Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 21.11.2011 23:00 

ison.ts kirjutas:
Fluid kirjutas:
trykmann kirjutas:
Olgugi, et mul endal on hetkel E36 ning ei pruugi anda objektiivset hinnangut, ei saa ma ikkagi aru, miks E36 kõigile ette jääb.

Kõik kes kiruvad, et nagiseb, müra palju jne, sõitke korra E30-ga. Seal on ruumi veel vähem, veel ebamugavam ning veel rohkem lärmi salongis. Neid võrrelda sõiduautodena, siis E36 on edasiminek võrreldes E30-ga, mis ongi iseenesest loogiline.

Muidugi E36 on juba piisavalt vana auto, et selle olemus sõltub eelmistest omanikest. On olnud võimalus sõita hinnanguliselt ~20 erineva E36-ga. Valdav enamus pole olnud just parimas korras, selliste puhul mõtlesin küll, et on ikka mõttetu saan BMW poolt. Siis oli võimalus sõita mõne KORRALIKU isendiga ning arvamus muutus. Pigem ongi nii, et need kes kiruvad mingit konkreetset mudelit, mõelge järele kas tegu oli ikkagi korraliku isendiga, eriti igasuguste vanemate autode puhul.

Ma mingi aeg mõtlesin omale ka soetada E30 aga siis avanes võimalus ühes väga korralikus E30's istuda ja no jube auto. Seest kitsas ja näotu, müra vali jne.

ma olen kogu aeg kõrgelt hinnanud ainult bemmile iseloomuliku mootori häält. Muusika kõrvadele. E30 on lahe aparaat.

Sa pead silmas vanade bemmide iseloomulikku mootori häält? Sest minumeelest kaasaegsemad bemmid küll eriti mingit spetsiifilist häält ei tee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 09:51 
Kasutaja avatar

jep. Mäletan, kui tuli venelastel välja film Buumer. Võtsime viina ja vaatasime. Igakord kui seitsmene pöördesse aeti siis keerasime kodukino põhja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 10:14 

Tanel kirjutas:
Vaatasin just eee... üleeile esimest osa üle mingi 6 aasta.

E30 on selline auto, et kas ta meeldib või ei meeldi üldse. Mingit mugavus kui sellist sealt kindlasti ei leia :D

Nii ta vist on jah, mulle pärast proovisõitu ei meeldinud üldse. Muidu väljast oleks madal must E30 325 kupee küll ilus :) Näiteks nagu selline, mida üks venelane BMW foorumis hingehinnaga müüs koos ühe hõbedase turbokaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 10:32 

1. ei viitsind videot vaadata, ja nähtavasti ei tohi enam oma vana mälu usaldada, a ilmselt oli seal siis tagavedune S4 võrdlustestis CTS-V -ga :) (taaskord - S4 on väga hea sõidumehe auto)...

MISASI see tagavedune S4 on? :uhoh

Lepi sellega lihtsalt, et seal videos CTS-V suutis oma võimu ainult sirgel näidata. Kurvides ei pääsenud ta S4 eest mitte kuhugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 13:22 
Kasutaja avatar

M3 pääseb :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 15:09 
Kasutaja avatar

aga selles mõttes, et keda huvitab maksimaalne sooritus ringrajal kurvides. Loeb ikka see, kes esimesena finishis on.
Lisaks ei satu sellisesse kurvis mees-mehe võitlusesse 99,98% siinsetest kasutajatest, kuid sirgel katsuvad omavahel jõudu vähemalt 50%. Seega kurvisuutlikkuse grammivõrra parem näitaja ei tohiks kedagi huvitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 23:00 

Üldiselt mõtlemisvõimest ei tohiks rääkida inimene, kes ca 6lk möliseb kõigile vastu, kui midagi usaraua kohta sitasti öeldakse... tee omad järeldused :) Samuti, räägid sa, et milleks võrrelda nö siga ja kägu (S4 ja CTS-V), ometi võrdled sa ise CTS-V ja Panamerat :kill

Niipalju, kui teema pealkirjast võiks välja lugeda, siis teema räägib autodest, mida keegi endale kunagi ei ostaks, mitte sellest, kui hea või sitt on Mikimaa autode kvaliteet. Moded võiks seda asja ikka teemapiires hoida. Ühes teatud margiklubis on sellised asjad üsna hästi piiritletud :) Minu arvamus mikimaa autodest- ilusad vaadata (üldiselt), ilusad hääled (jällegi, üldiselt) ja jubedad sõita (õõtsuvad-ujuvad-odav plastik; ma ei mõtle siin paari-kolme aasta vanuseid kallemaid usakaid nagu Caddy CTS jms). Ilmselt ainukesed usakad, mille ostu võiks natukenegi kaaluda, oleks tüüpilised USA musklid (Camaro, Mustang, Corvette, Challenger, Charger jne). Vanematest, STS. Ülejäänu on mõttetu crap.
DevilDeville noh, tule sõima nüüd maa põhja, et kui loll ja pime ma olen ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 23:08 
Kasutaja avatar

Vene rauda ei osta kunagi. Totaalne pask

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 23:09 

talon kirjutas:

Talvisteks libisemisteks käib ju kah, posti paned küljega siis naerad natuke ja proovid järgmine kord paremini :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 23:13 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
talon kirjutas:

Talvisteks libisemisteks käib ju kah, posti paned küljega siis naerad natuke ja proovid järgmine kord paremini :D

Libisemine peab ju fun olema, vene rauaga see ei ole fun :D (sama oleks kui istuks sauna pingi peal ja Driftiks jäärajal)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.11.2011 23:42 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
Harri_K kirjutas:
talon kirjutas:

Libisemine peab ju fun olema, vene rauaga see ei ole fun :D (sama oleks kui istuks sauna pingi peal ja Driftiks jäärajal)

Igal ühel oma maitse. Kombiga ketid kummidel oli lumesees päris pehme künda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2011 00:01 
Kasutaja avatar

Kuna teema on, et "auto mida ma kunagi ei ostaks", siis tegelikult neid on 2tk :)

1:
Pilt

2:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2011 00:09 

Mul on 1966a MZMA 408.
6 aasta jooksul olen sõitnud ca 900km. Kilomeetrihind on 2.2€ aga mulle meeldib seal sees istuda ja nostalgitseda. Igal aastal käin ülevaatusel ja suviti on ka kehtiv kindlustus. Vahel piisab halvast tujust lahtisaamiseks lihtsalt minna panna ta käima ja siis istuda seal sees :)
Niiet ma ei saa öelda et ma NSV toodangut kunagi ei ostaks... on neid ennegi olnud ja osad ei lase õhtuti magama jääda.

Ma arvan, et ma ei ostaks endale kunagi autot, millega mul mingit emotsiooni ei teki, aga seda ma ainult arvan, olen sellistega ka sõitnud ja kui vahendite puudusel kiiresti liikuma saada on vaja, siis oma laiskusest tingituna vast teen seda veelgi.

Igaljuhul peab igapäevaliikur olema, odav ülalpidada, see siis eeldaks ökonoomsust, mnjah see ei lähe ka südamehäälega kokku :) neid 15+ liitrit sajale autosi on pigem palju olnud. Ah s...ta kah jääme siis ikka selle emotsiooni ja auto iseloomu juurde.
Olen kindel, et leiaksin iga margi puhul mudeli mida ostaks ja mudeli mida mitte. Päris kindel et neid marke, mille enamus mudeleid ma ei ostaks on rohkem, kui neid marke mille enamus mudeleid ma ostaks, mida ma tean ainult ühte kui kadunud liidutehnika välja arvata- MB :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2011 00:10 
Kasutaja avatar

Üldiselt ei osta omale riisipõletajaid ja reeglina ka Bmw-sid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.11.2011 23:40 

DevilDeVille kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Üldiselt mõtlemisvõimest ei tohiks rääkida inimene, kes ca 6lk möliseb kõigile vastu, kui midagi usaraua kohta sitasti öeldakse... tee omad järeldused :) Samuti, räägid sa, et milleks võrrelda nö siga ja kägu (S4 ja CTS-V), ometi võrdled sa ise CTS-V ja Panamerat :kill

DevilDeville noh, tule sõima nüüd maa põhja, et kui loll ja pime ma olen ;)

aga palun: mina ei toonud sellesse teemasse Panamerat. loll ja pime. sellised ei tohiks püstolitega vehkida - kipuvad iseendale varbasse tulistama.

DevilDeVille mõttetu on arutleda inimesega, kes ei oska lugeda/mõelda. Teema oli reaalselt 5lk tagasi ammendunud aga osa rahvast lihtsalt ei saa argumenteertud jutust aru.

Edit: Peaasi, et endal lõbus on :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis