Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 07:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 04.07.2013 23:07 
Kasutaja avatar

Oleks kiirelt abi vaja. Kas tõesti autol ei anna kasutada romulast näiteks teise sarnase auto küljest võetud kardaaniristi? Tegemist 1986 aasta chevy military blazeriga, kas homseks oleks kusagilt võimalik leida kuna hädasti vaja

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 23:18 
Kasutaja avatar

ookuitore kirjutas:
MDB kirjutas:
Päris hea hindade võrdlus Saksamaa ja Eesti vahel:
http://www.tarbija24.ee/1289954/vordle- ... upoodides/

Julma nimekirja saaksin asjadest mis on Saksas kallimad ja kõvasti kallimad kui Eestis, nii et juustu ja piima võrdlemine ei ole kindlasti kogu tõde :D Lõppkokkuvõttes loeb ainult see, mis kuu lõpus üle jääb (kui jääb). Saksas lihtsalt üür võtab töömehe väiksest palgast lõviosa ära, siis ei olegi võimalik muud kui sente lugeda kohalikus säästukas. Kui põõsa all elada või 10-kesi ühes toas, siis jah võibolla saksas saab ka raha kõrvale panna tööline, aga mis elu see on.

Kes Eestis suudab püsikulud madalal hoida, pole mingit mõtet Saksa ronida. Skandivaavia elatustasemest on Saksas asjad kaugel

Kindlasti saab. Automaksud, teedemaksud, ravikindlustus jne. Pigem on siin küsimus miks on tarbekaup Eestis nii kallis!
Eestis saab müüja 400-450 eurot palka, Saksamaal 1000-1200 eurot. Minu nägemus on asjast see, et kiire majandustõusu taga on iluad ja uued hooned, paraku on see raha ainult suurtele ärimeestele, mitte töölisele. Seega jõuame välja poliitikasse, kus tehakse seadusi.
Eesti võidaks väga palju, kui tarbekaubale oleks käibemaks väiksem, palgad suuremad. Mida rohkem inimestel raha on, seda rohkem nad kulutavad. Rocksummer kukkus läbi, Õllesummer tõotab sama.... See mees kes Saksamaale lubas jääda.... Ei tundugi see otsus nii vale?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 23:23 
Kasutaja avatar

Igalpool on parem kui kusagil mujal.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 04.07.2013 23:51 

See et rocksummer läbi kukkus ja õllekal vaikus on, on puhtalt korraldajate tegemata töö. Inimesi tuleb kohale peksta. Pappi on rahval küll ja joomiseks on alati raha. Üritust tuleb näkku peksta. Nii, et lähed kodust välja, enne autosse jõudmist saad postkastost flaieri vahelt jalaga näkku, siis istid autosse ja saad läbi raadio jalaga näkku. Tööle sõites saad igal ristmikul jalaga näkku ja bussiootepaviljonidest möödsa sõites rusikaga näkku. Jõuad tööle arvuti taha saad fesarist korduvalt sheeride ja likede käest näkku, kui joppad vpõidad pileti jansaad läbi selle korras makku, edasi kui joppab saad väravas turvalt pilguga lõuksi ja ürituse lõpuks korraliku viinakuradi käest kannaga makku.

Selle nimi on reklaam ja tahe ja usk sellesse investeerida. Varasemalt on õllekas kuu enne algust tänavatel laiama hakanud, nüüd tuli justkui välk selgest taevast. Artiste ja kontserte pole ka reklaamitud. Kõik tahavad ainult kokku hoides teenida aga ei saada aru, et kui ei ole julgust pappi matta, ei ole pärast ka millegi eest lauda katta.

Mina lähen laupäeval mingit Eesti nõmedat artisti jörmis peaga kaasa laulma, ei mäleta kesnsee oli. Mingi kuulus eit. Vanem. Veski vä?

Edit. Vigu ei paranda, liigansuured pöidlad tafli jaoks.

tablet power

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2013 23:55 

Rahvas on ostuöödel ikka vapse käest ära läinud :rokib :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 00:02 
Kasutaja avatar

Raikzz kirjutas:

Rahvamassil on jõud :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re:
PostitusPostitatud: 05.07.2013 00:15 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
kohale peksta, näkku peksta, jalaga näkku, jalaga näkku, jalaga näkku, rusikaga näkku, käest näkku, makku, lõuksi, kannaga makku.

Selle nimi on reklaam...

Siin samas teemas oli kuu jagu tagasi lehtede kaupa nuttu kuidas foorumi reklaam andis kasutajale jalaga näkku. Sulle meeldis?

Loodan et ükski ürituse korraldaja ei hakka oma peoga mulle närvidele käima enne kui see veel alatagi saab.,

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 00:20 

Piibel valati veel mendiautole pudel õlut peale :D

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re:
PostitusPostitatud: 05.07.2013 00:29 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
See et rocksummer läbi kukkus ja õllekal vaikus on, on puhtalt korraldajate tegemata töö. Inimesi tuleb kohale peksta. Pappi on rahval küll ja joomiseks on alati raha. Üritust tuleb näkku peksta. Nii, et lähed kodust välja, enne autosse jõudmist saad postkastost flaieri vahelt jalaga näkku, siis istid autosse ja saad läbi raadio jalaga näkku. Tööle sõites saad igal ristmikul jalaga näkku ja bussiootepaviljonidest möödsa sõites rusikaga näkku. Jõuad tööle arvuti taha saad fesarist korduvalt sheeride ja likede käest näkku, kui joppad vpõidad pileti jansaad läbi selle korras makku, edasi kui joppab saad väravas turvalt pilguga lõuksi ja ürituse lõpuks korraliku viinakuradi käest kannaga makku.

Selle nimi on reklaam ja tahe ja usk sellesse investeerida. Varasemalt on õllekas kuu enne algust tänavatel laiama hakanud, nüüd tuli justkui välk selgest taevast. Artiste ja kontserte pole ka reklaamitud. Kõik tahavad ainult kokku hoides teenida aga ei saada aru, et kui ei ole julgust pappi matta, ei ole pärast ka millegi eest lauda katta.

Mina lähen laupäeval mingit Eesti nõmedat artisti jörmis peaga kaasa laulma, ei mäleta kesnsee oli. Mingi kuulus eit. Vanem. Veski vä?

tablet power

Mul seisab tahvelarvuti riiulil ja kogub tolmu, üks sülearvuti on veel pakendist avamata, tule nüüd tagasi reaalsusse.

Reklaami võivad nad teha, kuid ka see aitab? Õllesummeri fännid on iga aasta seal käinud ja ükskord see peab lõppema. Noored kellele oleks see esimene Õllesummer... Nad ehk eelistaks mõnda muud üritust ja jällegi... Need noored pigem on harjunud ennem kodus purju jooma ja siis peole minema. Kas mul on õigus või mitte... Kes seda teab, õllekal veel võimalus on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 00:33 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Savi, las ollagi natuke kibedam värk. Ei pressi igasugused neegrid ja värvilised sisse vähemalt.

Värvilised tahavad toetusi ja lihtsat elu. Ülikooliga pressivad riiki ja õppimine on viimane asi mis nad seal teevad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 00:41 
Kasutaja avatar

Tekkis üks korralik A8 autoparki :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 01:02 
Kasutaja avatar

Eks tule vaata siis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2013 01:48 
Kasutaja avatar

Andrus kirjutas:
Raikzz kirjutas:

Rahvamassil on jõud :D

See neljapäev nägi midagi uut juba. Mendid vilkuritega platsis, pargiti kinni ja siis parkisid inimesed end politseide ümber :D
Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Re:
PostitusPostitatud: 05.07.2013 07:50 

MDB kirjutas:
RustyZ kirjutas:

tablet power

Mul seisab tahvelarvuti riiulil ja kogub tolmu, üks sülearvuti on veel pakendist avamata, tule nüüd tagasi reaalsusse.

Reklaami võivad nad teha, kuid ka see aitab? Õllesummeri fännid on iga aasta seal käinud ja ükskord see peab lõppema. Noored kellele oleks see esimene Õllesummer... Nad ehk eelistaks mõnda muud üritust ja jällegi... Need noored pigem on harjunud ennem kodus purju jooma ja siis peole minema. Kas mul on õigus või mitte... Kes seda teab, õllekal veel võimalus on.

ma tõin välja selle vahe mis on olnud eelmistel aastatel ja nüüd. Enne on üritust promotud korralikult igal pool. Nüüd on ainult vist skyplusis reklaam ja ma ei tea, kas linnas üldse migneid plakateid on? Reklaamil on oma mõju :) Olen tegelenud ja tean.

Selle kohta et siin foorumis reklaamiga jalaga näkku saada...see oli/on debiilne, sest nendele nõmedatele popupidele ei klikka üksi Eestlane. Kui, siis kogemata.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Re:
PostitusPostitatud: 05.07.2013 08:11 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
ma tõin välja selle vahe mis on olnud eelmistel aastatel ja nüüd. Enne on üritust promotud korralikult igal pool. Nüüd on ainult vist skyplusis reklaam ja ma ei tea, kas linnas üldse migneid plakateid on? Reklaamil on oma mõju :) Olen tegelenud ja tean.

Selle kohta et siin foorumis reklaamiga jalaga näkku saada...see oli/on debiilne, sest nendele nõmedatele popupidele ei klikka üksi Eestlane. Kui, siis kogemata.

Eelmine aasta oli näiteks Oslo lennujaamas ka Õllesummeri reklaam! Kuid ma kahtlen, kas reklaamile kulutused oleks see aasta õigustanud majanduslikult. Üritus on lihtsalt vananenud. Paar tuttavat kes eelnevatel aastatel olid tulihingelised fännid ja püüdsid igal võimalikul päeval käia, siis see aasta on asi teisiti. Minnakse võibolla üheks päevaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis