Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 22:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 18.01.2012 16:00 
Kasutaja avatar

Risto88 kirjutas:
skyaudi kirjutas:
BirboRacyng kirjutas:
Ülemus leidis mulle ilgelt "laheda" töö,hommikust saati pole ja mutreid sorteerind ja vastavatesse sahtlitesse paigutand :err

See ainuke töö ka, mis su kvalifikatsioonile vastab.

Hahahahhaha :D
:D :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 16:06 
Kasutaja avatar

Tra kuradi kj ja offline, tänu neile hakkas mulle e34 meeldima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 16:13 
Eliit
Kasutaja avatar

See asi juhtus: viewtopic.php?f=54&t=82492

Aidake kiiresti!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 16:53 

Majas üks vanamees on ikka täielik emane... nimelt, roogib parklas ühe koha puhtaks ja siis tõstab mingid vanad rehvid sinna ette, et keegi ei saaks parkida. Üldkasutatav parkla maja ees. Rsk kohti pole, pargi kuhu tahad. Parkisin tuimalt nö tema kohale (tõstsin rehvid eest ära), siis tuli põrkama, et mida sa teed jne, et tema koht jnejnejne. Küsisin siis paberit, mis tõestab, et ta on selle koha endale ostnud. Sellepeale tuli ropp venekeelne sõim ja selle seas ka selgitus, et ta on 10a seda kohta puhtaks rookinud ja see on tema koht. Seletasin talle ära, et okei, kui parklas on vabu kohti, siis ma võin sinna ju ka mitte parkida, vahet pole, kus auto seisab, aga kui parkla on täis, siis võib ta need rehvid ära süüa kui tahab, aga sinna kohale parkimist ta takistada ei saa. Mingi krdi sibulavanamees on...eile passis õhtul kah 3 tundi trepikojas, et keegi tema roogitud kohale ei pargiks.
Uurisin ühistu esimehelt ka, see vastas, et kuidagi ei saa sinna parkimist ta keelata. Eks näeb, siiani mu auto seisab rahulikult majaees, ehk ta nii loll ei ole, et puutuma hakkab seda. Siis läheb küll asi ametlikuks rsk :D Kaua võib.

A noja täna siis see klassikaline: "Käisin liugu laskmas!" sai kah ära tehtud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 16:57 

Tanel kirjutas:
Sinusugused vennad elimineerime enda maja ees kinni parkimisega. Lisaks saab aknapealt õltsikõrvale kino jälgida pärast

Noh, siis aitab alati üks lühinumber ;) Ise paku paar korda, mis number see on. Point on selles, et seni kuni pole ühtegi kohta ära ostnud, pole kobiseda ka midagi. Suht ükskõik, mis teeb selle kohaga, kas roogib või silub või n*kub. Samamoodi ma võiks siin majaeest läbi mineva tee kah enda omaks kuulutada, sest ma ju sõidan iga päev seda teedmööda ja ei taha, et teised kulutavad asfalti vms. Kui ostab selle koha ära, fine, mul pole midagi öelda, las roogib ja pargib. Aga seni, kuni on üldkasutatav koht, astugu auku :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 17:04 

Hendri kirjutas:
No tra tavaline viisakus on ka muidugi pededele eksole..
Ma olen iga päev valmis kedagi kinni parkima või kinni rookima kui autoga sõitmast tulen.. Kitsas on ja parkimisega pole priisata, aga no normaalne viisakus on ju see, et teise roogitud kohal m*nni ikka mängima ei hakka ju....

Eks see on see koht, et kuidas keegi end nimetab...
Seda enam, et kitsas on ja priisata pole, võiks olla inimene ja selle koha pealt silma kinni panna, kui keegi roogitud kohal pargib. Seda enam, et tema pere auto viibib parklas paremal juhul mingi 3 korda nädalas. Seda ma esimeses kirjutises ei maininud, minupaha. Saaks aru, kui ta iga jumala päev pargiks seal, aga ei pargi. 2-3 päeva nädalas on see masin seal kohal, ülejäänud aja on see koht vaba, ülejäänud parkla täis. Ja see, kes hiljem tuleb, see parkigu, kuhu tahab, sest kodanik sibul on omale koha bronninud.
Nendele kinniparkijatele ja muudele netihiirodele on selline soovitus, et niikaua, kui seaduslikku alust pole ajusid k*ppida, siis pole hiljem ka midagi vigiseda, kui rehvid peaks olema purud või külg kriibitud vms... just saying...

Päris ma usun, et sa ise samamoodi ei käituks, kui see oleks AINUKE vaba koht parklas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 17:10 

Kõige jobumad on need, kes ise elavad mujal majas ja pargivad siia maja ette ning võtavad 1 autoga 3 kohta ära, sest nad on lihtsalt niivõrd kõvad mehed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 17:15 

Heigo_K kirjutas:
Müü oma audi maha ja osta bmw, siis pole parkimisega probleeme.

A et siis on nagu pohhui, kuhu pargid? Et suht normaalne näiteks kõnniteele parkida vms? Selgitad?
Tanel, minupärast olgu ta kasvõi seda 30a rookinud, mind ausalt ei koti absoluutselt. Seni, kuni koht ei ole tema isiklik omand, ei ole tal köhida midagi. Veelkord, ma kordan, kui on parklas veel vabu kohti, siis pole probleemi, ma ei pargi tema roogitud kohale. Kui aga tõesti kohti pole, siis pargin südamerahuga. Seda enam, et tal see koht enamus ajast lihtsalt tühjana seisab. Selles suhtes, et see tegelane võiks ka nagu mõistlik olla, kui tema roogitud koht on tühi, et kuhu siis teised parkima peavad, kui rohkem ruumi pole? Maja ette kõnniteele ikka ei pargiks ju? Vb jah, kui bemm oleks, nagu Heigo_K soovitas... aga intelligentne inimene ei pargi kõnniteel või haljashalal jne. Lisaks, mingid kohad pole välja kujunenud, üks idioot lihtsalt arvab, et see koht on konkreetselt tema oma. Ja see 10a jutt, see on tema luulu. Minu ülekoridori naaber ütles, et see vanamees on selles majas üldse 2a elanud...see jäi kah mainimata, sry.
ghoztiga nõus täitsa. Ühe kaugemal asuva maja ees sama seis suht nagu meil, ja üks vanamees parkis südamerahuga oma Opeli iga jumala päev meie parklasse nii, et kaks kohta oli korraga kinni. Kord kutsuti politsei ja puksiir, mis Opeli minema vedas sealt. Peale seda on Opel ilusti seal, kus olema peab.
Autode puutumise kohalt vastuoluline kahe posti peale? Ühes postis aint mainisin seda. Muide, meenus ühe tuttava olukord Tartus, kus kah üks selline naljamees parkis ta kinni. Tol ajal tuttaval oli Cherokee ja Ford Fiestaga pargiti kinni...kuna politseis abi ei saanud, Fiesta omanik ei reageerinud...siis lihtsalt nügis maasturiga Fiesta eest ära. Suht nõme käitumisviis tema poolt, kuid Fiesta omanik oleks võinud kah mõelda natuke, mitte kohe mnni mängida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 17:26 
Kasutaja avatar

Ühesõnaga katsu nüüd aru saada noormees,et sa pole mingi isa.Kui inimene omale vaeva nähes hüvesi loob,siis sina hoia oma näpud eemal sellest.See on elementaarne viisakus,et sa teise kohale ei pane,kui ta selle lahti kaevab,ERITI KUI SEDA TÖÖD TEEB SINUST VANEM JA AUVÄÄRSEM INIMENE.Sind pole vist eriti õpetatud kodus,sest paistad väga tropi ja labase suhtumisega.Soovitan mingeid elementaarviisakuse kursusi võtta.Sulle meeldiks,kui pool päeva omale autole kohta kaevad ja siis mingi pükse poole perse peal kandev debiil oma pläriseva kurgikäru sinna risti pargib ja su pingutustele vilistab....jobu oled lihtsalt,kui sellest aru ei saa. :)
Mõistan ka su muret,aga nii ei tehta.Eriti kui inimene sulle seda veel ütlema tuleb,et ta soovib seda vabana hoida.

Viimati muutis teamforce, 18.01.2012 17:31, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 17:27 
Kasutaja avatar

Diislikütus statoilis juba 1,425 eur(22,30kr) :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 17:30 
Kasutaja avatar

Üldjuhul, kui sa oled ikkagi normaalne mees, siis sa ei pargi tuugalt teise kuti väljakaevatud kohale ! Arvatavasti pole sa ise lihtsalt kunagi omanud sellist head kohta, mida rookida ja mida puhtana hoida, sellepärast ei saa sa ka aru, et midagi valesti teed :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 17:49 
Kasutaja avatar

RS1800 XR3 kirjutas:
Diislikütus statoilis juba 1,425 eur(22,30kr) :bs

Nestes (Linnu teel) kell 12 diisel 1.409 Ja üle tee 5+ oli diisel 1.319. :rokib
Sama hind ka viimane nädal olnud Sõle nestes ja Alexelas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:03 
Kasutaja avatar

See lumiste kohtade teema on igatalvine foorumi teema juba. Ise mustakal elades kogesin sama, et muidu teises majaotsas elav inimene oli järsku avastanud minu roogitud ja kokkuleppe korras jagatud koha. Ehk küll linna maa, aga elanike vahel sai siiski kokku lepitud kellel mingi koht. Loomulikult siis ei viitsitud enam eelmise aasta suure lumega rookida ja pandi puhtale kohale.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:12 

Njah, suht mõttetu on vaielda. H00rumikangelastele nagunii ära ei seleta midagi. Point on selles, et seni kuni koht on linna oma, pole tal kobiseda midagi. Vb olen jah isekas ja egoist. So? Muideks, majarahva vahel ei ole kohad mitte kuidagi ära jagatud kah. Asi pole mitte viitsimises rookida, vaid põhimõttes. Aga ilmselt sellest keegi aru ei saa, või ei taha saada, seega ei hakka selgitama ka pikemalt. Minu jaoks on SEE alateema lõppenud. Jätkan täpselt samamoodi nagu varem, teiste arvamus eriti nagu ei huvita :)

Aga kütuseteemast- suht jama jah, kallis on. Edu teile tanklast tankijad ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:21 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Njah, suht mõttetu on vaielda. H00rumikangelastele nagunii ära ei seleta midagi. Point on selles, et seni kuni koht on linna oma, pole tal kobiseda midagi. Vb olen jah isekas ja egoist. So? Muideks, majarahva vahel ei ole kohad mitte kuidagi ära jagatud kah. Asi pole mitte viitsimises rookida, vaid põhimõttes. Aga ilmselt sellest keegi aru ei saa, või ei taha saada, seega ei hakka selgitama ka pikemalt. Minu jaoks on SEE alateema lõppenud. Jätkan täpselt samamoodi nagu varem, teiste arvamus eriti nagu ei huvita :)

Aga kütuseteemast- suht jama jah, kallis on. Edu teile tanklast tankijad ;)

Aga tee siis samamoodi,mis virised? Plats labidaga puhtaks ja rehvid sinna kohale !

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis