Heigo_K kirjutas:
Müü oma audi maha ja osta bmw, siis pole parkimisega probleeme.
A et siis on nagu pohhui, kuhu pargid? Et suht normaalne näiteks kõnniteele parkida vms? Selgitad?
Tanel, minupärast olgu ta kasvõi seda 30a rookinud, mind ausalt ei koti absoluutselt. Seni, kuni koht ei ole tema isiklik omand, ei ole tal köhida midagi. Veelkord, ma kordan, kui on parklas veel vabu kohti, siis pole probleemi, ma ei pargi tema roogitud kohale. Kui aga tõesti kohti pole, siis pargin südamerahuga. Seda enam, et tal see koht enamus ajast lihtsalt tühjana seisab. Selles suhtes, et see tegelane võiks ka nagu mõistlik olla, kui tema roogitud koht on tühi, et kuhu siis teised parkima peavad, kui rohkem ruumi pole? Maja ette kõnniteele ikka ei pargiks ju? Vb jah, kui bemm oleks, nagu Heigo_K soovitas... aga intelligentne inimene ei pargi kõnniteel või haljashalal jne. Lisaks, mingid kohad pole välja kujunenud, üks idioot lihtsalt arvab, et see koht on konkreetselt tema oma. Ja see 10a jutt, see on tema luulu. Minu ülekoridori naaber ütles, et see vanamees on selles majas üldse 2a elanud...see jäi kah mainimata, sry.
ghoztiga nõus täitsa. Ühe kaugemal asuva maja ees sama seis suht nagu meil, ja üks vanamees parkis südamerahuga oma Opeli iga jumala päev meie parklasse nii, et kaks kohta oli korraga kinni. Kord kutsuti politsei ja puksiir, mis Opeli minema vedas sealt. Peale seda on Opel ilusti seal, kus olema peab.
Autode puutumise kohalt vastuoluline kahe posti peale? Ühes postis aint mainisin seda. Muide, meenus ühe tuttava olukord Tartus, kus kah üks selline naljamees parkis ta kinni. Tol ajal tuttaval oli Cherokee ja Ford Fiestaga pargiti kinni...kuna politseis abi ei saanud, Fiesta omanik ei reageerinud...siis lihtsalt nügis maasturiga Fiesta eest ära. Suht nõme käitumisviis tema poolt, kuid Fiesta omanik oleks võinud kah mõelda natuke, mitte kohe mnni mängida.