hetkel E36 ning ei pruugi anda objektiivset hinnangut, ei saa ma ikkagi aru, miks E36 kõigile ette jääb.

Kõik kes kiruvad, et nagiseb, müra palju jne, sõitke korra E30-ga. Seal on ruumi veel vähem, veel ebamugavam ning veel rohkem lärmi salongis. Neid võrrelda sõiduautodena, siis E36 on edasiminek võrreldes E30-ga, mis ongi iseenesest loogiline.

Muidugi E36 on juba piisavalt vana auto, et selle olemus sõltub eelmistest omanikest. On olnud võimalus sõita hinnanguliselt ~20 erineva E36-ga. Valdav enamus pole olnud just parimas korras, selliste puhul mõtlesin küll, et on ikka mõttetu saan BMW poolt. Siis oli võimalus sõita mõne KORRALIKU isendiga ning arvamus muutus. Pigem ongi nii, et need kes kiruvad mingit konkreetset mudelit, mõelge järele kas tegu oli ikkagi korraliku isendiga, eriti igasuguste vanemate autode puhul.

Ma mingi aeg mõtlesin omale ka soetada E30 aga siis avanes võimalus ühes väga korralikus E30's istuda ja no jube auto. Seest kitsas ja näotu, müra vali jne.

ma olen kogu aeg kõrgelt hinnanud ainult bemmile iseloomuliku mootori häält. Muusika kõrvadele. E30 on lahe aparaat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.11.2011 17:00 
Kasutaja avatar

Ja kel kägiseb ja nagiseb. Minge ja oste uued tüüblid. Vahetage need ära. Veidi porolooni ja vilti- inisratsiooni ja saabki vaikseks. Seda jh, et e36 küll e38 ei ehita aga niisama kisada pole ka pointi. Pole mul üksi e36 kägisend ja nagisend, ei tee seda ka naise oma. Äkki enne vaadata ja kohendada ja siis tunnistada, et si.t on si.t. Mis puudutab ruumikust siis see paras 2 noort ja õllekast. Sai ka 4jakesi leedus käia jne. Keegi ei sunud ära aga väga õnnelikud ka polnud. E34 ei tea. elus sõitnud 4 km. Juhikoht oli küll kitsas. E38 ruumi küll ja veel aga kui sai maadnutud A8 tagapingile siis tagasi minnes bemmi oli küll tunne , et keegi on ühe koha ära hõivanud. Bemmiga meeldis rohkem sõita aga kes ostin suur ruumi- eriti taga siis A8 oleks mu valik. Paraleelseslt oli mul e36 ja b4 audi. Mõlemad konservikarbid. Audi ahistas tagant rohkem aga mul oli suht savi kuna reeglina sõitsin üksi või purjus sõpradega. Täis inimestel pole kunagi kusagil kitsas- siia mahun isegi mina veel ära ja kõik olid ilusti 5 kesti tagapingil. Kainena hakkas sõida juba kui 3mas üritas siseneda.
Ja kui väike siis aitab alati suurema auto osta. Nt: omega, scorpa jne.
Nb! uus phaeton kägises sama moodi. Üldse oli paras rämps ja oma hinna kohta nägi välja kui hea varustusega passat.
Kes ostib e30 disaini, mugavust jne. Seal loeb vaid mootor ja tagavedu :D Ülejäänd on teisejärguline.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis